Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Fog az még majd neki kelleni ha akar rendes grafikát
Én gépem is hasonló, de egyértelműen PS4 platformon akarok már játszani.. Én pl. kifejezetten emiatt rendeltem elő.
Az FPS játékokat továbbra sem tudom, hogy fogom tudni irányítani, dehát ez van
-
szasanyi
félisten
válasz
fatallerror
üzenetére
Így van, meglátjuk. A prognózis jó, de semmi sem sürget így mindenképp pontosabb képet szeretnék a vásárlás előtt, mint a PS3 esetében. Meg hát ~1 év múlva kiderülhet az is, érdemes-e gamer PC-be ölni tovább a pénzt, vagy elég egy teljesen alap PC + PS4.

haddent (#1752) : az FPS játék az elég kemény dió lesz ha bill + egér kombóhoz vagy szokva, de bele lehet jönni. Mondjuk ne multiban gyakorold, mert ott kábbé azt sem fogod látni hova kerültél, amikor már le is lőttek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én gépem is hasonló, de egyértelműen PS4 platformon akarok már játszani.. Én pl. kifejezetten emiatt rendeltem elő.

Kendek