Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• huan

őstag

válasz masterful87 #3751 üzenetére

Sziasztok!
    Manapság melyik csomagküldés a legbiztonságosabb? Utánvét,ajánlottlevél, postadíj(csomagküldési díj) előreutalás,más futárszolgálat...mi?
    Tényleg sokat gondolkodom a biztonságos internetes vásárlásban,de a szemályes találkozó nagyon sokszor nem megoldható. :F

• mirci18

addikt

válasz masterful87 #3751 üzenetére

Ezért vegyél vaterán cuccokat mert ott van értékelési rendszer engem eddig 100 ból 2 szer vertek át.

Rendőrségre elmehetsz de te olyan papírt nem kapsz ami a postát érdekelni fogja.
    Egyébként meg a vaterán kívül a legfontosabb szabály hogy soha ne bízz senkiben.

Engem most vertek át vaterán újfent.
    De szerencsére nem kevés ideggel és fenyegetőzéssel elintéztem.

Röviden vettem egy gitárt amivel játszani lehet konzolon.
    Megeggyeztem a nővel.Közben egy másik ember rám írt hogy látta én vettem meg a gitárt és hajlandó lenne tőlem drágábban megvenni.
    Meg is lett kötve az üzlet.
    Én utaltam a nőnek a hapsi utalt nekem.Szóltam a nőnek hogy máshova küldje a gitárt.
    Eltelik egy hét és hív a hapsi hogy semmit nem kapott.
    Ezután felhívom a nőt esküszik ő elküldte.
    Mondtam jó kellene akkor a csomag ragszám.
    Ezután napokig semmi igérget egyfolytában és váltig állítja hogy ezt a ragszámot ő levélben elküldte.
    Mivel meguntam írtam hogyha nem adja vissza a pénzt negatívval értékelem és feljelentem.
    Hívogattam nem vette fel a telefont.
    Már beletörődtem hogy átvert de kitaláltam hogy felhívattam a barátommal mintha ő vette volna a gitárt.
    Hebeg habog neki hogy elkutyulták a postán de újraküldi.
    Vártam egy napot kénytelen voltam újra felhívatni és megfenyegetni akkor nagy nehezen elküldte a pénzt vissza nekem.

Több tanulság is van belőle:
    Még egy 4000 értékeléses felhasználónak sem szabad alapból hinni mert volt vagy 150 negatívja.
    De folyton azzal az indokkal hogy telefonon egyszerűen elérhetetlen.

Számomra vicc látni hogy eggyes embereknek 1700 ft-ot megér (annyit adtam a gitárért) hogy feljelentsem.

Szégyen hogy az ilyen emberek eladók lehetnek akik ha valami nem tetszik nem veszik fel a telefont.
    Bezzeg ha új számra írok egyből elérhető.

Új hozzászólás Aktív témák