Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kkocos
tag
Elosokorben kosz
Deh azert analog szurovel megoldhato, en vezettem le ezt a munkat (csak informativ, ha nem ertesz romanul) ahol egy "gyerek" igy ma' megoldotta. Mondtam hogy problemaja van a magas frecvenciakkal. Akkor real-time csak a PC? Megoldhato, valoszinuleg csak: vidoz ma' az elejen ugrik, me' nem stabil. DOS elbirja, csak az on-line LAN-os, esetleg GSM modulos komunikacio-val gyulik meg a baj! Megoldhato azert! Microkontrollerel ezken kivul meg az ero reszevel is bajban vagy.
Nem a hagyomanyos uton lenne elado, ismerem a ceget aki ilyeneket "epit" (lenyegeben kivitelezo, megveszi a kesz prjectet es megepiti)
A gyakorlati problemak egyszeruen megoldhatok! Lenygeben a skotduda elven (asszem hasznalhato a hasonlat), magasnyomasu tartalybol, tobb vezerelt kimenettel (diferencialt es/vagy normal (nem tom hogy mondjak neki) szeleppel)
Nah most akkor PLC, lenyegeben csak azert nem eleg 1szerunek tunt elsokorben, azert MIDI hogy egyenesen meghalgathato legyen, nem kell "ujrakomponalni" a zenet, ha raal a fuled meg tudod mondani hogy jol "szol" majd! Annyira nem draga, nem en fizetem ki, csak nagysegrendileg kell hogy passzoljon
Igy ma' nem annyira nagy visziszdasz, azert 10x
hogy foglalkoztal vele, ha van meg jo 5leted en szivesen meghalgatnam (itt vagy priviben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő