Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
byte-by
üzenetére
Helló byte-by!
"én a range-t sem használnám mert ha a kezelőknek nincs információjuk róla, és ha a range-n kívüli értéket írnak be semmi nem történik, vagy épp nulla lesz(ez nem valószínű)"
Dehogy lesz nulla! A tartományom kívüli értéket nem fogadja el és egy felbukkanó üzenetben jelzi hogy amit beírt az meghaladja ezt meg ezt a tartományt (kiírja konkrétan mennyit lehet beírni).
"vagy ne történjen semmi, esetleg figyelmeztetés.
a hmi-n én ki szoktam írni mennyi lehet a min. meg a max. sima text-el. pl az I/O field fölé vagy akárhová."Egyszer majd próbáld ki!
Ez sem fogadja el a tartományon kívüli értéket. Az érték beírása közben pedig kiírja az input field fölé hogy milyen tartomány adható meg.
Alapból tudja. Ritkán kell ennél jobb (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest