- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattyokar
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Engem a héten be se engedett még a duplaxp-s estéken...

FischiPisti: ennek folyománya, hogy lehet, elmaradok tőletek ezen a hétvégén.
Pedig megpróbálnék arra gyúrni, hogy zsebmedikünk hatásos helyettese legyek. -
Mattyokar
tag
válasz
FischiPiSti
üzenetére
és rövidebben, mint az előzőt,
és úgy, ahogy itt leírtad, mondjuk először a redundanciáját említve meg, illetve a futárkodás furcsaságát, mert a makiknak egyből csak annyi "jött le", hogy te a sundy elvesztése miatt sírsz. Muhahahaha.
Amúgy szevasztok!ui: az OMFG patch környékén váltottam AMD-ről NVIDIA-ra. Most rosszabb, lagspike lagspike hátán, bár ha smoothing ki van kapcsolva, nem olyan sűrű.
(viszont az AMD kártyákkal és garanciáztatásaikkal majd' 2 évig szívtam, hiába az ország egyik legjobb bótjából vettem)
Nem tudja senki, hogy lesz-e min. dupla SC-s születésnapi/karácsonyi akció, igaz (hámmég tripla)?
Mert az eddigiek igen gyérek számomra (boost/újrakéta nem érdekel, puskák megvannak, stb).
Bár vszeg dupla SC már nem lesz többet
-
Mattyokar
tag
Köszi, ezen felbuzdulva, nyitottam egy ticketet (PSG). Kaptam is hamar választ:
We will be announcing the details of our promotion soon, please stay tuned to our website, Facebook and Twitter for any news regarding this.
Forum: http://en.planetside2.eu/forum/planetside-2-en--f3072/
Facebook: https://www.facebook.com/Planetside2Europe
Twitter: https://twitter.com/PS2EUTehát valami lesz. Remélem legalább a camo-t megkapom, nekem tetszik, azok alapján, amiket láttam. Membership meg jól jött volna az elmúlt hetekben a másik daily sale miatt...
-
Mattyokar
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
"de ott a fine print"
- Luperzánál nem volt semmi apróbetűs rész..."MLGREPORT kód"
- na most utánanéztem, állítólag csak az a karakter kapja, amelyikkel először belogolsz a kód aktiválása után.
Még nem tudtam kipróbálni, de ilyen kódok jöhetnek még (ez is vmi twitteres volt, vagy mi?)"Van mostanában aktív magyar stáb Miller szerveren?"
- nem írtad, melyik oldalon vagy XD
azt biztos tudod, hogy TR-re a Jammers-t szokás mondani.
Nekem egy NC char van,de ez csak másodlagos (WasKhanDurr)Amúgy értem, hogy nerfelték az LMG-ket, de tegnap, mikor a CARV-ot próbáltam, használhatatlan volt, csapkodott jobbra-balra-felfele, alig tudtam kompenzálni, pedig forward gripes.
(a gripnek legalább kijavították a modelljét)
Vagy az egérbeállításommal lehet baj? Most kb sensitivity 30, dpi az egéren felkapcsolva, raw input be -
Mattyokar
tag
Viszont aki április 3 után IS költött pénzt, az nem kap semmit (pl én).
A fejükre estek ezek, vagy mi?Értem a logikát, ha ez esetleg régi játékosok visszacsalogatása akar lenni, de Luperza announcementje mindenképpen hülyeség:
"We want to thank ALL of our PlanetSide 2 players, so we've put together something nice for EVERYONE - whether you're a former, current or future PlanetSide 2 member. There's something for EVERYONE! " -
Mattyokar
tag
Épp az a baj, hogy tudtommal nincsen Empire-specifikus chat.
/say és /yell - mindenki látja, így nem lehet chatben taktikázni, csak ha ugyanabban a squadban vagytok.Whisperben üzentem.
(amúgy hétköznaponként is igyekszem belogolni pár percre, az ingyen 12 cert meg a daily sale miatt
)
De ami késik, nem múlik... -
Mattyokar
tag
válasz
Viper26
üzenetére
Hát, korábban sokszor gondoltam arra, hogy ha már egyszer be kell jönni, akkor jobban megérné bejönni 12 órára, mint 8-ra... Főleg, ha vkinek olyan munkája van, ahol csak monitorozni kell, nem pedig végighajtania mind a 7.5 - 8-at egész évben. De az össze-vissza munkarend nem jó, vidékről meg pláne.
Páros heteken péntek-szombat-vasárnap este fent szoktam lenni, amúgy inkább csak szombat.
Crey-t próbáltam már levadászni 1-2x, de nem válaszolta meg, h merre volt épp
Persze csak a szám nagy, nincs multiplayeres múltam.
CERES - TR - MacskahCica (ne kérdezd... PSG auth.szerver felb***tt) BR34
MILLER - NC - WasKhanDurr BR14 -
Mattyokar
tag
Igen, a PSG-s beléptetőszerver folyton bedöglik (vagy nem'tom mi van), késő délutántól már a rendes játékba se tudtam belépni, PSG fórum se ment.
Viszont ha PSG sír a fórumon, hogy "nesztek, van tesztszerver, de ti nem jöttetek", akkor majd jól visszavágunk, hogy "mé, online vót?"Ha lenne eszük, akkor PSG is csinálna némi promót free certtel, hogy ráérezzen a kuncsaft a vásárlás ízére,
de úgy látszik, nekik sem erősségük a kereskedelem (legfeljebb a "marketing", bár még az se).
Feltételezem, az európai Nvidia-bundlekat is ők állították össze...Időnként attól félek, hogy becsődöl ez az egész, mert akkor ugrik a béfektetett pénzem, időm...
-
Mattyokar
tag
Milyen kedves a Pro7games részéről, hogy udvariasan emlékeztetnek arra, hogy már van EU-s tesztszerver.
Mintha úton-útfélen ezt hangoztatták volna korábban (monnyuk nekem nincs twitterem meg FB-m)...Lényeg a lényeg, du 4-től este fél tízig próbálgattam belépni, sikertelenül.
Pedig végre ki tudnék próbálni ott felszereléseket működés közben, és talán nem tűntetné el a loadoutjaimat, mint a VR Training...Nektek sikerült belépni tesztszerverre?
-
Mattyokar
tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Hali!
3. Magyar csapat CERES-en, TR oldalon (nem írtad, mivel vagy) = HUNM
Gazdája: 00geri20 -
Mattyokar
tag
Hahó!
Társakat keresnék, de lehetőleg a nagy csatákat kerülném (pl Crown) az alacsony FPS miatt.
(CPU limites)Nem ígérek mindennapos jelenlétet
TR - CERES
MacskahCica (a szokásos nickem nem akarta elfogadni és begorombultam)
irány: inkább Heavy és MedicNC - esetleg létrehoznék egy karaktert, melyik serverre menjek?
VS - na, ők nem érdekelnek, bár a járgányok jól néznek ki
Sajna időnként kidobál vagy lefagy még a játék. K/D-m elég rossz egyelőre, bele kell még tanulni.
Eléggé tetszik, ha lesz akciósan játékpénz, vagy ha jól megoptimalizálják, akkor biztos befizetgetek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)