Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #204433 üzenetére
Ha személyeskedsz, az sem zavar engem. A véleményem kiindulópont, számomra. És ki is fogom írni magamból, eddig is megtettem, ezután is megfogom. Sőt sokakkal ellentétben én meg is tudom fogalmazni az én saját gondolataimat. És együtt tudok élni azzal, ha ez nem a többség véleménye, és nem értenek velem egyet.
És valamennyire csak van értelme annak amit itt-ott írkálok. Mert még én is meglepődök ugyan rajta, de megkeresnek ajánlatokkal, hogy írjak ide meg oda. De nem. És jól esik az is mikor a forumtárs rám ír, hogy miért nem írok már a filmvilág topikba, felüdüléssel olvasta a mantra kommentek között az enyémeket. De ez nem jelent sokat, nem én szartam a spanyol viaszt. Viszont megerősít abban, hogy igen is van értelme véleményt nyilvánítani, és nem mindig csak menni a tömeggel, vagy szó nélkül hagyni a dolgokat.
A Marvel filmel, a 12 év alatt semmi pozitívat nem tettek hozzá a világhoz filmművészetileg. Semmit. Pop kulturálisan igen, de ahhoz a Gangman Style is hozzátett. Ámbár rengeteg negatív hozadéka van. Amit itt nem részleteznék most. Ellenpéldának felhoznám mondjuk a Green Book-kot. Abban van színjátszás, forgatókönyv, mondanivaló, eszmei érték, stbstb. A Marvel film univerzum egyetlen értékelhető pozitívuma, hogy Kevin Feige borzasztó ügyesen mozgat ennyi karaktert, sok filmen keresztül.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #204433 üzenetére
Nem erted, szar film = art movie = egyedi es ertekes
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hegesztés topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest