- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
válasz
Ramoskaa #189970 üzenetére
Mi az, hogy nem találsz?
Több kiadónak van európai webshopja. De ha sima bolt kell, a következő két brit üzlet postáz Mo-ra is:
game.co.uk
365games.co.ukDe van több is, én leginkább ezt a kettőt használom, így ezeket tudom szívből ajánlani bárkinek. De ott az Amazon meg Ebay is, néha tök jó áron ki lehet fogni fóliás (új) játékokat, én főleg Vitára ezekről rendelgetek.
-
parandroid
félisten
válasz
Nekem az összes játékom német borítós, és mindent angolul játszok. Arra mondjuk még nem emlékszem, hogy az áron, és a címen kívül valaha elolvastam-e bármit a borítóról. Boxra meg már nagyon régen digitálisan veszek mindent, korábban jó ötletnek tűnt, hogy majd később eladom, ha végigjátszottam, de minden a nxakamon maradt, kivéve, amit beszámíttattam. Kíváncsi vagyok, PS-en ez hogy működik, a gyerek lassan végez az unchartedekkel, a hzd-vel, meg a spidermannel (egy jó részük már kész, a többivel nagyon a végén jár), meg lehet majd őket hirdetni. Aztán ha nem kell senkinek, mennek ezek is beszámításra.
p
-
válasz
Angolt mindegyik tartalmaz, de általános érvényű, hogy ha a magyar nyelv számít és kifejezetten magyar account-hoz vásárolsz, akkor hazai boltból szerezd be.
Csak azért szoktunk külföldről is vásárolni, mert az adott játék úgy éppen olcsóbb, és amúgy nem számít. A borítóval szerintem ilyenkor kevesen foglalkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Trollok komolyan
- Peter Kiss: Cockpit
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Playstation 4 500GB + 2 kontroller
- PlayStation 4 luckfoxx v11.00 külső goldhen activator
- PlayStation 4 / 5 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest