Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Itt is megkérdezem, hátha, szóval...GT7 (Ps5)
Valaki észrevette, hogy visszajátszásnál szaggat, akadozik elég gyakran a game? HDR 4K-ban játszom, ha ez jelent valamit. Szóval nagyon idegesítő, mert szerettem visszanézni, ahogy vége a versenynek, de így inkább kinyomom ezt a részt. Szóval, csak visszajátszásnál, játék közben minden ok.És azt is észrevettem, hogy inkább csinálja nagy teljesítményű autók versenye után, mint ilyen mini cooper és "társai" verseny után, szóval ilyen kis mütyür autók versenye után egyáltalán nem láttam még akadozást. Frame rate módban van a játék.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Srácok...Vr2 témában írnék. Nem tudom, eddig nem is figyeltem, de tegnap este zavart, hogy néha furcsán, főleg ablak felé nézve a kastélyban, kint a havas táj, mintha törne a fény, egyes jeleneteknél a Resident-ben. De ez lehet, hogy eddig is így volt, vagy a szemüvegem szórakozik, nem tudom. De most, hogy ráált a szemem, fokozatosan ezt figyelem, Horizon-ban viszont nem érzékelem ezt.De megtisztítottam a lencséket és észrevettem, hogy a lencse mögött, mintha több porszemcse is lenne. Én nem tudom, hogy ez eleve ilyen volt, és csak most tűnt fel, vagy tényleg megy alá be a por, mert akkor egy nagy sz@r az egész.
Csináltam már reggel erről egy videót, összesen csak 8mb, felraktam a drive-ra, de azóta is azt írja, hogy konvertálják, röhej.
Szóval felraktam ide ezt a kis videót, itt jól látható, miről beszélek, akinek van egy kis ideje nézze meg és mondjon valamit. Még bőven van időm cserélni, elállni...Köszi előre is, aki foglalkozik vele...
Még annyit, hogy Resident-ben néha elvesztem a karom, mindig a bal van valahol máshol, aztán egyszer a helyére kerül. De tegnap a jobb volt máshol, a pisztolyomat sem tudtam elővenni. Aztán nem éreztem a vibrálást, de egy újraindítás megoldotta a problémát. Ezek bugok a játékban, mert ilyeneket sem tapasztaltam Horizon-ban...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz BusinessGuy #134556 üzenetére
Most akkor vigyem vissza, vagy ne?
Az előbb mást írtak a többiek.
Van még bő 1 hetem elállni a vásárlástól, szóval vissza is vihetem, de utálom, mikor ilyennel megy el az időm. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem probléma, egyébként is visszavittem volna.
Akinek van vr2, nézze már meg legyen szíves, hogy milyen a lencséi, vagy dobjon képet róla, tényleg kíváncsi vagyok.
Egyébként ilyenkor, hogy van az elállás, mert ugye a játék kódját felhasználtam...
------Más:
Ezt a képet reddit-en találtam és ez mind lencsén belül.
Hogy a retekbe jöhet ki a sony-tól ilyen gány termék?
[link][ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Kendek #134547 üzenetére
Amikor megjelent a RE VIllage, a 7-es után (amit imádtam) nekem csalódás volt, de ez Vr-ben egyszerűen brutális, ráadásul nem is emlékszem már nagyon, mit, hogyan csináltam. Szóval, néha a frász jön rám... Természtesen a 3D fejessel használom... A sajátját ki sem bontottam, pontosan azért, hátha vissza kell majd vinni.
Ideiglenesen a házamban egy nem használt 5x4 méteres szoba asztalára "dobtam" az egész hóbelevancot, itt teljesen ki tudjuk használni a vr2 (zsínór) adta lehetőségeket.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz CptAdamica #134591 üzenetére
COD hiszti?
Bocs, nem vagyok képben. Nem tudom miről van szó. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Köszi a választ. Hétfőn, vagy kedden lesz időm visszavinni, sőt ma mindjárt rendelek is egy újat. Azért őszintén kezd tele lenni a tkm a sony-val. Aki ismer az OLED topikból, tudja miért.
A lényeg, hogy az 1.2 milliós A95K tévéjük napi szinten akaszt ki a szoftveres baromságaival és a többi szarral. Lényegében egy High-end tv és a nem működik megfelelően szoftveresen.
----------Vissza kartam küldeni, végül megtartottam, mert a képminősége tényleg kiváló, 4k dolby vision tartalmaknál, de hogy nekem heti szinte megfagy a rendszer úgy, hogy csak az segít, ha kihúzom a konnektorból a tv-t (hogy csak egyet említsek), legszívesebben lerúgnám az asztalról. A sokadik feedback után sem jött még frissítés rá...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen most már biztos, hogy tényleg por van alatta, az előbb ráfújtam egy nagyot a lencsére, persze párás, dzsuvás lett egyből. De letörlés után a porszemcse máshova került.
Utána fogtam egy hajszárítót (ezzel kellett volna kezdeni) és erős (hideg) levegővel fújattam felüliről a lencséket, kb most nem tudnám azzal visszavinni, hogy por ment alá, mert eltűntek, vagyis valahova elfújta a hajszárító a porszemcséket. WTF komolyan ez a termék minőség!
De ettől függetlenül visszaviszem és ezzel a hibával (bár indok nélkül is visszavihetném), de szerintem holnap már, főleg hétfő -keddre ott már megint lesz porszemcse, szóval kapja be a sony, de tényleg. Ez egy vicc 250 ezerért...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem akarok untatni ezzel senkit már, de még egy gondolat, illetve kép...
Ugye, pár napja csináltam ezt a képet :És akkor itt egy új friss kép, most csináltam pár perce...
Most ezek a porszemcsék el lettek "fújva" az egyiket itt látom/ találtam meg.Erről ennyit. Aki nem lát benne porszemcsét, szerintem ne tesztelje így, sőt sehogy sem, mert utána már lehet többet is lát majd. Viszont az sem megoldás, hogy ezekre most úgy kell vigyázni, mint a hímes tojásra, letakarva etc...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz markknight #134705 üzenetére
Hétfőn visszaviszem személyesen a Media Markt-ba.
Itt van 10 percre. Ma nincs erre időm, vagy talán vasárnap.Mivel fizetett érte, ezért ne legyen porszem benne alapból
Egyetértek, legyen tökéletes a termék, mivel nem két fillér.
#134707Yodafon
ennyire zavaro jatek kozben az a par szem porszem?
Én komolyan néha látok furcsa fénytöréseket, vagy azért, mert most direkt ezt figyelem. De valami nem frankó. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #134712 üzenetére
Erre már én is gondoltam, hogy nyáron csak jól lehűtött, légkondis szobában lehet ezt csak használni. :-)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Skynet258 #134709 üzenetére
Igen ez nagyon jó gondolat, mivel közel van a szememhez a porszemcse, akár emiatt is lehet furcsa fénytörés, amiket néha látok. És biztosan köze is van hozzá. Kiderül, ha lesz a kezemben egy tökéletes példány.
Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy kerülhetnek ilyen ócska, silány termékek a sony-tól.
Mivel azóta olvastam erről több oldalt is, nem kevesen említik meg ezeket az objektív előtti porokról és karcolásokról, visszaküldésekről etc... -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Nayrobi #134838 üzenetére
El nem tudom képzelni, hogy lehet ezeket ülve játszani? Pl, a Resident VIII-ban minden lépést kihasználok, kibújva nézelődve, csendben lépkedni, leguggolva elbújni etc... ülve, ezek az élmények elvesznének. Persze azt is megértem, hogy aki ennyire izzad, vagy nem bírja, annak ülve kell csinálni, de sajnos pont a VR adta élmények vesznek így el, amiket állva érdemes játszani.
Csak a GT7-et játszom ülve, a FANATEC T DD Pro kormány és a VR most kiváló hatást nyújt, de ettől függetlenül, ami nem közel van, az egy nagy paca és néha nagyon zavar ez a "minőség".
--------------------
Más....
Holnap visszaviszem ezt a sz@rt és nagyon kiverem a balhét, ha nem azonnal veszik vissza, vagy cserélik ki a porosodás miatt, amiről egyre többet olvasok.
A Sony hiába fejlesztette 6 évig ezt a VR-t, ha majd tömegesen jelzik és viszik vissza emiatt. Talán a kis ventilátor miatt kell egy kis rés a lencséknél, sőt biztos, ahova így könnyen bejut a por(szemcse/ék).[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tegnap eljutottam oda (2 hét után, mert annyira nincs időm), hogy az asszonysággal lejátsszam a dolgokat a kastély tetején, amikor egy k...va nagy sárkány lesz belőle.
Hát ez Vr-ban látva döbbenetes látvány és élmény volt, mert itt legalább 5-ször nagyobb volt, mint anno monitoron játszva.
Viszont a kérdés, amit egyszer már feltettem, ha valaki játszott már a RE VIII játékkal, neki is gyakran előfordult, hogy a keze, főleg a bal teljesen máshol van?
Mármint a VR kezem, nem a bal kezem helyén van, hanem valahol a hátam mögött, vagy 2-3 méterrel az orrom előtt lebeg, meg ilyenek.
Egyrészt kicseszett idegesítő, mert valamikor csak úgy hirtelen újra ott van a helyén, de pl a fentebb írt harcot (fél ideig) egy kézzel csináltam meg ide-oda rohangálva, mikor tele voltam töltényekkel, mert a bal kezemmel, ami ugye teljesen máshol volt, nem tudtam megtölteni a fegyvereimet, a shotgun-t nem tudtam felhúzni, a táskából elővenni a töltényeket, tárat etc... Aztán megint a helyére került, pedig emiatt a sok rohangálás miatt, sok sérülést is szereztem, mert nem tudtam lőni az üres, töltetlen fegyverekkel, amint visszatért a karomutána azonnal kinyírtam a "nyanyát".
A kérdés, hogy ez bug a játékban, vagy nálam ez is valami (hardver)hiba? Ettől függetlenül, ma visszaviszem a szettet, amint lesz időm.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Lacielvtárs #134880 üzenetére
Értem, nos elég nagy fénynél játszom, szóval nem tudom. Köszi a választ.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A PSVR2-öt szó nélkül visszavették MM-ban, csak levonták a mellékelt Horizon játék árát.
Holnap jön az új. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz F-ECT$ #134913 üzenetére
Küldik a sony-nak, nekem ezt mondták. hogy ez most nagykeren keresztül történik, az már az ő dolguk. A lényeg, hogy ezért szeretek náluk vásárolni, mert kérdezés és mindenféle sz@rakodás nélkül visszaveszik a termékeket és még elnézést is kérnek a kellemetlenségekért.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz icemad #134918 üzenetére
Igen ilyenek ők, mármint az MM. A német és a spanyol is. Mert Martorell-ben lakom, de előtte Németországban laktam. És ugyanilyen az XXXl lutz is. Engem nem érdekel, hogy néha egy-egy termék drágább náluk, akkor is ott veszem meg, mert ha elállásra kerül a sor, akkor nem lesz probléma náluk.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz krx21 #134947 üzenetére
Ebben a topikban, egyelőre én vagyok az egyetlen. Mindenki másnak tökéletes, akitől kérdeztem. Szóval, remélem most ez jó lesz. Addig fogom cserélgetni, míg nem kapok egy tökéletes példányt, ha a sony-nak ez kell. Vagy te beletörődnél? Amerre járok mindenhol van MM, ott gyorsan intézik visszavételt. Kb negyedóra sincs...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz krx21 #134964 üzenetére
Jól értem a szavaidat, ha hibás lenne a termék, vagy nem tetszene, mert hányingered, szédülés lesz tőle (mert az elején 100%, hogy lesz), akkor rosszul éreznéd magad az elállástól? GT7 után, amikor először használtam, konkrétan már azon gondolkoztam 1 óra brutális hányinger után, hogy azonnal elállok.
De adtam még neki esélyt és utána jobb volt, aztán utána még jobb lett, nem volt hányingerem, sem szédülés. Aztán szerencsére teljesen elmúlott. Az agyam megszokta, már 1.5 órát simán játszok úgy, hogy semmi bajom nincs. Sőt szerintem több órát is tudnék, de ennyire van időm. Akinek nem szokja meg az agya, annak viszont vissza kell vinnie a terméket.Elállás... Mi olyan rossz benne? Nem kell őket félteni, utána eladják felbontva, vagy visszaküldik a nagykernek. Majd kiderül, nem rég kaptam az email-t, hogy 11-15 között érkezik a futár.
Nekem, és szerintem az emberek 99%-ka tökéletes terméket akar a pénzéért.
De remélem ez pormentes kütyü lesz, mert baromira láthatóak game közben, ha úgy esik rá a fény. Oké visszajelzek, hogy milyen lesz az új VR...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hát, én azt tudom, hogy beaktiváltam a Horizon-t és azt mondtam wow...
De ettől függetlenül a Resi VIII oda-vissza veri (számomra a Horizon grafikáját), mert nagyon élethű, sokkal élethűbb szinte minden.
Aztán félóra Horizon után elindítottam a GT7-et, na ott elég volt 15 perc is, mert kegyetlen szarul éreztem magam, olyan brutális hányingerem volt szédüléssel legalább 1 óráig, hogy nem is emlékeztem, hogy valaha is volt-e ilyen brutális hányingerem. Pedig elég jó kondiban vagyok, de így első VR használat után kiütött engem (is), mert ezzel az agyam nem tudott mit kezdeni.
De aztán elmúlt[ Szerkesztve ]
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Lacielvtárs #134976 üzenetére
Igen, szerintem is az lehet, hogy neked már "emlékezett" az agyad, de nekem ez volt az első VR "élményem.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz krx21 #134974 üzenetére
Azok a méretek, amik 2D-ben egyáltalán nem érezhetőek, és amit elképzeltek a készítők, az kegyetlenül rád fog omlani VR-ban. Volt amikor nem is játékot vittem tovább, csak nézelődtem a kastélyban. A fő asszonyság is, a méretét tekintve közel van a 3 méterhez. Ha szembe állok vele (mielőtt kinyírna), állva pont punci magasságban vagyok.
De ahogy a hatalmas csillár lelóg a 20 méteres mennyezettről és lassan ide-oda "lebeg", vagy kint a teraszon járkálva a kastély méretei. Mind megdöbbentőek voltak számomra.
De persze, mikor egy farkasember a hátad mögött rád támad és az is van egyik- másik 2 méter, hát rád tudják hozni a frászt.A kontrollerek nagyon jól adják vissza, amikor pisztollyal, Shoutgun, vagy távcsövessel lősz. Érezni az erőt, és a visszarúgásokat. Nagyon tetszik.
A legjobb az lenne, amikor előveszem, pl a shotgun-t, akkor a kontroller nehezebb lenne, akkor lenne tökéletes. De ezek csak pár apróságok, amiket leírtam. A játékot látni kell VR-ban. Ahogy Lacielvtárs is írta, már csak ezért érdemes VR-t venni.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Lacielvtárs #134980 üzenetére
Bocs, nem tudom miről van szó, milyen teljesítményre gondolsz?
----------
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Valószinűleg kell (ahogy írtad is már) egy ps5 pro, hogy ezek megszűnjenek.
------------
Egyébként a tökéletes képhez, vajon mekkora felbontás kellene? Mert szerintem a dupla sem lenne jó még... Talán tripla felbontás kell, vagyis 6000X6120, de ehhez a felbontáshoz meg kellene már egy Ps6 (pro) is.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Srácok...
Ma reggelre az egyik szemem tök piros, véres lett.
Elképzelhető, hogy túlságosan megerőltető a szememnek a VR2? GT7-el minden este játszok 2 órát.
Komolyan a monitort is rossz néznem most, hogy írtam...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz KaitouP #136401 üzenetére
Az is lehet, hogy éjjel - alvás közben- pofán b...tam magam és eltaláltam a szemem, nem tudom. xD
---------
#136402 YodafonHa esetleg a VR az oka (amit nem hiszek), akkor tökmindegy, hol van a fejemen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest