- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
Mattyokar
üzenetére
Igen, visszatekintve nem vmi jól írtam meg, ebből is látszik a körítés fontosabb mint a tartalom..
Mentségemre szolgáljon, hogy ez év elején volt, akkor még pl engineerek nem tudtak hatástalanítani se, és akkor még proxyra robbantak, nem mozgásra.
Szal mostmár a változásokkal sokkal könnyebb elképzelni, csak sebzés immunitás kell nekik, meg a hatókört kell implementálni és kés is a revamp.
Viszont én megfogadtam, hogy többet fórumsidera nem írok, az emberek lusták arra, hogy átgondolják mit is írsz, mit akarnál kifejezni. "Báránybőrbe bújt farkas vagy, én átlátok az álcán" pff..
Reddit sokkal jobb közösség, bár ottse valami nyitottak az emberek, ha nem a többség észjárásán vagy, akkor megy a downvote.
-
crey
addikt
válasz
Mattyokar
üzenetére
Elvileg ha most veszel SC-t, akkor kapsz még mellé 500-at ajándékba.
Loha: ha már így maradna a játék, nekem az is tökéletes lenne... de így, hogy tovább optimalizálják....

Tegnap este egy egész szintnyi XP-t harácsoltam összes (membership + xpboost + dobule XP - egy kill 490 XP Esamiron, Amerishen ha átmentünk volna lehet hogy 550 is lett volna
az örökös XP boost miatt).
Új hozzászólás Aktív témák

- E-book olvasók
- Orvosi kérdések
- Apple iPhone 17 - alap
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Vallás
- Szellőzésből jelest kér a Cougar új gépháza
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az örökös XP boost miatt).