-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
KaraDani
addikt
Egyetértek az előttem szólókkal. Egyrészt sokkal több a nem pro mint a pro. Másrészt, ha úgy állsz, hozzá, hogy nincsenek nagy elvárásaid az eredményeiddel kapcsolatban, és nem azon idegekedsz ami nem sikerült, hanem annak örülsz ami összejön, akkor szerintem nagy élményt fog adni. Ráadásul az első battle royal játék amivel az ember játszik az nagyon durva adrenalinrusht is tud adni ami király
-
HoyHoy2
tag
pár kör után belejössz, nem arról szól ki mekkora mesterlövész vagy competitve játékos, tapasztalatom szerint ha 20 éve cs-tél még akkor is lehet lesz előnyöd is pár játékoshoz képest, mármint lövészet terén mindenképp próbáld ki. de az igaz ami igaz, nyerni nem egyszerű
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
gbela
senior tag
Attól függ miben értelmezed az élményt Tud adni akkor is, ha noob vagy, főleg ha a kudarcot nem veszed nagyon komolyan. Nekem már benne van sztem vagy 30 óra, de még nem nyertem. 2. volt a legjobb helyem, meg volt 6 killem meccsem ami a legjobb volt. De legtöbbször bénázok, lelőnek még akkor is ha én látom meg őket előbb. Mégis tök nagy élmány, durván tolja az adrenalint mikor sunyulok egy szobában és hallom h mászkálnak alattam egy lakásban pl. Max 3 gyors halál után kilépek és később játszom újra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest