- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Lenne pár kérdésem, amire remélem itt választ kaphatok tőletek.

- Barátommal ketten vagyunk általában egy squadban, de sose enged ráspawnolni, pedig halál után a térkép menüben írja is, de nem enged rákattintani. Az a baj, hogy túl kevesen vagyunk, vagy más az oka?- Heavy assaultnál melyik fegyver a legajánlottabb?
350 pontom van, 500-ért láttam ezt a tmg 500-at az stat alapján jobb a t9 carv-nál. -
szami777
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Amint elküldtük az üzenetet, jött ugye egy auto response, amibe leírta, miylen adatokra van szüksége.
Ezek után updatelve leírtam a kövi üzenetbe a barátom adatait. Ez több, mint 1 hete történt....
Ők az autorobot választ tartják itt supportnak, vagy mi?Twitteren is írtam nekik, hogy már 1 hete nem kaptam semmi választ, azt írták, hogy sok a beérkező panasz.
Ügyes tudunk mit csinálni, várni kell, de azért kicsit sokallom ezt. -
szami777
addikt
Igen, pontosan ez a baj, nem kapja meg a mailt arra a fiókra, amivel azt hiszi h regisztrált, pedig összesen 3 mail fiókja van csak.
Azért gondolom, hogy nem törölték, mert én is pont annyi idő után léptem be és nekem megvan.
(a barátlistámon ltáom őt, ha törölték volna, nem tudom, nem kellett volna eltűnnie onnan? )
Fél évig prémiumos volt, csak nem törlik ilyenkor... -
szami777
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszönöm

-
szami777
addikt
Sziasztok, kéne egy kis help.
Barátommal megint játszanánk 1 év kihagyás után, de nem tud belépni.
A fő baj az, hogy tudunk rájönni az email címre. A jelszó és a username megvan, de azzal meg nem engedi be.
Errort ír, engem meg jelszó reset után beengedett a saját accountomba. Van rá mód, hogy valahogy support segítsen ebbe, mert a cimbim elég sok pénz beleölt a játékba, kár lenne veszni hagyni. -
szami777
addikt
Sc-ből vett fegyverre van refund esetleg? vagy teljesen esélytelen?
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Napelem
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest