Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz haddent #14141 üzenetére
Ez nem csapongás. Van otthon One, PS4, és PC. De amikor valaki azt írja, hogy a PC a legdrágább ez a legnagyobb baromság. Tök mind1 min játszol játsszál. De folyamatosan szapulja egymást a 3 tábor. Kérdezem én hogy minek? Sületlenségekről beszél ez a topic is meg a másik is. Hogy mi hogy néz ki. Ahelyett hogy arra használnák a gépet amire kiadták. Játékra.
Az is vicc ami az emberekkel történik. Folyamatos fenyegetéseket kaptak a boltok. Eltörik az eladó lábát. 5 év alatt nem találkoztam még ilyen vásárló bázissal mint aki a PS4-ért megvolt örülve. 3-4 napokon görcsöltek. Konkrétan ki voltak készülve. Vicc.
Holott nem a boltosok nem gyártottak elég gépet. Tökre nem rajtuk múlt. És még is. Hirtelen mindenki kő gazdag lett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest