Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huha81
tag
Sziasztok,
tegnap ota en is PS4 tulaj lettem.Regisztraltam egy fiokot magyar regioval (nemreg koltoztem ki luxemburgba es meg nem megy annyira a francia vagy a nemet). Naivan azt hittem, hogy fogok tudni euroval fizetni a magyar fiokkal (de nem. Gondoltam erre, hogy megvaltoztatom a regiot (de nem tudom. Torolni szerettem volna a fiokot es letrehozni ugyanazzal az email cimmel es nevvel, mint az elsot (de ezt sem tudtam.
Lezetik a fentiekre valamilyen megoldas vagy ez mar igy buko? Az email cimet meg tudom valtoztatni, de a nevet mar nem.
-
Huha81
tag
-
Huha81
tag
válasz Sanyicucu #121931 üzenetére
En pont 2 napja vettem egy slim-et. Az elv nagyon egyszeru volt nalam. Ha megtetsztik ez az egesz PS4 vilag es kevesnek erzem a slim-et, akkor eladom minimum buktaval es veszek egy pro-t. Ha nem igazan gyoz meg elsore, akkor van 15 honapja, amig tart a psn+ elofizu es kevesebb penzem all benne
-
Huha81
tag
Sziasztok,
lenne egy teljesen amator kerdesem, amibol latszik, hogy meg teljesen uj vagyok . Sajnos meg par heting korlatos netem van csak (30 GB), ezert gondoltam, hogy veszek par jatekot lemezen es onnan telepitem oket. Azt lehet tudni valahonnan elore, hogy mennyi adatot kell meg letoltenie egy adott jateknak a lemezrol valo telepites utan? Oszinten szolva csak digitalisan akarok jatekokat venni a jovoben, de most sajna csak ez van.
-
Huha81
tag
Kicsit nezelodtem tegnap az akcios kinalatban. Sikerult par jatekot lonom: Witcher3 GotY, Tomb Raider: Definivite Edition, Wolfenstein, Bioshock coll, Dirt Rally, XCOM2 deluxe, Worms anniversary, Metro redux.
Kezdokent kerdem, hogy van-e esetleg, amire erdemes meg renezni mostansag? Van egy lemezes Horizon-om, az most elveszi mondjuk minden szabadidomet
-
Huha81
tag
válasz birorichard #123213 üzenetére
Koszi szepem. UC-k, Last of us meg fent vannak a listamon. Dark Souls 3 van most egesz olcson. Csak nem tudom, hogy az elso 2 resz nelkul belevagjak-e
-
Huha81
tag
válasz birorichard #123224 üzenetére
AAA, akkor inkabb nem kell. Jatszani akarok, nem szivatni magam
-
Huha81
tag
Koszomom a tippeket mindenkinek
Tegnap este probaltam kicsit boviteni a gyujtemenyt, de se bankkartyaval, se paypal-lal nem lehetett fizetni. Probaltam neten keresztul es kozveten a PS-rol is, de egyik sem ment. Surun szokott ilyesmi elofordulni? -
Huha81
tag
Sikerult lonom GTAV-ot 30€-ert. amiota nezegetem, meg nem volt leazarva
-
Huha81
tag
-
Huha81
tag
válasz zadir1 #125983 üzenetére
Nekem is hasonlo gondom volt nemreg. En egy ilyet lottem egyelore: [link]
Amire vigyazni kell, hogy van HDCP mod HDMI-n keresztul es azt nekem ki kellett kapcsolni a PS-en, mert ezzel a switch-el nem ment, pedig a specifikacio szerint kellett volna. Mondjuk mint latod ezt meg kezzel kell allitgatni a dobozon. Van taviranyitos is, de a francnak sincs kedve meg egy vackot a kanape kozeleben tartani.[ Szerkesztve ]
-
Huha81
tag
válasz Black Dragon #126052 üzenetére
A fene. De jol nezne ki a feher szekrenyemen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest