Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
Topikgazda
válasz juhaszroli #95160 üzenetére
Mindenkinél van, játéka válogatja, mennyire feltűnő. R6S meg Resinél ciripel a leghangosabban nálam. Gariban nem fognak foglalkozni vele.
-
balázs1991
csendes tag
Hol olvastál ilyet, hogy kikapcsolnak túlmelegedés miatt?
Az új hűtést alaposan letesztelték több videoban is, tesztekben, de ugyanolyan hatékony mind a két fajta.
Vagy lemaradtam valamiről? -
RangerFox
Topikgazda
válasz juhaszroli #95165 üzenetére
Ha minden játék alatt előjön, és valóban zavaróan hangos, akkor jah. Egyébként nem.
-
TrishtanAG
senior tag
A megjelenése hetétől nyüstölök egy új hűtős gépet, semmi baja nincsen. Nem melegedik, nem hangos.
[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz juhaszroli #95606 üzenetére
Nem lenne normális, de ez ilyen. Önmagában a rezgés is hangos, akkor lepődtem meg én is, amikor kivételesen nem fülessel játszottam. Este különösen zavaró lehet állandóan ezt hallani, hogy rffffffffff-kgkgkgkgkgkgkgkg--dzzzdzzzdzzz.
Szerintem ez tervezési hiba egyszerűen.
W | W | H | W | W | W | H
-
Frod
addikt
válasz juhaszroli #95845 üzenetére
Ha van rá keret, akkor persze, hogy megéri, egyébként a C1 szokott lenni a "Szent Grál", általában mindig ez a #1 javaslat.
De nyilván a hozzáértők azt is fogják mondani, hogy ha már most vennéd, akkor érdemes megvárni az újat, és igen, valszeg horror áron lesz - de itt újra visszaérünk az egyes ponthoz, ha neked nem horror ár a 600+, akkor lazán.
Do you see the white shadow?
-
zozika84
őstag
-
szasanyi
félisten
A megéri-e nem igazán válaszolható meg, hiszen senki nem tudja milyen anyagi helyzetben vagy, mennyiért vennéd, stb., stb. Mivel én is azt használok ezért biztosan állítom, hogy PS5-et kitűnőjó páros pazar képminőséggel.
Az ilyen jellegű, további kérdésekhez javaslom az OLED TV topic-ot. -
nagyúr
Ha megteheted* megéri.
* nem hitelből 8 évre, 40% thm-re kell megvenned, hanem kicsapod zsebből úgy hogy lesz mit enni másnap
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
A megéri-e kérdés nem értelmezhető. Drága lesz megjelenéskor, mint minden évben, év végére aztán olcsó lesz. De mire nagyjából egy árban lesznek, már úgysem lehet C1-et kapni. A kérdés relevánsabb talán úgy, hogy érdemes-e rá várni. Amiben több lehet, az az EVO panel, de annyival nem tud többet, hogy komoly előrelépés legyen. Ami még hasznos lenne, az az AI felskálázás, de ezt konzollal baromi nehéz lesz kihasználni, mert ehhez kapcsolgatni kellene a konzolon a kimenet felbontását akkor, amikor szükséges lenne, amit kevesek fognak bevállalni, ráadásul nem tudjuk még, hogy milyen inputlagot eredményez, tehát gamer szempontból ez sem igérkezik döntő szempontnak. Az egyetlen talán az lehet, hogy ebből végre lesz ~monitor méret, 42-es. Ha valakinek ilyenre fáj a foga (nekem igen), annak érdemes várni.
-
RazoR
veterán
Én lehet várnék a helyedben pár hónapot és mikor kijön az idei széria, lehet leakciózzák a tavalyit és akkor venném meg .
-
privacy99
senior tag
Ha megnézzük a mostani trendeket, szinte biztos, hogy áremelés lesz, plusz megjelenéskor alapból magasabb áron lesznek, úgyhogy szerintem simán megéri egy C1, mivel minden technológiával rendelkezik, ami egy PS5-höz kell.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ezt a kérdést.
-
F-ECT$
titán
A C2 majd jövő ilyenkor fog kb ennyibe kerülni, mint most a C1. Szóval ha tv-t vennél, akkor azt BF körül érdemes (ha igazi akció van rá), vagy az új széria bevezetése körül (tavasz), esetleg a széria kivezetésekor (megjelenés éve utáni év végén) amikor szintén le szokták akciózni a kifutó készletet.
Persze ha van pénz lóvéra, akkor meg lehet venni megjelenéskor a C2-t, borítékolhatóan az is jó lesz.Dive ever, work never.
-
belan
addikt
válasz juhaszroli #105026 üzenetére
Szerintem ps beállítások próbáld meg ki kapcsolni .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
madkiller
őstag
Tv. Ez ilyen sajnos. Ps beállításai között (hdmi) ki tudod kapcsolni.
-
Skynet258
veterán
Nálam is ez van. Vagy kapcsold ki a HDMI CEC-t vagy ne válts manuálisan bemenetet, át fog váltani a PS bemenetére (pár másodperccel azután, hogy bekapcsolotad a PS-t) és akkor nem is megy alvóba a gép.
-
veterán
válasz juhaszroli #105032 üzenetére
A PS-nél kell kikapcsolni...
-
mrThomi
addikt
válasz juhaszroli #105032 üzenetére
Így legyen [kép]
-
STC Speed
őstag
válasz juhaszroli #113942 üzenetére
Peersze.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Külpolitika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ingatlanos topic!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest