Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Kölcsön kaptam egy VR pár napra. Igazatok volt, az Astro Bot kb. el is adta nekem a kütyüt
Egész jól bírtam, demo-kat próbálgattam, volt DriveClub (öcsém attól volt ki, a gyors mozgás miatt), Rush of Blood, viszont ami kifogott rajtam, azok az olyan first person játékok, ahol full én mozgok, jellemzően úgy, hogy a jobb analóggal a "testemet" forgatom, pl. Resi7, Here they lie. Valahogy nagyon rosszul lettem ezektől. Játszottam egy Rigs nevű robotos demo-val, ott ugrálni kellett, elég gyors + fordulgatni is - hát egy három perces menet alatt olyan rosszul lettem, hogy a hideg rázott + dőlt rólam a víz. Ez vajon szokható? Mert a DC és RoB alapján alapvetően nem a gyors mozgással és a forgással van a baj, hanem azzal, hogy a játékban a testem fordul. Ja, plusz volt valami tankos játék is, amiben ugyan ez volt az irányítási séma, mégis valahogy jól bírtam.
A másik, hogy nyáron hogyan lehet ezzel játszani, nem párásodik be belülről, ha meleg van?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PlayStation VR2
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest