Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parobala
újonc
Segítséget kérnék. Plex Media Server telepítésekor (1.22.1.4200-c073686f2, szóval a legfrisseb verzió), a telepítés után a Plexben ugyanúgy a telepítés felkínálása jelenik meg. Akárhányszor próbáltam, mindig ugyanez. A telepítés rendben végigmegy, de a megnyitásakor ugyanúgy csak a telepítést kínálja fel újra. Valaki esetleg szívott már ezzel? Már leinstalláltam, az AppData-ból is töröltem, de ha újra felteszem megint csak ez a loop fogad.
Win 10 Home 20H2 a rendszer (ráadásul aktivált). Próbáltam Edge-ből és Ghost Browserből is telepíteni, az eredmény ugyanaz.
Megy az install:
Install kész:
És újra csak az install ...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest