- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali aLávaló!
Amúgy Siemens-es cuccokkal ha van kérdésed kivel szoktál beszélni? Mert eddig a cégünknek csak rossz tapasztalata volt siemens-el ha valami támogatást kértünk!
Még nem hívtam eddig a siemens-t ilyen ügyben. Viszont találkoztam már siemens-es szakemberekkel és bizton állíthatom, hogy jó fejek. De hát mindenre van példa is és ellenpélda is.
Összességében a technikai segítségnyújtással kapcsolatban nekem sincsenk jó tapasztalataim sajnos. Más cégektől kértem már tanácsot.
Sajnos sokszor oda fajult a történet, hogy nem a problémával foglalkozunk, hanem azt próbáljuk egymásnak bebizonyítani hogy kettőnk közül melyikünk a hülyébb.
Eddig csak olyan esetekben kértem segítséget amikor már minden általam elképzelhető irányból körbejártam a problémát és alaposan utána olvastam doksikban, kipróbáltam dolgokat stb. Ha nem sikerült megoldani, akkor maga a kérdés amit fel kell tenni olyan jellegű, hogy egy kívülállónak az adott helyzet nagyon pontos ismerete nélkül legfeljebb tippje van. Kivéve ha pontosan ugyanabba a problémába ugyanúgy bele nem futott már.
De a problémák olyan sokfélék, hogy ennek nagyon kicsi a valószínűsége.A másik dolog pedig az, hogy a problémák a gyakorlati alkalmazások során merülnek fel (legalábbis amikkel én találkozom). A telefon túloldalán főként üzletkötők és/vagy elméleti szakemberek vannak. Legtöbször kevés gyakorlati tapasztalattal. Elméleti síkon egy gyakorlati problémáról meg jót lehet beszélgetni, de a megoldása így nehéz.
Egy céggel olyan is volt, hogy miután a problémát oldalakon keresztül ecseteltem a körülmények pontos leírásval együtt, egyetlen sorban válaszolva kijelentették hogy az nem lehet. Egy másik esetben 3 hétig jártunk egymás nyakára (személyesen is eljöttek) mire egyáltalán elismerték, hogy igen, a probléma tényleg létezik.Ezek szélsőséges esetek és egy percig sem állítom, hogy minden cég technikai támogatása haszálhatatlan, de rosszak a tapasztalataim.
Kb olyasmi ez, mint amikor szünetel az internet szolgáltatás és az ügyfélszolgálatos először azt kérdezi be van-e kapcsolva számítógép, aztán meg azt hogy égnek-e a LED-ek a modemen...
Viszont ha olyan akérdés, hogy milyen eszközökkel oldható meg optimálisan egy bizonyos feladat, arra mindenhol tudnak korrekt választ adni.Nagyon hasznos szerintem a siemens A&D online fóruma. Sokat tanultam már onnan abból amit ott kérdeztek és amit válaszoltak rá.
És vannak siemens-es szakemberek a plc levelezőlistán is, akik ha ráérnek és tudnak, akkor válaszolnak. Én a legtöbb kérdést ott tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest