Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• afi0903

aktív tag

Ma megérkezett a Poco F6-om. Global ROM-os: 1.0.3.0.UNPMIXM. Xiaomi.eu ROM-mal fogom majd használni, addig nem tervezem belakni.

Ehhez bootloader nyitás szükséges. A Xiaomi Accountomban még korábban átállítottam a régiót Kínára, ezt sajnos nem tudom módosítani. Így a "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold." hibaüzenetet kapom. Mi.com validálása szerint is global a készülék. Írtam a magyar és global supportnak is hátha át tudják állítani a fiókom régióját.

Addig is létrehoztam egy új fiókot magyar régióval. HyperSploit v1.0 ezzel a fiókkal azt írja, hogy "Device forced to verify, you're out of luck".
    Ha valakinek van valami ötlete, hogy ne kelljen az új fiókkal 30 napot várnom a bootloader nyitás kérésére, azt örömmel fogadom.

A régi fiókommal a Xiaomi Community appban az "Application quota limit reached please try again after..." hibaüzenetet kapom. Holnap a megadott időpontban újra próbálkozok. Ha a kvótán belül lennék, akkor is gondolom bezavarna a kínai régió. Vagy nem?

Ha a fiókomhoz Kínát ír régiónak és e mellé elérném az 5-ös szintet a Xiaomi Community appban, akkor tudnék nyitni CN készülékeket? Vagy milyen más feltétele van még?

Érkezett hozzá egy Poco F6 Pro Nillkin Super Frosted Shield Pro tokom is. (Miután kiválasztottam, hogy F6 tokot kérek, kiválasztottam, hogy Euróban akarok fizetni és ezután automatikusan visszaugrott az alapértelmezett F6 Prora.) Ez eladó.

spiky03 Szívesen!

VW Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák