- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Nekem a 4 végigjátszás, 31 óra volt, de volt itt egy kolléga ő 18-at írt, azt nem tudom hogy csinálta, lehet easyn tolta. Aki ezt a játékot hardon végigviszi, emelem előtte a kalapom minden tiszteletem az övé, és még ettől fentebb is van fokozat! Az első a leghosszabb, utána már egyre rövidebbek, mert más más sztorit tolsz végig, ezek inkább kiegészítik a történetet. De a játék maxolása kb 40-50 óra is lehet simán,
én a side questek felét sem csináltam meg, aztán van még egy secret boss lvl 99 én pedig lvl 45-ön fejeztem be a játékot, de már nem vagyok fiatal, nekem elég volt, hogy összeállt a történet. Ja és 26 befejezése van a játéknak 4 fő befejezés, dea maradék csak mini alternatív befejezések. -
penge111
addikt
Tudom tudom, már megint a Nierről írok, de muszáj ezt kiírnom magamból pár sorban. Este végére értem a 4. végigjátszásnak is. Ezzel lett kerek a játék története. Mikor az ember először végigjátssza, ül a legördülő stáblista előtt és nem érti ennyi, ezaz a hatalmas játék amiről zömében ódákat zengenek? (megjegyzem negatív kritikákat szerintem azoktól kap/ott a játék, akik csak egyszer pörgették ki.Aztán nekifeszül az ember még egyszer, mert a játék figyelmeztet is rá, hogy nem ez a vége a játéknak, és akkor szép lassan kibontakozik a csoda. Ez a játék egyenesen ível felfelé, minél többször ugrasz neki, annál jobb lesz. Nem egy sablon New Game+ tartalmat kapunk, egyre jobb és jobb dolgokat. Az utolsó bossharcon kb. lepetéztem én még ilyen megoldással nem találkoztam játékban, fantasztikus volt! Elfogultság nélkül mondhatom, hogy egy mestermű a Nier: Automata, aki végigviszi ne gondolkozzon, ugorjon neki még legalább 3*, mert első végigjátszásra csak töredéke az egésznek!
Ui: A demot meg felejtsétek el, kb. arra jó, hogy elriassza az embert a játéktól. A demo miatt én sem akartam megvenni, de inkább hallgattam a sok pozitív kritikájú tesztre.
-
penge111
addikt
Hát ezt nehéz megmagyarázni, igen van benne sok bitang hatalmas szörny, amiket ki kell nyírni, mert a történet részéhez tartozik. Én kipörgettem anno ps2 és Ps3-an is. Nincs hozzá hasonló játék, hatalmas élmény amikor lenyomsz egy ilyen óriást, szuper a zene is benne. Képesek érzelmet kiváltani belőled a kolosszusok, legalábbis én némelyiket sajnáltam, hogy meg kell öljem. Próbáld meg azért youtube nélkül kinyírni őket, az adja a sava borsát a játéknak, hogy rájössz mi a gyengéje. Ha játszottál souls játékkal (Dark Souls, Bloodborne stb...), olyasmi élményt és adrenalin löketet ad egy-egy kolosszus legyőzése. De nem véletlen hidd el a magas pontszám.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Szia! Fantasztikus játék!!! Jelenleg is ezzel játszok még! Én eleinte húztam a szám, hogy miért is kapott ilyen jó értékelést a játék. A zenéjét már azonban akkor is zseniálisnak tartottam, amikor itt fanyalogtam. Nos, azóta rájöttem, hogy 4* kell végigvinni a játékot, hogy összeálljon a story és igen azt kell mondjam fantasztikus így már a játék, mert így már értem a játékot, szuper a története. A 4 végigjátszást úgy képzeld el, hogy teljesen új karikkal kell, hogy legyél, más speciális képességeik vannak, teljesen más lesz így a játékmenet új elemek jönnek be. Új szörnyek, bossok lesznek, teljesen új átvezetők, amelyekkel értelmét nyerik majd a homályos részek is. Hard fokozaton kösd fel a gatyád, kb dark souls nehézségűvé válik a játék és bevallom normal bőven elég volt számomra. A játék hack and slash, de van amikor repülni fogsz, na akkor meg shoot' em up lesz a játékból, vagy lesz olyan rész hirtelen oldalscrollozósra vált a nézet és úgy kell irtani az ellent. 60 side quest van benne, fegyókat lehet fejleszteni, chipeket beletenni a karidba, azzal tápolni. Rengeteget tudnék még irni a játékról, maradjunk annyiba nagyon jó játék lett. 40-60 órát lazán bele lehet tolni. Ja, amúgy 26 féle vége van a játéknak, de 4 fő befejezés van. Zenéjéről meg már ódákat zengtem itt pár száz hozzászólással ezelőtt, nekem jelenleg ennek a játéknak van a legszebb muzsikája, minden korábbi játékot számomra kenterbe ver, amivel valaha játszottam!
Ha érdekel a játék én a hétvégére kipörgetem, akkor dobom majd fel apróra. Ha gondolod privibe megbeszélhetjük a részleteket, akár cserélhetünk is valamire, ahogy olvasgattalak itt fórumon hasonló az ízlésünk!
-
penge111
addikt
Nekem tegnap sikerült a Ni No Kuni 2-t beszereznem, sokat vacilláltam rajta, de végre jött a nehézséget fentebb toló patch, meg egy új ingyenes dlc is, így végül beszereztem. Hát nem tudom a Berseriát is untam valamiért, mondjuk az tetszett, hogy végre kicsit darkosabb lett a sorozat ezen része, meg hogy végre csaj a főhős.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Na, most sírtam, hogy nincs sok Jrpg Ps4-re. Jön a Tales of Vesperia Ps4-re, igaz anno Ps3-on ezt is kipörgettem, a széria egyik legkiemelkedőbb alkotása, a legjobb történettel a Tales játékok közül.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Jaja, én is valami középszerű játékra emlékszem, azt hiszem felénél meguntam. Már inkább egy Chrono Cross remastert csinálnának, vagy az álmom egy xbox exclusive lenne a Lost Odyssey, gyáááá mekkora jrpg az is istenem. Ps3-ról Ps4-re váltásnál egy nagy szívfájdalmam van, nagyon kevés az igazán jó és új jrpg. Ps3-ra rengeteg volt.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Anno, talán több mint 10 éve játszottam egy Runes of Magic nevű free mmorpgvel, egy srác képes volt egy fegyóért 1.5 milló forint értékű eurót kiadni, pontosabban a tierezéséhez szükséges kövekért. Övé volt a szerver legerősebb fegyvere kb 2. hónapig, míg jött az új kieg, ahol az új terület lényei hasonlóan erős fegyvert dobáltak
Szóval, én nem lepődök meg, ha bődületes pénzeket adnak ki az emberek mikrotranzakcióra. -
penge111
addikt
Igen, én kb. 5 éve vagyok konzolos, azóta is a fejem verem a falba miért nem váltottam korábban, anno annyi pénzt ellocsoltam pc fejlesztésre sok év alatt, bőven millió felett van az az összeg. Azért maradt egy gamer laptopom, ami 5 éve számított csak gamernek, de 5 év alatt egy darab játék nem került fel rá, engem a konzol meggyőzött.
-
penge111
addikt
Akkor én is áldom az eget, lehet csak nem érzékeltem, de nekem sehol sem röccent meg a slimem a GOW alatt, de inkább úgy fogalmaznék nem vettem észre. Nyilván aki csúcs Pcről jött, az kapásból észreveszi ha droppol egy játék. Meg ha lenne drop is addig nem zavar, amig nem megy a játékélmény rovására.
-
penge111
addikt
Tegnap este Nier Automata második végigjátszása is meg volt, így már azért kezd érdekes lenni a sztori is, még mennyi végigjátszás kell, hogy minden összeálljon?
@rigormortiis: ezért írtam neki, a MegaManre ettől jobban nem hasonlít semmi ps4-en

-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Szia, elvileg a legfrissebb típus ez: ps4 pro 7116b, állítólag kicsit halkabb mint a régebbi masinák. Most az új konzolok drágák, használtan azért ki lehet 90-100k között is fogni. De szerintem érdemes a karácsony előtti időszakot kivárni, én emlékszem pl az Alza 106k-ért adta a fehér 7116B Pro masinákat Gran Turismo Sport játékkal!
-
penge111
addikt
Én is alig várom a meló végét, igaz én csak a Nier Automata 2. végigjátszásának ugrok neki, aztán szeptember végén jöhet az a csudálatos Witcher III GOTY.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Az új leárazok között talált valaki értelmeset, én csak a Persona 5-öt találtam, de már Ps3-on kipörgettem anno. Még a Samurai Showdown játékon vacillálok, gyerekkoromban, az egész zsebpénzem behajigáltam mindig a játékautomatába, amin a SS 2 futott
Valaki szemfüles látott még esetleg jó játékot, jó áron? -
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Kösz az infót rá is sasolok. Ami zeneileg még nagyot ütött nálam, az az Eternal Sonata Ps3-on jelent meg ez a gyöngyszem, stílusa jrpg, de nagyon érdekes. A zene körül forog a játék egész története. Chopinak, a híres lengyel zeneszerzőnek, és a zongorázás vitathatalan mesterének életét dolgozza fel, csodálatos játék, ami méltánytalanul nem kapott anno megérdemelt rivaldafényt. De a Nier zenei anyaga mindent visz nálam!
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Na, első ending megvan a Nierben, azt kell továbbra is mondjam, hogy a játék annyira nem szipkázot be mint egyeseket, viszont a zenéről szót kell ejtenem!
Én sok játékkal játszottam már röpke 32 év alatt, de ilyen csodálatos zenéket még játékban nem hallottam, brutális a zenei anyaga ennek a játéknak gyerekek. Tököm már megint 6 órát alszok, mert a zárócím pörög és itt is olyan zene van gyáááá
-
penge111
addikt
Nézd, én a Gowról tudok mondani véleményt, azért annak elég durca grafikája van, és én nem tapasztaltam lagot, kb bokánfostam magam a látványtól!!! Mondjuk az UC4 nem mai gyerek, de annak is gyönyörű grafikája van ott se éreztem semmi lagot. Nem hülye a Sony, még mindig a játékosbázisának jelentős százaléka slimet vagy fatet birtokol és nem prot, olyan nem hiszem lesz valaha, hogy játszhatatlan lesz slimen bármilyen játék!
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Szia, nyugodtan vegyél slimet, 500gb elég karcsú, de ha olyan vagy mint én, hogy egyidejűleg 1 címet nyüstölsz míg ki nem pörgeted, akkor 500 Gb is elég. Nálam a GOW legújabb része bebizonyította, hogy a slim gép is nagyon erős masina, bőven van létjogosultsága egy pro mellett. De vitathatatlan a pro ereje. Amiket leírtál, azok alapján azt tudom mondani, hogy neked tökéletes egy slim verzió is!
@proly01:tudjuk a választ, csak kb 2 naponta tesznek fel hasonlót, nincs mindenkinek türelme, ideje válaszolgatni ugyanazokra a kérdésekre pár naponta

-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Omg most olvasom 26 befejezése van a Niernek
Hát, ennyiszer nem fogom kipörgetni, yutuboson megnézem -
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Na, ez kafa, anno ps3-on megvolt DS1-2 és a Demon Souls (zseniális alkotás), ps4-en a pályafutásomat a BB-vel kezdtem, platináztam is. Viszont már a Nioht beszereztem, a Ds III-at nagyon vadászom, de akkor lehet nem fogom ezeket élvezni? A BB iszonyat jó játék lett számomra. Mondjuk félelmetes mennyire jól tartja a Dark Souls III Goty az árát a mai napig!
Más, hát gyerekek lassan végére érek a Nier első végigjátszásának, nem rossz, nem rossz, de valamiért annyira nem szippantott be. Zenék azonban zseniálisak.
-
penge111
addikt
Hát igen, a Lost Odyssey minden idők egyik legjobb jrpgje, azért az egy játékomért szakadt meg a szivem, mikor 360-ról dobbantottam Ps3-ra.
-
penge111
addikt
Végigvittem ps3-on 140 órát toltam bele, írtam ps3-as címek jelentős zöme kipörgetve, igaz kevesen tudják, hogy a P5 az utolsó játékok között volt, ami ps3-ra is kijött. Ezért nem aggódok,ha kijön a ps5 mert a ps3-ra is jelentek meg hatalmas címek még 2017-ben is.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Srácok, ha nagyon unatkozik valaki, akkor leírnám, hogy milyen játékaim vannak, és miket tervezek beszerezni. A lista alapján szívesen veszem az ajánlatokat mit érdemes még beszereznem esetleg, azt vegyétek figyelembe, hogy volt ps3-am, tehát az ottani címeket kivittem mind, remasteredek ezért nem érdekelnek. Illetve szerintem láthatjátok kb. milyen stílusú játékokat komálok!
Tehát ezek vannak, voltak: God of War, Bloodborne, World Of Final Fantasy, Witcher Goty, Fallout 4 Goty, Final Fantasy XII, Nioh, Nier, Dragon Age Inquisition Goty, Divinity Original Sin, Uncharted 4, Diablo III, Horizon Zero Dawn
Ezeket akarom beszerezni majd: Dark Souls III Goty, Ditroit Became Human, Lost Legacy, Hellblade, Ni No Kuni II, YS VIII, Ac Origins, Final Fantasy XV Royal Edition, Dragon Quest XI, Batman Arkham Knight, Divinity Original Sins II, Titanfall 2 (nem szeretem az fpst, de azt mondják nagyon ütős az 5-6 órás kampány)
Szóval, mik azok a címek, amik nem maradhatnak ki és nincsenek a fenti bakancslistámon? Válaszokat köszönöm előre is

-
penge111
addikt
Ezt a 2B csajszit, azért az életben eldádádznám

ui:jhdsafjhfjhsdfjsdajfksfhsdjh, jaj bocs csak lefejeltem a billentyűzetet az asszony épp mögöttem volt mikor írtam a fenti sort!

-
penge111
addikt
ÓÓÓÓ. ki is ment a fejemből, hogy lassan Európában is tiszteletét teszi a DQ XI, természetesen be lesz szerezve majd jóárosítva, jrpg fanatikusoknak kötelező!!!
Más este elkezdtem a Niert, 1 óra ment bele, nyilván 1 óra után nem alkothatok róla véleményt. Ennyi alapján egyelőre nagyon tetszik. De itt tényleg óránként lehet kb. csak menteni? Semmi bajom ezzel, de majd akkor ülök le csak elé, ha tudok minimum 2 órát játszani. Este már minden bajom volt, mert reggel meló, szokatlan volt, hogy sehol semmi mentési lehetőség.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
A Witcher 3-at természetesen elsők között szereztem meg Goty változatban. De azért nem kezdtem el, mert zömében mindenki azt írta, hogy utána minden rpgre húzni fogom a szám, így előtte ki kell a meglévőket pörgetnem, ezek jelenleg: Dragon Age Inquisition Goty, Fallout 3 Goty, Final Fantasy XII, ezek az rpgk amiket beszereztem. Meg még van pár nagyobb címem ami, nem rpg, tökéletesek arra, ha picit pihentetni akarom az rpg vonalat.
Még beszerzésre vár a FF XV Royal Edition, YS VIII, Disgaea v és az októberben megjelenő 1 hd változata, Ni No Kuni 2, no meg a Divinity Original Sin 2. De lehet télen azért már a Witchert előveszem.
-
penge111
addikt
Te játszottál már Witcher 3-mal? Sok oldalon a Divinity Original Sin 2-t egy lapon említik vele, sőt vannak olyan vélemények, hogy még azt is übereli! Mi erről a véleményed? Én még nem játszottam a W3-al megvan itt csücsül a polcon, de mindenki ódákat zeng róla, szóval akkor a DOS2 is valami nagyon faszányos lehet
Csak azért kérdem, mert nagyon viszket a tenyerem, hogy aug 31-én megvegyem, pedig életembe csak a GOW-ot vettem meg megjelenés napján (előtte 1 nappal már játszottam), általában türelmesen kivárom az árzuhanást, de most nagy a kísértés. -
penge111
addikt
Barátom, ez egy érdekes játék, mert ezt biza az asszonnyal együtt is tudod ám játszani, van itt valaki a fórumról aki asszonykájával tolta végig, és azt mondta nagyon szuper úgy is. Mindenesetre ez is hatalmas újítás, és érdekes ficsör, hogy egy ilyen játékot egy masinán coopban is lehet játszani.
-
penge111
addikt
No, este végére értem a kalandomnak a Divinity Original Sin-ben. 66 óra alatt fejeztem be, pár küldit leszámítva kiveséztem a játékot. Akik anno szerették a hagyományos papír alapú rpgt (pl. MAGUS), vagy a régi nagy pc-s crpgket pl: Baldur's Gate, azoknak ez egy igazi csemege. Azok azonban akik a mostani "rpg"-en nőttek fel, azok lehet húzni fogják a szájukat, mert ez egy tömör rpg. Lassú, gondolkodást igénylő harcrendszerrel, logikai feladványokkal, rengeteg titokkal és csapdákkal.
10/9 játék nálam, hatalmas meglepetés, hogy ilyen jó lett. A harcrendszere fantasztikus, jók a küldik, ebben a kategóriában szuper a grafika, zenék kimagaslóak, viszont a történet elég vérszegényke, kicsit klisés, de maga a játék annyira magába szippantja az embert, hogy ezt megbocsájtja neki. 3300 Ft-ért vettem storéból, ennyiért ajándék volt. Én tuti még egyszer neki esek, ha elfogynak a játékaim, mert más típusú karakterekkel kíváncsi leszek, hogyan boldogulok, vagy mondjuk milyen lehet lone wolfba tolni 4 helyett csak 2 karival. Egyszóval a kategóriájában kimagasló alkotás, ami a harcrendszerben sok érdekes újítást is hozott.Ui: aug 31-én érkezik a 2. része, ami állítólag az egytől sokkal, de sokkal jobb lett. Ahogy írják ott már a történet is nagyon rendben van.
Peace: én már ezt a részt se tudtam letenni, nagyon rég volt olyan, hogy 5 órát aludtam és úgy jöttem melóba
Talán gyerekkoromba, mi lesz itt a 2. rész után vagy ha a witchert leveszem a polcról ahahahaha ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Ó, lehet retrozni is Another world mekkora játék volt ez az én időmben.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Lassan befejezem a Divinity Original Sint (fantasztikus rpg, mindenkinek erősen ajánlom, aki igazi rpgvel akar játszani). Terveim szerint a Nier lesz a következő áldozat a polcomról. Nierrel kapcsolatban olvasom, hogy a normal mód nagyon gagyi, de a hard meg rohadt nehéz. Melyik fokozaton vágjak neki?
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Én kihagyom, sajnos olvasatom szerint minimum felsőfokú, de inkább azt meghaladó angol tudás kell a játék teljes megértéséhez
Még a Divinity Origin sin esetében is néha szótárt kell használjak. -
penge111
addikt
Hmm, Ff XV Royal Edition 6k digitálisan, hmmm, lehet be kellene zsákolni ennyiért, csak annyi játékom van, mire odaérek lehet 3kért fogják osztogatni.
-
penge111
addikt
Uncharted Lost Legacy, The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn, Beyond Two Souls, Heavy Rain, Ditroit Became Human, Bloodborne, Shadow of Colossus csak pár hatalmas exclusive cím, el leszel pár hónapig

-
penge111
addikt
Tera online, Neverwinter, Elder Scroll Online és a Final Fantasy XIV. Ezek közûl az első 3 free, az FF azonban havidijas és magasan a legjobb mmo mind közûl. Amúgy a Tera is kellemes. Az Elder Scroll is elég jó, de ott nincsenek raidek, insták, pár dungeon és csuma. Állítólag a Black Desert is nemsokára tiszteletét teszi konzolkon, xboxra hamarabb, psre később jön majd.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Gyerekek ez a Divinity Original Sin 3000 ft-ért ajándék volt, most végeztem cirka 25 óra alatt az első nagy résszel, fantasztikus játék. Az elején nekem tetszett a nyomozós rész is, meg a története se rossz, ok már ezer hasonlóval találkoztam, de nekem fentartja az érdeklődésemet. De maga a harcrendszer, az abban rejlő taktikai lehetőségek tárháza, illetve, hogy a játék képes volt ennyi év után újdonságokat hozni ebbe. Gondolok itt olyanra, hogy olajat raksz le, majd azt meggyújthatod varázslattal, egy odadobot gyergyával, varázsnyillal. Vizet varázsolsz, majd villám varázslatot küldesz a vizben tocsogó ellen alá, vagy megfagyasztod a vizet és mindenki hasra esik stb.., rengeteg ilyen ötletes dolog van ebben a játékban.
-
penge111
addikt
Szia, még szép hogy megéri a ps+ előfizetés, főleg ha még nemrég lett ps4-ed. Gondold csak el 1000-1500 ft havonta ez a szolgáltatás, annak függvényében, hogy milyen akció ps+ előfizut sikerül kifognod. (Én 18. Havit vettem 14000 ftért, itt az aprón). No, minden hónapban kapsz minimum két játékot, de van amikor 3-4 játék is van. Ezek közül egy biztos, hogy tetszeni fog. Nekem április óta van ps és az előfizu is ezek amik idáig tetszettek ps+ játékaiból: Rayman Legends, Beyond Two souls, Xcom 2, Heavy Rain. Ha csak 2000 forintot adnék ezekért a játékokért, bár annyiért elég nehéz játékot venni, már ott járok, hogy 8000 ft visszajött a 14000-ből, és még mindig van 11 hónap. Mellesleg tudsz felhőbe menteni, online játszani, és igen sok játéknál van még plusz kedvezményed is. Szóval, röviden kurvára megéri a ps+ szolgáltatás. Max azoknak nem, akik nem játszanak online, és már rengeteg játékot megvásároltak.
Azt azért megjegyezném, összefoglalóban is le van írva a ps+ játékokat nem örökbe kapod, amíg van előfizud addig játszhatsz velük, és ha adott hónapban nem szeded le vagy rakod a könyvtáradba a játékot, akkor buktad, mert visszamenőleg nem lehet ingyen beszerezni azokat.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Én áldom az eget, hogy slimet vettem pár hónapja, nem volt olyan játék, ami miatt hallottam volna valaha a hangját. Nyilván a pro teljesítményben sokkal jobb, de én asszony, gyerek mellett nem mertem kockáztatni, hogy egy porszívó hangú prot fogjak ki. Valamit valamiért, nekem bőven elég amit képes egy slim is villantani, engem a God of War meggyőzött, hogy egy slimnek sem kell szégyenkeznie. Nyilván, ha nem lenne akit zavarna a zaj, akkor prot vettem volna, mert én fülessel játszok amúgy is.
-
penge111
addikt
Ez még csak az első, a második rész aug 31-én érkezik ps4-re. Nekem nagyon tetszik az első rész is, a régi nagy crpg címekre emlékeztett Baldurs Gate, IceWind Dale stb. Valóban iszonyú szöszölős, rengeteg időt igénylő játék, csak a ket karakter megalkotásával órákat pöcsöltem

-
penge111
addikt
Én ritkán hagyok félbe játékot,de sajna a Maffia 3-at 10 óra játék után befejzetem végleg. Kár érte, mert maga a zenék, a kor hangulatának prezentálása szuper lett, de sajnos az önismétlő küldiket nem sikerül megemésztenem. Úgy voltam vele a combosabb játékokat szeptemberre hagyom, akkor már vége a strandolós, lángosos, kirándulós időszaknak. De csak belevágtam a Divinity Original Sinsbe, brutál jó játék, ezt tuti nem unom meg

-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Hát, ez a Mafia 3 valóban kezd unalmassá válni. Eleinte nem értettem miért szapulják annyira, még mindig tetszik a város atmoszférája, a régi ismerős zenék felcsendülése, a kocsikázás, a harc is jó. De, hogy a küldetések olyan monoton ismétlődőek az kiborít. Még próbálkozok vele, mert szeptemberig nem akarok nagyobb címbe kezdeni, de egyre keserűbb szájízzel ülök le a játék elé.

-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
120-130 órát tekertem a Persona 5-be, én jrpg buzi vagyok, maradjunk annyiban, hogy az utóbbi 5 év legjobbja. Ps4-re jelenleg szerintem nem létezik jobb jrpg, talán a hamarosan nyugaton is tiszteletét tevő Dragon Quest XI megközelíti.
Én egy Ys VIII leárazást várok nagyon, dobozosan még mindig brutál drága.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
A Mafia III-ra nagyon kiváncsi vagyok, mert igen változatos értékelést kapott. Van ahol lehúzzák, van ahol egekig magasztalják a játékot.
-
penge111
addikt
No, engem meg picit a Diablo III szipkázott, be, de hamar eljutottam arra a szintre, ahol már csak a farmolás marad, így kicsit pihentettem és nekiestem a Heavy Rainnek. Tegnap végig is vittem, tudom rengeteg befejezése van. Az irányítást leszámítva, ez is egy fantasztikus játék. Sokan a Beyond Two Soulssal hasonlítják össze, szerintem egy szinten van a két játék. Ami az egyikben gyengén muzsikál, a másikban sokkal jobb. Pl HR-ben nagyon idegesítő az irányítás, a BTS-ben ezt jól megoldották. Én nem éreztem a BTS kapcsán, hogy akkora súlya lett volna a döntéseimnek, de a HR-ben teljesen maegváltoznak a dolgok. Szóval egy szónak is egy a vége mindkettő kitűnő játék a maga nemében, hibáik ellenére. Ja, a HR-ben a zene nagyon ütős lett, főleg a bár jelenet tuc tuc zenéje.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Hát, èn kipörgettem az összes Final Fantasyt szinte, de szerintem a legjobb resz az FFVI ès FFVII volt, más kèrdès, hogy ezen règi játèkok grafikáját nem sok ember gyomra veszi be. De anno egyik snesre,másik ps1-re jelent meg, akkor grafikailag kihoztak belőlük a maxot. A törtènetük, a zene, a sok rejtett titok felejthetetlen alkotàssá tette ezt a kèt cìmet. Az Ffx ès XIIis jò játèk, de számomra a törtènetük nem èr fel a règi cìmekhez.
-
penge111
addikt
Én is beszereztem, majd valamikor ősszel nekiesek. A job rendszer megdobja, azoknak is érdemes újra nekiesni, akik ps2-n toltak anno, mert csak japánba jelent meg a jobrendszeres változat.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Valaki nem tudja esetleg a lemezes FFXV royal editon a lemezen tartalmazza a dlcket, vagy csak kód formájában van mellékelve hozzá? Ugye a Fallout GOTY lemezes változat esetén is a dlck csak kodok formajaban vannak a lemez mellett, ergo ha használtan veszi az ember hiába Goty kiadás van a lemezen, ha a kódokat felhasználták, akkor csak egy sima alapjátékot vesz használtan az ember goty helyett.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Ebből a nyári akcióból, megemlíteném a Hellblade játékot, sosem volt még ennyire leárazva. Úgy hallom elég durván jó kis indi game.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Skacok saelinnel este megpróbáltunk együtt Diablozni, de se én, se ő nem tudott csatlakozni. Mindkettőnknek van ps előfizuja, a jatekon belül a multis beállításokat is végigzongoráztuk. Holnap este 9:30 után nem lenne pár emberkének megpróbálni a csatlakozást lehet nálam , vagy saelinnal van router probléma, vagy mi lehet még?
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Kiküldtem a barátjelöléseket, majd a Diabló mókákra, van aki nem adott meg ps felhasználónevet, illetve Badlof ezen a néven nem találtam meg egy emberkét.
-
penge111
addikt
No, megvan a Dio III,nekem is gondom volt a hangal, effektek vannak, zene nincs. Fülessel viszont minden szuper, tehát a játék menüjében kell a zenét 100% ra rakni a többi hangot meg levenni 20-30% és kakaót adni a tv hangerejére, így hallható lesz a zene is, de fülessel az igazi.
Ui: akkor akiket visszaolvasva megtalálok, küldök barátjelölést, egy kis Diablo mókára, de én is még az storyt tolom, ismerkedek a crusader kaszttal.
-
penge111
addikt
Én anno asszonyal kipörgettem az alapsztorit, ps3 konzolon, és annyi elég volt. De most kiváncsi vagyok milyen multiban diózni, meg sok tartalmat pakoltak bele mióta megjelent a játék. Ezért is veszem lemezen, ha nem szippant be, akkor adom is tovább. De a Dio 3 arra is tokeletes, ha max 30-40 perced van játszani. Nyárra nekem tökéletes a Diablo, mert ilyenkor nem a játékon van a hangsúly, így olyan kaliberű játékok, amik 60-100 óra végigvinni szóba se jöhetnek, márpedig nekem ilyeneim vannak jelenleg csak: witcher 3 goty, ff 12, divinity original sin, dragon age inquisition, nier, nioh stb...
-
penge111
addikt
Mikamaka, te benne lennél prohardveres Diablo mókában?
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Mondjuk, ahogy olvasom bizonyos játékmódba való belépéshez feltételek vannak, pl. a játék összes fejezetét végig kell vinni, illetve el kell érni a lvl 70-et. Szóval én ezekkel fogom kezdeni, ha ehhez is van kedved vagy bárkinek akkor örömmel várom majd online
. Utánna meg johet az adventure a rift stb... -
penge111
addikt
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Mobil flották
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Óra topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval, én nem lepődök meg, ha bődületes pénzeket adnak ki az emberek mikrotranzakcióra.

Hát, ennyiszer nem fogom kipörgetni, yutuboson megnézem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még a Divinity Origin sin esetében is néha szótárt kell használjak.

Kendek