- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Mennyi pénz kell a BME-VIK beiratkozáshoz? A TIRIS-kártyát kifizette már, aki oda megy?
-
Drizzt
nagyúr
Ugye BME-VIK: Szept. 3 évnyitó, szept. 13, vagy 16 a beiratkozás?
-
Drizzt
nagyúr
Én lekéstem a Gólyatáboros jelentkezésről, mert szimplán kiment a fejemből. Sebaj, amúgy se lett volna sok kedvem menni...
-
Drizzt
nagyúr
Felhívtam még anno a BME-t, szerencsére nem kötelező nyelvi tárgyakat felvenni, közismeretieket se, így hepaj vagyok...
-
Drizzt
nagyúr
Most a nyelvi oktatásban akkor kötelező részt venni, vagy nem? :F
De ma már m1ek a szigetre, úgyhogy majdnem mind1... -
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp #283 üzenetére
Nekem a neptunon jött egy üzenet, hogy 1800 FT kell a Tiris kártyára...
Adóazonosítód van már? -
Drizzt
nagyúr
A befizetett pénzemnek mikor kellene megjelenni a neptunon?
-
Drizzt
nagyúr
Adóazonosító számotok van már?
-
Drizzt
nagyúr
Kéne egy kis segítség...
Hol lehetne felvenni a neptunon belül a közismereti tárgyakat, mert elvileg augusztus 5-ig meg kellene tenni... -
Drizzt
nagyúr
Hehe :C beégtem...
Mentségemre valamelyik híradóban mondták, hogy így volt...
MÁS: A BME levelében tényleg csak egy gólyaportálos lap, meg egy impulzus újság van? Mert ebből kb. annyit lehet megtudni, hogy melyik tanárt kell elkerülni, de hogy mikor kell beiratkozni, vagy hogy érheted el a neptunt, vagy valami, amit még tényleg meg kell tenned, arról eddig semmi...
Az újság meg van vagy 60 oldal... -
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Tutommal már jövőre törlik el...
Amúgy meg igazat kell, hogy adjak neked is. Jó az érvelésed, én még csak idén megyek egyetemre, remélem nem vágnak ki. Igazad van, de talán a középoktatásbeli mentalitáson kellene valahogy változtatni, s ez is jó lenne...
A felvételivel meg az lehet a gond, hogy egy alkamad van a bizonyításra, s ha azt elbaxod...
Akkor vége. -
Drizzt
nagyúr
Nem kéne azért a vidéki középsulikat csak így leszólni...
Én amúgy DIREKT névtelen iskolába mentem, s éppen ellenkező okokból, mint azt hinnétek...
Mert ott qrvára nem számít, hogy milyen a statisztika, nem kell ''fenntartani a nagy nevet'', odavonzani minden hülyét... Hanem objektíven értékelni...
És szvsz a pontduplázás igen jó, mert ha nem lett volna ilyen, akkor biztos, hogy középiskolában egy percet se tanultam volna, mert nem lett volna meg a MOTIVÁCIÓ, hogy tanulásomnak látható eredménye is lesz...
Amúgy meg a b*nyalósokat én se komálom... -
Drizzt
nagyúr
Hát, csak annyira, hogyha kiderülne egy ilyen, akkor szépen mehetne a sittre okirat hamisítás miatt...
Amúgy eddig csak az első diploma ingyenes, de azt tervezik, ha az ember az első diplomáját maga fizette, akkor a következőt csinálhatja állami finanszírozással...
Minden egyéb esetben fizetni kell, de szvsz jól is van ez így. -
Drizzt
nagyúr
Én is erre lennék kiváncsi, csak BME-VIKkel...
-
Drizzt
nagyúr
Haha, felvettek...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest