-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz tepenzed #13138 üzenetére
Erősen egyetértek. A második alkalom után, amikor egyértelműen cheaterrel hozott össze a sors még december közepén (az első durván speedhackelt; a második meg jött domb mögül járművel, én egy bokorban vártam, mire ő egy dombtetőn megállt-kiugrott-fejbelőtt kombót tolt mire pisloghattam volna...) Azóta nem volt elindítva ez a játék. Pedig akartam boltolni ládákkal is, végül is egy kevés lóvét összefarmoltam vele, majd egyszer elköltöm valamire...
Győzködnek Tarkovról, de ott is hallani már most is elég cifrákat...[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Dyingsoul
veterán
Ahogy írtam én is hirtelen irdatlan mennyiségű cheaterrel találkozok de hamarabb uninstallálnám a játékot, mintsem csalnék. Semmi élvezet nincs a csalásban. Szerintem a legtöbb cheater azért csal, hogy több BP-t szerezzen és szedje ki a ládákat hegyre halomra. Persze vannak ilyenek is amiről te beszélsz, hogy megunják és ők is elkezdenek csalni. De ebben nagy biznisz van ugyanúgy, mint a WoWban volt a bányászatban vagy karihúzásban vagy más játékokban ahol szintén értékesíteni lehetett a játékbeli javakat. Szóval jelenleg cheaterek farmolják a játékot BP-ért. Szerintem most van kb a tetőfokon a játék csalókat tekintve: kijött az 1.0, steam kezdőlapján is ott virított, CS:GO játékosok szivárognak át folyamatosan PUBG-be, minden régióban népszerű a játék. A fejlesztés pedig le van maradva a játék népszerűségéhez képest, ez egyértelmű. Én azért még reménykedek benne, hogy valamikor lesz normális anticheat mert jelenleg a játék sorsa tényleg ezen múlik. Addig is játszok mert ha cheaterek ellen is sikerül néha lehozni egy-egy csirkét akkor biztosan jobb leszek majd mikor jobb lesz a védelem és kevesebb csaló lesz (vagy egyáltalán nem lesznek de az nagyon utópisztikusnak tűnik).
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Bobó_20
aktív tag
"Annyira kiégtek a cheaterektől, hogy maguk is azok lettek."
ezt magyarázza már el valaki...
engem is zavar mikor egyértelműen wh-zik valaki (pláne akkor mikor jó gearem is van), de egyszer se jutott eszembe, hogy akkor én is csalni fogok
plusz nem általános, hogy minden meccsen találkozok ilyennel
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN