Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokikaaa
csendes tag
válasz
TotoThomas
üzenetére
Nem modbus, hanem s7 tcp kommunikáción keresztül. A netproban felkell venni a ket darab connectiont. Viszont ha cp kartya nelkul probalom, kiválasztva a tcp kommunikációt, azt írja ki, hogy nem megfelelő ehhez a protokollhoz a cp kartya. Ha s7 kommunikaciot valasztok, a behuzott other station-hoz leforditasnal azt irja nem ismeri az other station az s7 kommunikáciot. Ez miatt gondoltam, hogy lehet az integralt pn interfacen keresztul nem tamogatott a dolog. Cp kartyaval tuti meglehet oldani mert ha behuztam a hw konfigba engedte leforditani, es van ahhoz mukodo projektem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő