- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
fatallerror #1750 üzenetére
Fog az még majd neki kelleni ha akar rendes grafikát
Én gépem is hasonló, de egyértelműen PS4 platformon akarok már játszani.. Én pl. kifejezetten emiatt rendeltem elő.
Az FPS játékokat továbbra sem tudom, hogy fogom tudni irányítani, dehát ez van -
szasanyi
félisten
válasz
fatallerror #1750 üzenetére
Így van, meglátjuk. A prognózis jó, de semmi sem sürget így mindenképp pontosabb képet szeretnék a vásárlás előtt, mint a PS3 esetében. Meg hát ~1 év múlva kiderülhet az is, érdemes-e gamer PC-be ölni tovább a pénzt, vagy elég egy teljesen alap PC + PS4.
haddent (#1752) : az FPS játék az elég kemény dió lesz ha bill + egér kombóhoz vagy szokva, de bele lehet jönni. Mondjuk ne multiban gyakorold, mert ott kábbé azt sem fogod látni hova kerültél, amikor már le is lőttek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós kamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest