Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ΞΔGLΞ #134878 üzenetére
ez a jelenség nálam is fenn áll, szerintem nem hardverhiba, mert az új Horizon játékban is néha néha elfordul, mint a RE8-ban is, talán arra tudtam visszavezetni ha nincs elég fény a szobában és a kamerája nem tudja pontosan pozicionálni a kezed.
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Moby
addikt
válasz ΞΔGLΞ #134878 üzenetére
Azzal még nem igazán játszottam. Viszont a horizonnál is elfordul nem egyszer, nem kétszer, hogy nem tudom berakni a nyilat az íjba, mert a kezem nem ott van, vagy nem tudom tekereni a kereket, a kövek összertakásánl is ott tekergeti nekem összevissza, meg ilyenek. Midnemellett meg néztem róla a review-kat, hogy mennyire kikezdehetetlenül pontos a tracking...én csak megvonom a vállam ilyenkor. Kb olyan, mintha pénzért készült volna az összes PSVR2 review.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest