- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
gaben22 #12387 üzenetére
Azt hiszem megvan...
Emlékszem, hogy a Packeta küldött egy SMS -t, hogy valami csomag átvehető, de mivel se a csomagszám, se a Packeta nem volt ismerős, hogy velük intéznék bármit is, ezért figyelmen kívül hagytam... meg ugye egy olyan címre jött vmi, amire én nem kértem semmit se, azt hittem vmi átverés.
Illetve az AliExpresses nyomkövetőt használtam ami nem listázta ezeket a részleteket.Amúgy ez mióta van így?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Megosztanék egy történetet illetve egy kérdésem is lenne.
Rendeltem Kínából egy BT fülhallgatót és egy névjegykártyatartót, egymástól függetlenül.
Mindkettőhöz adtak tracking numbert.
A BT fülhallgatónál láttam, hogy a csomag már az adott postán van 2 napja, gondoltam elmegyek érte, felveszem.
A hölgy nagy nehezen kiadta a csomagértesítőm nélkül amit nem kaptam meg a postától, ugyanis csak azt láttam a tracking oldalon, hogy sikertelen volt a kézbesítés.
Otthon kibontom, mi van benne? Hát a névjegykártya tartó...
Kiderült, hogy ez a csomag már rég ott csücsült náluk... és csak a szerencse miatt kaptam meg, ugyanis nem kaptam róla értesítőt.
Ugyanis abban a tudatban vettem át, hogy ez lesz a BT fülhallgató.Másnap visszamegyek a postára, mondom, hogy szeretném átvenni a BT fülhallgatót tartalmazó csomagot (itt már nem a nevemet mondtam, hanem a ragszámot), most hálistennek egy másik jó képességű hölgy ült a pult mögött, természetesen ő is elkezdett okoskodni, hogy értesítő így meg úgy...
Elmagyaráztam neki, hogy k*rvára nem kaptam erről sem semmilyen értesítőt.
Szintén kiadta nagy nehezen a csomagot. Ebben már az volt amire számítottam.A kérdésem: hogy a retkes p*csába lehet az, hogy nem kapok értesítőt a bejövő levelemről?
Mi van, ha nem nézem a trackinget? Akkor az örökkévalóságig várhatok a csomagomra?Ez a a magyar posta egy vicc.
És a másik kérdés: hogyan tudhatom meg, hogy egy adott címhez melyik posta tartozik?
Várok még egy csomagra, csak sajnos ennek a csomagnak nincs trackingje, és ráadásul egy másik címre rendeltem.
Kb. már 1,5 hónapja meg kellett volna érkeznie...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest