Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Lenne pár kérdésem, amire remélem itt választ kaphatok tőletek.

- Barátommal ketten vagyunk általában egy squadban, de sose enged ráspawnolni, pedig halál után a térkép menüben írja is, de nem enged rákattintani. Az a baj, hogy túl kevesen vagyunk, vagy más az oka?- Heavy assaultnál melyik fegyver a legajánlottabb?
350 pontom van, 500-ért láttam ezt a tmg 500-at az stat alapján jobb a t9 carv-nál. -
szami777
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Amint elküldtük az üzenetet, jött ugye egy auto response, amibe leírta, miylen adatokra van szüksége.
Ezek után updatelve leírtam a kövi üzenetbe a barátom adatait. Ez több, mint 1 hete történt....
Ők az autorobot választ tartják itt supportnak, vagy mi?Twitteren is írtam nekik, hogy már 1 hete nem kaptam semmi választ, azt írták, hogy sok a beérkező panasz.
Ügyes tudunk mit csinálni, várni kell, de azért kicsit sokallom ezt. -
szami777
addikt
Igen, pontosan ez a baj, nem kapja meg a mailt arra a fiókra, amivel azt hiszi h regisztrált, pedig összesen 3 mail fiókja van csak.
Azért gondolom, hogy nem törölték, mert én is pont annyi idő után léptem be és nekem megvan.
(a barátlistámon ltáom őt, ha törölték volna, nem tudom, nem kellett volna eltűnnie onnan? )
Fél évig prémiumos volt, csak nem törlik ilyenkor... -
szami777
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszönöm

-
szami777
addikt
Sziasztok, kéne egy kis help.
Barátommal megint játszanánk 1 év kihagyás után, de nem tud belépni.
A fő baj az, hogy tudunk rájönni az email címre. A jelszó és a username megvan, de azzal meg nem engedi be.
Errort ír, engem meg jelszó reset után beengedett a saját accountomba. Van rá mód, hogy valahogy support segítsen ebbe, mert a cimbim elég sok pénz beleölt a játékba, kár lenne veszni hagyni. -
szami777
addikt
Sc-ből vett fegyverre van refund esetleg? vagy teljesen esélytelen?
Új hozzászólás Aktív témák

- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Vatera, Teszvesz topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest