- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
liderces
csendes tag
válasz
byte-by
üzenetére
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket! Az a felállás hogy lakás felujjitásban is vagyok és kerülnöm kell a nagy kiadásokat.
Hát ugy van hogy egy "igazi" gépet szerettem volna. Mint a nagyok csak a leg kisebbet. Nézegettem a kis reléket is de árban mindennel drágábbak mintha egy valahonnan lebontott rendes PLC-t nézek. Omront egyszer régen pár éve már ajánlották, akkor nem került megvételre, mert nem volt célom csak ugy programozgassam? Az nem kihivás pár lámpát villogtatni.
Meg meló váltás miatt akkoriban feledésbe merült.Viszont most aktuális a feladat is és az elszántság is megint, lenne egy konkrét célom vele. Mit szólnátok a Mitsubishi gyártmányaihoz FX sorozat, van neki kisebb változata, 220V-ról üzemelő, 10-15 körül beszerezhető, kábelt rendelek hozzá EBAY-ről. Szoftverem megvan elvileg, pár lépést már tettem benne. 
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Videókártya felvásárlás
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ugy van hogy egy "igazi" gépet szerettem volna. Mint a nagyok csak a leg kisebbet. Nézegettem a kis reléket is de árban mindennel drágábbak mintha egy valahonnan lebontott rendes PLC-t nézek. Omront egyszer régen pár éve már ajánlották, akkor nem került megvételre, mert nem volt célom csak ugy programozgassam? Az nem kihivás pár lámpát villogtatni.