- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
tepenzed #13138 üzenetére
Erősen egyetértek. A második alkalom után, amikor egyértelműen cheaterrel hozott össze a sors még december közepén (az első durván speedhackelt; a második meg jött domb mögül járművel, én egy bokorban vártam, mire ő egy dombtetőn megállt-kiugrott-fejbelőtt kombót tolt mire pisloghattam volna...) Azóta nem volt elindítva ez a játék. Pedig akartam boltolni ládákkal is, végül is egy kevés lóvét összefarmoltam vele, majd egyszer elköltöm valamire...
Győzködnek Tarkovról, de ott is hallani már most is elég cifrákat... -
Dyingsoul
veterán
válasz
Ahogy írtam én is hirtelen irdatlan mennyiségű cheaterrel találkozok de hamarabb uninstallálnám a játékot, mintsem csalnék. Semmi élvezet nincs a csalásban. Szerintem a legtöbb cheater azért csal, hogy több BP-t szerezzen és szedje ki a ládákat hegyre halomra. Persze vannak ilyenek is amiről te beszélsz, hogy megunják és ők is elkezdenek csalni. De ebben nagy biznisz van ugyanúgy, mint a WoWban volt a bányászatban vagy karihúzásban vagy más játékokban ahol szintén értékesíteni lehetett a játékbeli javakat. Szóval jelenleg cheaterek farmolják a játékot BP-ért. Szerintem most van kb a tetőfokon a játék csalókat tekintve: kijött az 1.0, steam kezdőlapján is ott virított, CS:GO játékosok szivárognak át folyamatosan PUBG-be, minden régióban népszerű a játék. A fejlesztés pedig le van maradva a játék népszerűségéhez képest, ez egyértelmű. Én azért még reménykedek benne, hogy valamikor lesz normális anticheat mert jelenleg a játék sorsa tényleg ezen múlik. Addig is játszok mert ha cheaterek ellen is sikerül néha lehozni egy-egy csirkét akkor biztosan jobb leszek majd mikor jobb lesz a védelem és kevesebb csaló lesz (vagy egyáltalán nem lesznek de az nagyon utópisztikusnak tűnik).
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
"Annyira kiégtek a cheaterektől, hogy maguk is azok lettek."
ezt magyarázza már el valaki...
engem is zavar mikor egyértelműen wh-zik valaki (pláne akkor mikor jó gearem is van), de egyszer se jutott eszembe, hogy akkor én is csalni fogok
plusz nem általános, hogy minden meccsen találkozok ilyennel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest