Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
de miert erzed magad atkurva? jonni fog xboxra barmilyen ps exkluziv cim? biztos, hogy nem. akkor nem mindegy neked, hogy pc-n aki belerakta a konzolod 2-3x-os arat milyen minosegben fogja jatszani? nem jo a 30 vagy 60 fps ps-en ott a lehetoseg neked is.
en is pc-n toltam ki a death stranding-et es a horizon-t is es nagyon orulok neki, hogy jottek a portok, mert eleg nagy lokest adtak abban a dontesemben, hogy ps-re valtsak, es igy is lett, eladtam a gamer reszet a pc-mnek es most ps5-om van.
szerintem ez az exkluzivitas egy gennyes keles a jatekiparban, maximalisan ertem miert csinalja a sony, de ha belegondolsz a fanboykodason kivul semmilyen indokot nem tudsz arra hozni, hogy miert csak ps-re vagy xboxra jojjon ki egy jatek. szerintem ez melyiti a szakadekot a jatekosok kozott.
-
KaitouP
nagyúr
Csak egy generációra vetítve az exkluzív címek száma adott platformon nagyon elenyésző a szintén adott generációra megjelenő összes címből. Third party cím jóval több van. Az hogy te emiatt döntesz egy konzol mellett, szép és jó, de egyéni szoc. probléma is.
Az exkluzivitást, avagy amiért te adott konzol mellett döntesz, pedig megkapod. Először te játszhatsz ezekkel a játékokkal a platformon, míg esetleg eljut másokhoz is, az lehet 2-3 év is. Amikor beteljesedett a vágyad, és már rég túl vagy az exkluzív címen mire esetleg más is hozzászagol, már nem tökmindegy neked, hogy más is játszik vele? Ez az énközpontúság, ez az önzés ami egyre hangsúlyosabb a mai világban, nem egy egészséges dolog. Élvezd a játékokat ahelyett hogy ezen a témán ugrálsz, és örülj azoknak is, akiknek szintén lehetősége nyílik élvezni a játékot. Nem én vagyok Mr. Világbéke, de szeressük és tiszteljük már egymást ennyire, legalább a gaming kultúrán belül.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
F-ECT$
titán
Eddig nem volt, de ebben az életben semmi sem állandó. Amelyik cég időben lép, az fennmarad, amelyik meg a régi idők dicsőségén mereng, az meg sokszor csődbe megy. Különben is abba az irányba halad minden, hogy kijelzőt + netet+ (játék) szolgáltatást fogsz venni, nem cpu + vga-t meg discet, legyen az pc vagy konzol.
Egyébként meg ott a Nintendo ha full exkluzivitás kellDive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest