- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beegabor81
tag
Granblue Fantasy Relink demója is megjött
-
Beegabor81
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nier Automata
-
Beegabor81
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Végeztél az ott lévő feladattal? Kipróbáltál minden jelenetet ?
-
Beegabor81
tag
válasz
Yodafon
üzenetére
Nekem ez egy frankó hónap. GTA5-tel nem játszottam az első, ps3 verzió óta, úgyhogy ideje újrázni. Stranger of Paradise régóta a listámon van, jó lesz egy kis Nioh pótléknak. De van ott még más is ami érdekel, pl a metroidvania Moonscars vagy a platformer Tinykin és a retro shooter Prodeus.
-
Beegabor81
tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Elvileg nem szabadna feltelepítenie magától, csak kirakja az ikonját és te tudod manuálisan elindítani ha akarnád
-
Beegabor81
tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Cindy Moon-t nem kell tanítani, kb ugyanolyan szinten van tudásban mint Pókica, valamiben sokkal jobb, ugyanaz a pók harapta meg őt is, szóval ugyanannyi idejük volt belerázódni

Nem kell nagy lángésznek lenni ahhoz miért akarnak behozni egy női Pókembert
-
Beegabor81
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Legyőzted az utolsó bosst legkönnyebb fokozaton, utána volt egy checkpoint. Kiléptél főmenübe, átállítottad legnehezebbre, visszatöltötted a checkpointot és csak végigvitted, nem volt már utána harc. Játék úgy érzékelte mintha az egész játékot legnehezebb fokozaton játszottad volna végig.

-
Beegabor81
tag
válasz
markknight
üzenetére
Képregényben is tudott. Itt meg a nagyobb open world miatt szerintem nagyon jól jön. Élvezetesnek tűnik
-
Beegabor81
tag
Kiröhöghettek, de a Zombi egy nagyon jó kis cucc.
-
Beegabor81
tag
Hát ez szánalmas volt

Egyedül FF6 Rebirth csigázott kicsit fel
-
Beegabor81
tag
Cyberpunk Patch 2.0
szeptember 21Nekiállok 3. alkalommal is, hátha eljutok most már a végére is

-
Beegabor81
tag
Szeptemberi PSPlus Extra egy része , állítólag, de ez a Bilbilkun már több alkalommal líkelt

NieR Replicant
13 Sentinels: Aegis Rim
Star Ocean The Divine Force
Sid Meier’s Civilization VI
Sniper Ghost Warrior Contracts 2
Unpacking -
Beegabor81
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Lesz ott 60 fps performance meg 40 fps is, ebben biztos lehetsz
-
Beegabor81
tag
Alone in the Dark is csúszik 2024 január 16-ra
Szerk.: ja már volt, sorry

-
Beegabor81
tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ma még nem
-
Beegabor81
tag
válasz
Peat76
üzenetére
A prológus és a többi domináns elleni harc a játék/mozi legjobb része. Az ezek közötti tartalom, harc, számomra elég unalmas lett már a játék felénél, ahogy a világ is. Kevés benne az igazán jó fantasy környezet, csak a sablon középkori táj,vár, falu. A sztori meg nagyon el van nyújtva, sokszor mondják el ugyanazt, csak egy helyben toporognak Egy végigjátszás után , a kezdeti 8 pontból a végére 6 lett.
-
Beegabor81
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Soha nem volt még olyan, hogy a slim verzió gyengébb lenne, vagy hangosabb

-
Beegabor81
tag
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Mielőtt indítod a küldit, ott van, hogy "Allow Axis Invasion", azt OFF-ra állítod
-
Beegabor81
tag
Mi a fenét kell letöltenem a Cold War-nál, ha csak a kampányt szeretném játszani ? Mert elkezdett leszedni egy 182 GB fájlt, meg mellé bepakolt 6 add-on-t, amiből 3 a kampány ( Campaign 1,2,3 névvel). Leállíthatom a nagy fájlt és elég a 3 db kampány fájl, ami "csak" 64 GB, vagy ezeket még plusszba le kell tölteni a 182 GB-os mellé? Gondolom nem, de nem egyértelmű
-
Beegabor81
tag
válasz
markknight
üzenetére
"se lmbtq"
abból a sok betűből egy mindenképp van benne és nem is egyszerű mellékszereplő

-
Beegabor81
tag
Tudom nem sokakat izgat, de Fallout 76 kapott egy update-et amivel a PS4 verzió végre 60 fps-sel fut PS5-ön
-
Beegabor81
tag
Ennyi hülyét egy helyen

csak vicc, csak vicc.... -
Beegabor81
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nálam teljesen fordítva volt. Az első rész amilyen nyögvelősen indult, annyira megtetszett a végére, a sztori miatt, ahogy jegyzetekből, audiólogokból kiderültek mi történt és hogyan a régi világgal, és kik okozták ezt az egészet. Nagyon izgalmasnak találtam.
Ezzel szemben a 2.rész sztorija nem olyan erős, mivel szinte már mindent tudunk a földi helyzetről, így naná hogy az űrből érkező veszély a következő. És annak tudatában, hogy az első részben semmi nem utal rá, pedig hatalmas projekt volt az új bolygó keresése,meg az emberi faj továbbfejlesztése, nagyobb, mint a Föld megmentése, össze csapottnak érzem, és még nincs vége, mert egy mégnagyobb veszély közeleg és máris a képregényfilmek színvonalánál tartunk
-
Beegabor81
tag
Ratchet and Clank Rifts Apart coming to PC Július 26
Na majd most lehet tesztelni mennyire szükséges hozzá egy gyors ssd, vagy csak ámítás volt
-
Beegabor81
tag
99% fülest használok,és nekem azzal volt ilyen, nem tudtam hova tenni, aztán kipróbáltam közvetlen tv hangszóróival, ott meg jó volt. Állítgattam mindent , de nem javult meg, így kizárásos alapon fülest cseréltem és jó lett. Még kipróbálhatod kikapcsolni 3d audiót ps5 menüben
-
-
Beegabor81
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lényegtelen. A pénzt kifizették érte. Rengeteg játéknál van, hogy a játékosok fele vagy kevesebb jut el a végére , lehet az akármilyen jó . Ez leszűrhető a trófeákból
-
Beegabor81
tag
válasz
Sziltesa08
üzenetére
Part 1 (vagy a sima remaster, de ha már van ez a szebb változat, inkább azt)
Left Behind DLC
Part 2 -
Beegabor81
tag
válasz
TOLEDOO
üzenetére
A gép nem kapcsol ki teljesen pihenő üzemmódban. Be lehet pl állítani, hogy ilyenkor töltsön le frissítéseket és telepítse is azokat vagy elindíthatsz letöltést a világvégéről az applikáción keresztül, így mire hazaérsz már játszhatsz is
Az usb aljzatokra meg be lehet állítani az energiatakarékosság menüben, hogy :
3 óráig legyen, mindig legyen, vagy egyáltalán ne legyen áramellátás rajta -
Beegabor81
tag
válasz
proly01
üzenetére
"Amiket nézek youtubon RE rol horizon ról meg sem közelíti azt a minőséget amit én látok a VR ban. Szerintem ők nem belső képet hanem a tv stream képet veszik fel és teszik fel."
Pont ez történik. Soha nem lesz olyan egy videón a kép, mint amit te élőben a headsetben látsz. A szemkövetés miatt oda rakja az élesebb képet ahova nézel, a fókuszodon kívüli kép meg le van butítva, de ezt te nem veszed észre
-
Beegabor81
tag
válasz
Sliderxy
üzenetére
"A kill animációk meg egy idő után már unalmasak amikor szeretne haladni az ember"
Pró tipp: Gyorsabb, ha option-->restart checkpoint
"Egyébként ugyan ezt érzem a nyakba szurkálós medicine-nél. Túl sokáig tart."
Ellenfelek között használhatatlan. Nyugis helyet alig van alkalmad találni a harc hevében,nincs rá idő. Nem is tartottam inventory-ban kettőnél többet, felesleges. Harcban úgysem tudod használni, a dögök meg dobnak gyorstöltőt, ha nagyon a végét járja az ember, meg lőszert is ha éppen kifogyna, Resi 4-5-6 módra
-
Beegabor81
tag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
"(Persze tudom csak ellentétesen jobbra meg ballra kell pöccinteni a ball joysticot..nem húzni és tartani..de akkor sem éreztem rá igazàn.)"
Akár tartani is lehet, sőt inkább úgy csináltam. Így nem kell időzíteni sem, mielőtt az ellen ütne már tarthatod vmelyik irányba, aztán felváltva a másikba
-
Beegabor81
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Nekem is nagyon bejön, már az utolsó fejezetben vagyok. Azt hittem soha nem fogom megszokni ezt a kitéréses kéziharcot, de igazából pofonegyszerű
Liftesnél semmi problémám nem volt szerencsére, volt 3 GRP töltőm, mindenkit kidobáltam
A kétfejű már problémásabb volt, mert a végén már fogócskáztunk, nem maradt lőszerem. Nagyon rossz ötlet volt szerintem az együtéses ellenfelek bevezetése -
Beegabor81
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azért mert akkor már a 3. részt is meg illene csinálniuk, az az első folytatása. A 2.rész meg egy kerek önálló sztori, és ahogy már írták, az a legnépszerűbb SH. Részemről az 1,3 után jön csak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RangerFox