Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kkocos

tag

válasz Szirty #334 üzenetére

Elosokorben kosz :R
    Deh azert analog szurovel megoldhato, en vezettem le ezt a munkat (csak informativ, ha nem ertesz romanul) ahol egy "gyerek" igy ma' megoldotta. Mondtam hogy problemaja van a magas frecvenciakkal. Akkor real-time csak a PC? Megoldhato, valoszinuleg csak: vidoz ma' az elejen ugrik, me' nem stabil. DOS elbirja, csak az on-line LAN-os, esetleg GSM modulos komunikacio-val gyulik meg a baj! Megoldhato azert! Microkontrollerel ezken kivul meg az ero reszevel is bajban vagy.
    Nem a hagyomanyos uton lenne elado, ismerem a ceget aki ilyeneket "epit" (lenyegeben kivitelezo, megveszi a kesz prjectet es megepiti)
    A gyakorlati problemak egyszeruen megoldhatok! Lenygeben a skotduda elven (asszem hasznalhato a hasonlat), magasnyomasu tartalybol, tobb vezerelt kimenettel (diferencialt es/vagy normal (nem tom hogy mondjak neki) szeleppel)
    Nah most akkor PLC, lenyegeben csak azert nem eleg 1szerunek tunt elsokorben, azert MIDI hogy egyenesen meghalgathato legyen, nem kell "ujrakomponalni" a zenet, ha raal a fuled meg tudod mondani hogy jol "szol" majd! Annyira nem draga, nem en fizetem ki, csak nagysegrendileg kell hogy passzoljon
    Igy ma' nem annyira nagy visziszdasz, azert 10x :R hogy foglalkoztal vele, ha van meg jo 5leted en szivesen meghalgatnam (itt vagy priviben)

Új hozzászólás Aktív témák