Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
Van nálunk egy 1980-ban gyártott AEG Modicon 864-es. Sihederkorában még javában Cocom listás katonai cucc volt. Azóta bejárta Belgiumot, Franciaországot, Romániát, végül kikötött Magyarországon. Szótlanul teszi a dolgát, legfeljebb azt sérelmezi ha néhány napig kaja nélkül marad. Nem is kapcsoljuk ki soha, így lehetséges hogy még engem is túlél.

-
törölt tag
Szerintem (a válaszodból ítélve) félreértetted a lényeget
Hát tényleg nem értem. Pedig én már sok dolgot nem értettem.Más. Még egy ModBus kérdésem lenne. Az Application Protocol nem köti le szabványban, hogy egy CPU üzenetre mennyi időn belül kell kötelezően nyugta üzenetet küldenie a megcímzett perifériának, csak az van kikötve, hogy kell rá küldeni nyugta üzenetet. Figyelmeztetésként is csak annyi van, hogy:
Note: It is desirable to manage a time out in order not to indefinitely wait for an answer which will perhaps never arrive.
A jelek szerint ezt a késleltetési idő dolgot program szintről szokás lekezelni. Olyan doksikba még nem ástam bele magamat, szóval nem vagyok képben, mennyire kényelmes / kényelmetlen dolog egy elhúzódó nyugta üzenetre várni? Gondolok itt arra, hogy a független folyamatoknak zavartalanul mennie kell tovább, csak azt az egy folyamat ágat le kell stoppolni. Meg lehet tenni ezt különösebb megizzadás nélkül akár az idők végtelenségéig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest