Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
moseras
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Üdv!
> Azt szerinted lehet cserélni?
Fizikailag biztosan, 32 SOIC-ot szerintem bármelyik forrasztással foglakozó cég pár perc alatt ki tud cserélni.
A kérdés inkább az, hogy van e olyan tárolt adat benne, ami a PLC alapvető működését befolyásolja, vannak e ebben rendszer változók, szerintem igen: IP cím, mask, gateway, jelszavak, szerintem az összes web-es admin felületen elérhető változót ebben tárolja. Ezt abból gondolom, hogy ez 32 kByte méretű, de ebből te mint user, a nem felejtő változóidnak csak, ha jól emlékszem 24 kByte-ot kapsz, tehát a fent maradó 8 kByte-ban lennie kell valaminek. Másrészt más nvram vagy eeprom jellegű alkatrészt én nem találtam benne, esetleg ha a prociban van saját EEPROM, abban tudná tárolni. Ha más lehetőséged nincs, és amúgy meg el akarod dobni, akkor mindenképp megéri szerintem , 1-2 ezer forintért kicserélik, hogy az IC mennyibe kerül, azt nem tudom (megnéztem, 10 USD körül, de nem pont ugyanez a tok, nézd meg a tiédet, aztán arra keress rá).> Ha igen akkor be lehet valahogy azonosítani pontos típusát?
Nézd meg, hogy mi van ráírva a tok-ra. Jobbat nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest