Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
üzenetére
Hali Jimanszky!
Örülök,hogy van ez a topik,mert érdekelne a PLB vezérlés.Igaz látom,hogy itt PLC-ről van szó,de gondolom az is hasonló hozzá.
Én sem hallottam még PLB-ről. (Google sem talál ilyet

Szóval kérlek benneteket,ha van valami anyagotok,csak úgy nagyjából,hogy valamennyire értsek a vezérléshez,bombázzatok itt a fórumon vagy vegyetek fel msn-re!! Nagyon szépen
Nos MSN-em nincs és amíg rajtam múlik nem is lesz

De gyere be IRCNeten az #assembly.hu csatira ha csetelni akarsz
Ha nincs IRC kliensed, akkor itt egy webes CGI-IRC cím. Channelt átállítod "other"-re és beírod hogy #assembly.hu.Esetleg ajánlom a web oldalam. Azon belül is talán az "Alapfokon" rovatot, azon belül esetleg a Mi a PLC? című írást. A linkek között is találsz magyar nyelvű doksikat, mivel azokat külön bekezdésbe szedtem. Az oldalon fényképeket is találsz a témáról...
Esetleg ajánlhatom a viszinylag nagyobb forgalmú PLC levelező listát, ami egy levelezős offline fórum. Fel kell rá iratkozni, amit itt tehetsz meg..
Ha az online fórumok híve vagy (mint amilyen ez is) akkor nézz be a PLC fórumra esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A Soft Machines forradalmasítaná a processzortervezést
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi