Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegsite
tag
Jelentem megjött a Mobilivera oldalról.
Nagyon örülök, hogy időben a fa alá kerül.
A másik (sprintmobil) azóta se írt vissza, így valószínűleg megszűnt.Nekem egy fő gondom van a telefonnal, de ez nem egyedi sajnos. Ha Vodafone wifid van (pl otthon) akkor kb percenként többször is ledobja a kapcsolatot, ezt már Redditen is írták, és kb nincs megoldás, rá kéne kötni egy másik wifit, mert valamiért ez a router és ez az F6 nem barátok.
Talán majd a nagy frissítéssel jó lesz.... Talán -
roseben
tag
Viber értesítéseket megkapjátok azonnal?
-
gegsite
tag
válasz
heidricha #386 üzenetére
Igen.
Le is mondtam, ma emailben, mert elérhetetlenek máshogy.Megrendeltem a monilivera.hu oldalon ahol van utánvét, és fel is vette a telefont és tök jól beszélgettem, és még azt is megmondta, hogy titán van 512 es, de nekem meg zöld kéne, s az csak 18. án fog a nagyker kapni... Így kicsit neccesen lehet meg 24. éig. De kívárom.
Azt hiszem a coolmobile.hu-n van mind, csak ott nincs utánvétel....
-
spiky03
veterán
Hát úgy látszik ez nehéz szülés lesz.
Ma küldte a levelet a coolmobile, hogy már nincs nekik raktáron a titán szürke.
Úgyhogy vagy várok, vagy választok másik telót vagy lemondom.
Mondtam nekik, hogy várók jövőhétig aztán kiderül kapnak-e.Ha nem lesz akkor lehet marad az elsőnek kinézett X6 Pro...abból volt még raktáron...elvileg.
-
heidricha
őstag
-
gegsite
tag
Na akkor most egy kicsit más.
Rendeltem sprintmobil.hu oldalról (amit most Firefoxon meg sem rudok nyitni valami hitelesítés miatt, de Chrome nehezen megnyitja). A lényeg hogy kezdek aggódni, mert bár utánvéttel rendeltem , de karira kéne és semmi visszajelzés, már 2. emailt írtam, hogy hát mondjanak már valamit mert ajándékba lesz.
Amúgy a saját telefonomat is innen rendeltem, szépen meg is jött.
Na most vagy gyorsan máshonnan rendelek egy zöldet, és nem veszem át ha innen megküldik? Vagy várok és benne lehet hogy későn vagy sose küldik.
Esetleg más bevált ahol még van zöld Poco F6?
-
Graphics
Jómunkásember
Nincs jelentősége innen nézve, nincs paprikás hangulat csak nem így van, ahogy elgondoltad teljesen.
Nem mindegy, hogy Mi9 , mert aztán fals infó fog terjedni.
Én azt meg nem igazán szeretem, az meg hogy mi votl a másik topicban nem lesz itt releváns, ne akarj azzal érvelni.A Windows itt nem releváns, mert nem úgy épülnek fel a frissítések mint ott.
Ha emiatt most szar ez a telefon, egyszerű, vágd falhoz, küldd vissza, nyers vagyok, de ne kérj rajta olyat számon, amit nem tud.
És bocsi, de nem én írtam valótlan, hogy milyen telefon mit kapott. Bocs ha szakmailag kijavítottalak, de ez nem gondolom hogy bűn.
Igen, ez az én hibám, hogy nem szeretem, ha valaki valótlant ír, aztán még erősködik velem, hogy én vagyok a paprikás hangulatú... Én ilyenkor annyit szoktam írni ( hogy bocs benéztem, megtetted lapozhatunk,N nem kell fűszerezni)
Mi10 5G kapott 1.0.10.0-t, de Android 13-on, szóval nem azonos az alap sem.( mi11 nem ezen a HyperOs verzión jár.)
Tudod, ha csak annyi lenne hogy azonos verziószámú jó mindenre, akkor nem kéne csak egy rom... De ez nem így van.
Sajnos nem képes erre sem az Android, sem az iOS -
repvez
addikt
válasz
Graphics #381 üzenetére
nem feszültem be csak megemlitettem.
DE ugy látszik ma ilyen papriikás hangulatod van, ahogy látom a másik topikban is.NA mindegy, csak ugy gondoltam, hogy ha egy oprencernek ugyan az a neve és a verzioszáma akkor annak ugyan annak is kell lennie, fuggetlenül a készüléktöl.
Win10-ből sincs ezerféle, csak mert valaki AMD vagy Nvidia VGA-val szerelt gépre telepiti.Gondoltam ANdroidnál is meg tudták ugorni ezt , de ezekszerint nem .ÉS igen lehet , hogy MI10 vagy 11 a telefon es a MI9est váltotta és ezért emlékeztem rá, a lényeg, hogy HYper OS és 1.0.10 verzios a szoftvere. de akkor ezekszerint ez mindegy is.
-
szkaroly
senior tag
Két különböző telefonon a 1.0.10-es verzió teljesen más, semmi közük egymáshoz.
Poco F6 Global HyperOS 1.0.10.0.UNPMIXM
Redmi Note 14 Pro 5G HyperOS 1.0.10.0.UOOCNXM -
Graphics
Jómunkásember
Szerintem nem kell ezen ennyire feszülni, ezek a számok már túl sok jelentőséggel nem bírnak, főleg, hogy a Mi 9 nem is azonos Android verziót használ.
A két 1.0.10.0 nem azonos. ( Amúgy melyik Mi 9-esen használja a HyperOS-t?)
Mi 9-esen nincs is HyperOS, 2021 óta nem kapott frissítést...Android 11-en megállt és MIUI 12.5-nél.
De megnéztem a Mi9T a Mi9T Pro modelleket is, ott sincs HyperOS... Tegyük ezt helyre akkor... Mert ha főzött romot használ, akkor ez totál más....Ott mindössze egy sec patch és itt is csak ennyi és eggyel nőtt a verziószámozás. (de ez sem igaz...)
Ez meg bocsi, de megint hülyeség, hogy kimaradhatott volna, mert évekig azon ment a hiszti ,hogy a Xiaomi nem foglalkozik a frissítéssel.
Most, amikor naprakész, és relatíve időben jön még a sec update is, nehogy már elkezdjünk azon lázadozni, hogy de miért jött frissítés...
De nagyon kíváncsi vagyok ,hogy tesód milyen telefonra kapott végül frissítést... Merthogy Mi9-re biztosan nem. Meg milyen HyperOS-t.. Bocsi, de itt valami nagy tévedés lesz. Vagy elírás. (vagy bátyád átvert.
)
Itt valami nem kerek... Nem a szétosztással van baj, hanem hogy nem teljesen valid, amit írtál.
-
repvez
addikt
válasz
heidricha #377 üzenetére
nincs is ezzel semmi baj, hogy jön ,csak a logikát és az idözitést nem értem, meg, hogy mikor melyik tipusra jön.
MErt a bátyám, egy régebbi MI9-esen használja a most már Hyper OS-t és ö már vagy két honapja megkapta ezt az 1.0.10 es verziot, ami nekunk mint friss készülék meg csak most.
Tehát nem az van, hogy az 1.010 csak most jelent meg és azért kapja meg a készülék, mert ez már egy réggebb ota elérhető verzio, csak valamiért nem egyformán sikerül a szétosztás és ugy néz ki a régebbi készülékek elöbb kapják mint az ujabbak. -
Graphics
Jómunkásember
Megnézem, hogy én rendeltem ,vagy valami másik modellét tettem fel.
szerk.: Én ezt rendeltem. de nem vagyok benne teljesen biztos, rendelések között ez van ,de lehet egy régebbi rendelésem üvegét dobtam rá.
-
repvez
addikt
azt hittem már az uj Hyper OS 2.0 jött a telefonra, de csak a novemberi biztonsági frissités és , 1.09 helyett az 1.10 es verzios Hyper OS lett.
Érdekes ,ha eddig nem jott rá a 1.10 es és decemberben várhato a teljesen uj , akkor akár ki is maradhatott volna , -
roseben
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Alis edzett üveget a modellhez?
Volt egy link itt a tipokban amit megnéztem, de az Alin egy véleményben azt olvastam, hogy túl széles így a tokkal együtt már nem használható. Van olyan ami bevált sima "hátlapvédő" tokkal? -
heidricha
őstag
sziasztok!
nálatok nem "lebeg" néha a fényerő? kb egy mp alatt 5-10 le-fel fényerőváltás történik. az egész csak eddig a kb egy mp-ig tart
szerencsére ritka, eddig talán 2-3 alkalommal jött elő ugyanennyi hónap alatt. -
repvez
addikt
Nálam a 6 éves telefonom már fél napot birta csak, ahhoz képest ez a 1,5 2 nap egy megváltás már.
Én abban reménykedem, hogy a HYper OS majd megoldja az AA gondokat, mert igy nagyon nem jo, hogy nem tudom használni navigáciohoz az uj telefont miközben a régi meg simán megy.
Amugy nem biztos, hogy a telefon hibája, de nem volt az a nagy huha érzés a váltás után. Pedig azt gondolná az ember, hogy 6 évnyi fejlesztésnek azért kéne valami nagyon hatással lennie.
De hiába a nagyobb felbontás nagyobb fényerő, meg a gyorsabb proci, nagyobb felbontásu kamera ,szinte semmit nem venni belöle észre . -
gegsite
tag
Valószínűleg a processzor és a kijelző nem egy takarékos fajta. Nekem is fura volt az elején hogy képes volt 1 nap alatt lemerülni. Kicsit jobb lett 1 hónap után, de ha finoman használom 2 nap is megvan!
(2 sim se segít rajta az is tuti)
Ha lesz új akksi technológia, akkor mivan? Veszel belevalót (ami tuti nem is lesz) és kicseréled? Haha kétlem.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Tompika777 #366 üzenetére
Csak azért reménykedem mert azokon a mobilokon amelyek MIUI-ről frissültek HyperOS-re, azokon is rosszabb lett az üzemidő.
-
Tompika777
senior tag
válasz
szkaroly #365 üzenetére
Háááát remélni lehet....
Olvasni olyat, hogy van amelyik Xiaomi-n rosszabb lett...
En mint írtam is, elégedett vagyok, reggeltől estig mindig nyúzom töltés nélkül. Nem hiszem, hogy a HyperOS-től drasztikusan jobb lenne az üzemidő, ha meg esetleg 10perccel javul, az a nem érdekel kategória.
Ahogy írták is, jelentősebb üzemidő javulás valószínűleg az új akksi technológiák bevezetésével jön el, de az nyilván ezt a telefont nem fogja érinteni, csak az utódokat. -
spiky03
veterán
Tegnap megrendeltem végre a telefont, titán szürke színben.
Úgy döntöttem nagy nehezen, hogy ezt választom az X6Pro helyett.
Remélem jól döntöttemA CoolMobilnal vettem, elvileg 3-5 nap amíg megjön...
-
nussa5
aktív tag
válasz
SamiCsillag #353 üzenetére
Picit tudsz még javítani az akkuidőn, ha kikapcsolod a videóban ajánlott beállításokat.
[link] -
Tompika777
senior tag
válasz
SamiCsillag #353 üzenetére
Kérdés, hogy mi az a mérsékelt használat?
Mert alapvetően ez sok embernél más és más...
PL. van, aki nem érzi, hogy a mérsékelttől jobban használná a telefonját, mert nem játszik, alig böngészik a neten, ellenben viszont fotózgat rendesen.
Az sem mindegy, hogy mi-mik futnak a háttérben.
Nekem szintén egy napot bír, de én emiatt pont hogy elégedett vagyok vele, mert megy rajta bőven játék,social média, böngészés,telefonálás, videó voip hívások, viszont nem, vagy csak ritkán fényképezek, ha az is hasonlóan sok lenne, akkor szerintem nem bírna ki egy egész napot. -
repvez
addikt
[link]
Valakinek van sejtése mikor jelenhet meg a telefonra a HYEROS 2?
Elvileg decemberre van irva, de még a novemberiekre se hallottam, hogy megjött volna.
Az android Auto problémám miatt igazán érdekelne, hogy javitották e benne ezt a finkciot. -
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok! Amolyan másodtelóként vettem ezt a kis erős Pistát. Minden rendben vele, pörög, gyors, a képek viszonylag jók. De ami nem tetszik, hogy az akksi nem hozza a várt időt. Este feltöltöm másnap estig bírja mérsékelt használattal. Nem tudom miért valamiért többet vártam. Ez így normális?
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
EGYÉNI mobil adat mérés nem állítható be?
Mert én csak olyat látok, hogy; mai/tegnapi/havi.Engem pedig olyan érdekelne, hogy beállítom pl hogy e hó 15-től következő hó 15.-ig mérje a mobiladat fogyasztást.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Shadowduet #348 üzenetére
Egyszerűbb ha veszel egy usb-s wifi adaptert (wifi 6-os van már 12 ezer körül), wifi hotspot bekapcsolása telefonon és kész.
-
Shadowduet
tag
válasz
pusszycat #347 üzenetére
Nem az más. Ezt úgy tudod, hogy egy megfelelő eszközbe usb-n keresztül csatlakoztatod a telefont, az eszközt pedig sima netkábellel összekötöd egy pc-vel pl. Akkor ezt még senki nem próbálta? Elméletileg a telefonodat jobban kíméli (kevesebbet dolgozik a soc), és stabilabb netkapcsolatot kapsz ezzel a megoldással.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Shadowduet #345 üzenetére
usb megoszd az internetet? igen ugy raktam fel a windows-t
-
Shadowduet
tag
Ethernet tetheringet próbálta már valaki hogy működik-e?
-
repvez
addikt
válasz
Graphics #343 üzenetére
küszi magamtol nem jöttem volna rá, hogy ott még egy menu lapul.
Azért csak ha másnak is szugsége lenne rá pontositanék, a mappa nevére kell kattintani, hogy elöjöjjön a menü.Egyébként még mindig bajlodok az android autoval.
Másnak simán kapcsolodik a kocsihoz?
Én probáltam ugyan ahhoz a kocsihoz egy mix2s-t egy mi10-es hyper os-el ugyan az a verzio mint most a F6-al. mindegyik egyből csatlakozott a kocsihoz amikor rádugtam a USB kábelt az F6-os viszint semmit se csinál csak tölt rola.
DE fel sem ismeri hogy csatlakoztatva lett.
A telefonon kiirja, hogy USB csatlakozás mit szeretnék csinálni, csak tölteni file megosztás, és van egy olyan hogy file/android auto, de hiába választom ki ezt az utobbit akkor se történik semmi.Érdekes, hogy a másik két telefonnal ugyan azzal a kábellel ugyan azzal az autoval és ugyan azzal a verzios legfrissebb android auto appal müködik, de a saját telefonnal meg nem.
-
repvez
addikt
tudja valaki , hogy hogy lehet kiirtani a játékajánlásokat?
ott ahol a facebook meg ilyen alkalmazások vanak, nálam, mindig megjelennek játékok ikonjai amik nincsenek telepitve és az also részen meg ajánlásokat is feldob. minden nap kitörlöm öket, de minden másnap ugyan ugy ottvannak az ikonok vagy ugyan azok vagy más játékok ikonjai.illetve nem tudom, hogy ki hogy van vele, de valahogy nekem a kijelző szédülést okoz, hiába állitom 120hz-re meg vissza 60ra ,amikor görgetem a kijelzőt akkor olyan érzésem van, mintha szédülnék és a kijelzőn se érzem olyan folyamatosnak a képet mintha tényleg 120hz lenne mert darabosan jelennek meg a képek .
Ami még egy kicsit zavar , hogy lassan fokozatosan áll át a kijelző fényereje a klönbözö fényviszonyokhoz, mire kivilágosodik a kijelző addigra már megnéztem azt a tartalmat amire kiváncsi voltam.
-
Vagany
őstag
Kiegészíteném:
A nord4-hez nincs töltő, azért ez nem mindegy. PD töltővel 45w-tal tölt. Saját töltővel (super VOOC) tudja csak a 100W-ot. Mindent egybevéve F6 jobb választás szerintem. Aliról most kb 123 ezer egy 12/512-es. Igaz én most rendeltem a családba egy 8/256-ost 110-ért, francia raktárból jön, de én mást is rendeltem és azokkal elértem a 369$-t, hogy a 60$-os kupont használhassam.gegsite
az óra első számjegyére gondolsz? -
gegsite
tag
válasz
Graphics #335 üzenetére
Nem nem kevertem, akkor pontosítok, a Piros 1 es volt idegesítő. A gombok nord4 en valóban kb ott vannak mint az f6 on már + a másik oldalon a némító.
Gsmarenán megnéztem erőben egy picit de az f6 nyer (tökmindegy), de elvileg a nord4 egy android főverzióval többet kap.
-
Vagany
őstag
Decemberben jön a HyperOS 2 a poco F6-ra (global):
[Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv] -
Vagany
őstag
válasz
Graphics #335 üzenetére
Szerintem is kever valamit, a gombok kb ugyanott vannak a Nord4-en mint az F6-on,
+ egy gomb a némításra, ami az F6-on nincs. Amúgy kb ugyanaz a két telefon.
A proci kicsivel erősebb az F6-nak, akkuban a nord jobb, szerelhetőségben viszont nagyon gyenge. [OnePlus Nord 4 Teardown]
A 16Gb-nak szerintem semmi értelme, főleg manapság az UFS4-gyel. Mondjuk, ha a nagyobb tárhely kell, akkor kénytelen vagy azt venni, de alapvetően a 256GB is sok mindenre elég. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
petya2012 #327 üzenetére
A hardver teljesítményre közel azonos, mivel a Nord4 SOC-je emlékeim szerint órajelben tér csak el az F6-ostól.
Hát jó kerdes , ha nem kedveled a HyperOs-t akkor Nord4
Kamerákat érdemes megnézni, uzemidoben lehet jobb a Nord
-
petya2012
őstag
Sziasztok
A kérdésem az lenne,hogy szerintetek Poco F6 vagy Oneplus Nord4?
Köszi a válaszokat
-
pingwin92
aktív tag
válasz
heidricha #323 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasóra: esetleg megpróbálhatod újra felvenni az ujjaidat kicsit olyan "nemtörődöm módon": akár picit mellényúlva és nem közvetlenül kézmosás után – ha mondjuk máskor is így vennéd kézbe. Hátha.
GCam van Dimensity-kre is, csak ritkábban. Ahhoz népszerűnek kell lennie a telónak / procinak, hogy megérje fejleszteni. (Erre lehet, hogy még nincs, bár a 14T érkezésével lehet, hogy lesz.)
Azt a gesztusvezérlést viszont nem értem. Azt se hogy melyik telónak jobb, és hogy miben.
A 3 gombos navigáció vs. slide gestures-re gondolsz?
Vagy arra, hogy az F6 tud olyat is, hogy (2x/3x) back tap? -
heidricha
őstag
válasz
pingwin92 #316 üzenetére
kijelző
élénkebb az x6p, nekem az f6 természetesebbnek tűnik, ha nincs mellette, nekem nem tűnik fel lényegi eltérés, mindkettő "elég jó".hangszóró
jobban szól az f6, teltebb, amennyire ilyesmit lehet egy ilyen aprócska csipogóra mondani. a kocsiban kihangosítva elég halk az A53 után, de még épp megfelel. amire én használom (rádió borotválkozás közben) arra tökéleteshátlap
nemtom, sosem tűnt fel, hogy vékony lenne. nem huppog, de nem is használom tok nélkül. ezzel nics gondomkeret
vizuálisan jobban tetszettt az x6p (sárga volt), de ezzel sincs gond. olyan, mintha a keret, meg a hátlap egy darab lenne, de nem az. nem mozog semmi, aminek nem kellene. nem kimondottan csúszós, de a ságra x6p pucéran jobb fogású volt, tokban persze ugyanolyan. szerintem mind a kettő teljesen rendben vanx6pro-ra, ha nincs vele bajod, nem sok érvet tudnék mellette mondani, de azért van pár
- gesztusvezérlés - bár én pont nem használom
- google camera (ez mintha csak snapdragon-ra lenne)
- töltést direkt nem mondom, mert általában ezt sem a 90W-ossal töltöm
f6 ellen is szól pár dolog:
- kamera: nagysebességű felvétel, akár 1920 FPS, f6-on 240
- kamera: HDR video, ilyen az f6-on nincs
- nekem az ujlenyomat olvasó valahogy jobb volt az x6p-n, mintha itt pontosabban kellene eltalálni az érzékelőt, néha mellényúlok, amott ez sosem volt gond (kb 3 hétig használtam). -
pingwin92
aktív tag
válasz
heidricha #278 üzenetére
Szia!
Tudnál írni egy kis összehasonlítást a két telóról? Nekem X6 Próm van, de gondolkodom egy F6-on. Ezek a dolgok érdekelnének:
Kijelzőben, melyik a szebb?
Bár tudom, hiába zöldes mondjuk, ahogy kiveszed a dobozból, Xiaomikon elég elég jól testre lehet szabni a színeket; az klafa az X6 Prón, de amikor bekapcsol a szemkímélő, akkor már nincs túl sok ráhatásod, hogy mennyire lesz szép a végeredmény, hiába lehet 1-2 dolgot állítani ott is. És az X6 Prón az nem olyan szép már, mint mondjuk egy 13T-n, vagy egy Mi 11 Prón.A másik ami érdekelne az a hangszóró. Elsősorban a minősége, de a hangerejük tekintetében is.
Harmadik: Az F6-on is olyan papírvékony a hátlap? (Bár ez az X6 Prónál nem annyira zavar a keret masszívsága miatt, de azért érdekelne.)
És végül, ha már említettem: a keret.
Az X6 Prón imádom. Annak ellenére, hogy műanyag, olyan masszív, mintha egy fémkeretes csúcsteló lenne. Ellentétben mondjuk az F5-tel, amit minden alkalommal, amikor kézbe vettem, az volt az érzésem, hogy "meh..".
Ezt mondjuk lehet, hogy nem mindenki érzi, de az is lehet, hogy az F5-ön gyengébb volt a ragasztó, és lötyögött – nyilván nem szemmel látható millimétereket, de engem a tizedmikliméterek is zavarnak.Előre is köszi szépen a választ!
-
pusszycat
nagyúr
Ez mióta van? Én amennyit fénylépezek...
Azt sem tudom miket tud.
-
VW
aktív tag
válasz
snorbi77 #309 üzenetére
Üdv!
Elsőre én is néztem nagyokat, de tök jó funkció.
Kiválasztod a stílust, írja hány szegmensből áll. Annyi darab pár másodperces mini videót tudsz csinálni pl. vízparton , városban stb. Ezeket a videókat összefűzi és tesz alá zenét. Lesz egy kvázi videókliped. A felvételek alatt mozgathatod is a telefont vagy csak tartod statikusan. (Szegmensekre újra tudsz felvételt készíteni, ha nem tetszik valamelyik) Próbálgasd, és adja magát a dolog. -
snorbi77
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem!
A kameránál mi az a rövid film funkció? Megy valami film, be lehet állítani a klip lejátszási idejét... Számomra ez zavaros. Az is igaz, hogy már nem az új idők gyermeke vagyok
A xiaomi oldalán nem találtam erről semmitA releváns válaszokat előre is köszönöm!
-
pusszycat
nagyúr
.
-
szkaroly
senior tag
Nilkin tok 724 forintért akciósan az Aliexpress-en:
-
repvez
addikt
Mást nem zavar a ygári folia, hogy annyira fényes és tükrözödö? a napokban sokat féynképeztem és sokszor nem láttam semmit sem a képernyon csak magamat vagy a hátteret ami tükrözödött rajta.
Tudtommal gyárilag tettek rá még egy védőfoliát, erre lehet még a tetejére tenni egy matt üvegfoliát? vagy az ugy már nem müködne?Illetve az elözö kérdésem még mindig fennál a ébresztő kikapcsolásánál a zenelejátszó képernyőre
-
gegsite
tag
Indonéz romra is irt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest