- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
WhiteWalker #88290 üzenetére
Nekem nem, 2 éve vár a sorára még Alzás kuponos lemezen
. A páromnak szántam, de mindig beelőzik nála horror- ,coop-( vagy mindkettő)játékok
-
Peace
nagyúr
válasz
Nekem nagyon szoros a verseny és nem tudnám eldönteni, hogy a HZD vagy a TLOU 1-2 a legnagyobb kedvencem a PS4 korszakomból! A történet, játékmenet és a látvány is teljesen magával ragadott, az első képregényt is megvettem és a második füzet is le van adva rendelésre! A folytatás természetesen ezer éve előrendelve!
-
balázs1991
csendes tag
válasz
Én is most kezdtem.😀 viszont én is így érzek egyelőre ahogy Te is.
Nekem még nem áll össze az egész játékmenet, épp ezért kérdezem Tőled akinek friss az élmény, hogy a fő és mellékküldetéseket hogyan tudom megkülönböztetni? Vagy ha követem végig amerre irányít a game az fő küldetés? Illetve még egy kérdés, mert azt nem néztem még, de fegyvereket lehet fejleszteni, vagy csak venni újat?
Előre is köszi.😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest