- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na addig már eljutottam, hogy a második dia képét tettem be háttérnek és alkalmaztam az összes diára. Most már csak a betűstílussal szarakodik... Mekkora idióta program ilyen szempontból ez a 2010 Office...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #153 üzenetére
Nem gond Fire, így is kedves tőled, hogy azonnal válaszoltál. Attól félek, hogyha a diamásolatra megyek az új dia kiválasztásánál, akkor azt mindig a már beírt szöveggel együtt fogja másolni és nem anélkül... Most ki is próbálom, de félek pofára esés lesz belőle...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #151 üzenetére
-
Sziasztok!
Csináltam egy diasablont, de egyszerűen nem tudom normálisan alkalmazni. A sablon 2 diából áll. A kezdődia egy nagyobb képet is tartalmaz, az utána következő diára menne a szöveg. Tehát az első és a második dia nem ugyanaz. Egyszerűen nem tudom úgy használni, hogyha új diát kérek, h a második dia sablonját rakja be. Ilyenkor mindig egy fehér dia jelenik meg újként... Ha pedig a háttérformázásba azt írom, hogy kezelje anyagmintaként és alkalmazza mindre, átírja az első diát is...
Mit tanácsoltok?
Ha netán nehezen érthető lettem volna, akkor elnézést kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest