- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Ha NAS-ra kell, akkor a PogoPlug v4 az ajánlott (nem ismerem a webshopot, a specifikációk miatt linkeltem), a PogoPlug mobile backup-nak jó, mert csak USB2-t tud. A cég weboldala nem valami jó az eszközök bemutatásában, inkább a cloud storage szolgáltatásukat próbálják eladni. Azt hiszem az eszközökhoz jár ebbe a szolgáltatásba ingyen regisztráció, így pl két eltérő helyen lévő eszköz a neten keresztül szinkronban tud maradni egymással. Ezt a részét nem néztem nagyon át, én Linux-ot fogok telepíteni rá, és webszervernek használom majd.
Látom valakinek kavarodást okoztam, hogy a mobile-ra vonatkozó cikket linkeltem. A kinézetéről is fel lehet ismerni, a v4-en rózsaszín logo van, a másikon kék. Ezen kívül van még több másik PogoPlug model is, de azok nagy része régebbi. Arch Linux-ot innen lehet feltenni rá. [link]. Azt mondják Debian-t egy fokkal nehezebb. Van egy rakás cikk a témában, még át kell nyálaznom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest