Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Pedig egen jó kis gém... Én azonnal megvenném, ha fizetős és nem f2p lenne... Imádom az ilyen játékokat és ez egy sokkal magasabb szintre emeli a "battlefield szerű" fps élményét. Ezzel csak egyetérteni tudok!
Mindent ki lehet próbálni fél órára, aztán 30 nap múlva újra (ugyan azt a cuccot), de miután a fél óra lejárt akkor sem veszi vissza azonnal a cucot, csak ha meghalsz (kézi fegyver) vagy meghal a járműved amibe betetted. -
Shing
őstag
Tényleg nagyon lassan gyűlik a CP, persze rá kell venni az embereket, hogy költsenek a játékra. Én is a fejembe vettem, hogy felturbózom a liberator 3 ágyúját, de fél éven belül nem lesz belőle semmi.
De én úgy vagyok vele, hogy ráérek, ingyen van a játék. 
Szerk. Amúgy 100CP még bónusz időkben sem jött össze 1 óra alatt. Szóval én sem értem... biztos csak nagyzol aki ilyet mond... -
Shing
őstag
Nem biztos, hogy megéri és nem valami szórakoztató időtöltés... Alig kapni pontot ammo adásért, mire összejön 100 pont, addigra megölnél egy embert is vagy elfoglalnál egy területet és kapásból 1000pont... Na meg kimaxolt ammo box elég nagy hatókörben ad ammo-t, leteszed egy jó helyre ahol sok az ember és csak gyűlik a pont...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Mindent ki lehet próbálni fél órára, aztán 30 nap múlva újra (ugyan azt a cuccot), de miután a fél óra lejárt akkor sem veszi vissza azonnal a cucot, csak ha meghalsz (kézi fegyver) vagy meghal a járműved amibe betetted.
De én úgy vagyok vele, hogy ráérek, ingyen van a játék.