- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
szika87 #90702 üzenetére
Az említett 720p egy eleve nem túl acélos Szellemirtók kópia volt. Semmivel nem nézett ki rosszabbul az A8-on, mint a GT60-on...
Én a GT60-at gyakran néztem nagyon csöndben, késő este, amikor volt időm az Astráról felvett dokumentumfilmeket nézni. Jó a hallásom és az alacsony hangerő is elég lett volna, de fel kellett vennem addig, hogy elnyomja a világos jelenetek alatt a panelzajt (A8-on fiam, GZ-n meg mi filmezünk, és tévézésre van egy Sony W8, ami még mindig kiváló készülék, lelke kileheléséig megmarad). Megértem, hogy ez egyedi nyűg, csakúgy, mint a vibrálás. Az A8 képe gyönyörű és nagyon nyugodt, kellemes.
A GT60-nál, ha csak filmezésre lett volna használva, teljesen besötétített szobában, akkor be tudtam úgy állítani, hogy nagyon ritkán vált zavaróvá számomra is a vibrálás. Eszembe jutott, hogy ezt azért megjegyzem. A jó képre nagyon érzékeny fórumtárs vette meg és vele is sötétben lestük meg, és bizony csodálatos, homogén képe volt még mindig. Szóval én megértem, ha valaki nem akar egy általa kedvelt és eléggé nagy VT60-at cserélni.
Annyi van az OLED kapcsán, hogy eleve nem is kísérletezgettünk LG-vel, Hisense-szel, stb., ma már, hogy hallottam, hogyan alakul át a tv gyártásuk, Panát se választanék, csak Sony-t (amíg van). Fiam valamennyire hajlott a Philips-re, de végül inkább nem vállalta be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HP notebook topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest