- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
Mint ahogy ti is nálam

-
dunc
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
+1 és 576,esetleg konzolvilág (sony garjegy esetén)
-
dunc
nagyúr
Nehogy már ezekkel a szuper új konzolokkal egy nyomorult 60fps-t ne tudjanak produkálni full HD be !

Ez vicc kategória 8 magos,cpu,és 8gb társaságába! És gondolom egy izmos CPU,apu val! -
dunc
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
+1
-
dunc
nagyúr
Az első szériáknak, mind ps4,mind one esetébe lesznek széria hibák ez szinte biztos! Első körbe egész biztos alázni fogja a középkategoriás pc-ket,de egy jó pc azért még mindig több mint bármilyen konzol, volt minden piacon lévő konzolom, de valahogy mindig a pc kötött le legjobban! Konzol mellett nekem csak a forza szól, amiatt fogok idővel venni onet,a ps a gt5 el elásta magát!
-
-
dunc
nagyúr
válasz
godfella69
üzenetére
Igen az 576 megbízható forrás !
-
dunc
nagyúr
válasz
Neoteric
üzenetére
Igen lesz a boltokba,csak mennyiért,mikor,és főleg használhatóak lesznek e ? Nem nagyon rizikóznék egy 100+ gépnél,hogy nem tudom a használni,mert ip szűrés stb miatt ,kizárnak ,és a másik nem is szeretnék trükközni,hanem én is rendes módon akarom használni a gépem,mint bárki már,mert se én se a többi Magyar nem kevesebb ,mint pl egy német,francia stb !
-
dunc
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Ne haragudj,de nem szempont a ps4,vagy a one ! Ez nem nagy probléma,még akkor se ha soha nem lesz az országba,de mondom nem kell idejönni ha nem jó a pénzünk,mert hiába nagy összeg a 150-170 ft (hidd el nem lesz olcsóbb amire hozzájutunk) de azért a Magyar ember is megveszi ! Tehát ennyi,nem kell idehoznia portékájukat ! (csak és kizárólag Forza 5 érdekel)
-
dunc
nagyúr
válasz
Zjunior
üzenetére
Figyelj ide,ha nem a jó a mi pénzünk,akkor takarodjon az MS,a Sony is ki innen !!! De vigye az összes multit ! Kit érdekel a nagy arcú sony ! És a másik ,az ms volt fikázva az one miatt,de a végén még előbb lesz mint a PS4

Érdekelnek engem is az új konzolok,de nem szarok magam alá azért !!! -
dunc
nagyúr
válasz
fatallerror
üzenetére
http://www.konzolvilag.hu/playstation4/gran-turismo-6/11373
Bocs a linkért, itt van !
-
dunc
nagyúr
Sziasztok olvastam GT6 lesz ps4 re,mikor ? És mivel lesz jobb mint a ps3 verziótól ? A Forza 5 jobban vonz,de kérdéses regisztrálni lehet e Magyarországon,lesz e live támogatás stb ! Hozzáteszem a GT5 nagyon nem jött be,pl a nehézkes online rész,de maga a játékmenet se volt jó !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem valószínű, hogy online ellenőrizné a lemezes példányoknál a jogosultságukat.
de smaci nem lesz

Ne ezt a boltot ne!
rendben !értettem !úgy legyen !

Kendek