- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Nektek sikerült az account migráció?
Nekem nem jön össze. prosieben belépés, majd jön a SOE és onnan semerre tovább.... Login és nem történik semmi.
-
Zebu
addikt
Ma lehet belepek vegre egyet
-
Zebu
addikt
Ugyan, csak pozitívan! Most még jobb lesz!

-
Zebu
addikt
Nagyon szép pakk készül megint. Dícséretes, de tényleg, hogy mennyire foglalkoznak a játékkal. "Customer oriented = *5 "
-
Zebu
addikt
Megállt az élet. Sajna nem nagyon tudok a héten belépni

-
Zebu
addikt
Ceres-en VANU-val játszik még valaki rajtunk kívül?

-
Zebu
addikt
Láttátok már?
Planetside 2 players -
Zebu
addikt
Csak ámulok, hogy minden napra jut egy folt...
Komoly teszteket tutira nem futtatnak az egyes javítások után
Nem kicsit üthetik bent a z embereket ha ez így megy....
-
Zebu
addikt
Még egy 170MB-os peccs...

-
Zebu
addikt
-
Zebu
addikt
-
Zebu
addikt
Na lekaptam az új gerforce drivert és experience BETA progit. Vicces, hogy optimálisnak mindent LOW-ra szeretne állítani a játékban....
-
Zebu
addikt
Vanu csoport nincs?

-
Zebu
addikt
válasz
Wannabeapro
üzenetére
1. Ezt nem tudom. alapból csak azokat jelöli akikre rálőttél vagy ők rád ha jól tudom.
2. Deploy csak Sunderer-re lehet illetve olyan helyekre ahol harc van ahogy te is mondtam. Ezeket jelöli a térképen. Alapból Warpgate az indulóhely. Innen indulhatsz a frontra!
Vagy másik térképre is akár.
3. Nem tudok magyar csapatról a Ceres-en. -
Zebu
addikt
Nagyon tetszik a Vanu zene

Nem lehet kiszedni valahogy?

-
Zebu
addikt
Én high-ot állítottam kicsit custom-ba.... physx-szel nem erőlködök a 650ti-vel, ert így 40-60 között mozog az fps. Akkor meg.... minimum egy -10 lenne az eredmény.
viszont az új nvidia BETA driver telepítésnél már ott van a planetside2 kép!
Illetve bekerült a felsorolt alkalmazások közé. Szóval ha kap egy kis plusz NVIDIA support-ot akkor még jól is elsülhetnek a performance javítások....Legalábbis az NVIDIA kártya tulajdonosoknak!

-
Zebu
addikt
Én határozottan teljesítmény javulást éreztem. Beléptem kb 1 órára a CERES-re. Igaz elég kevesen voltak fent sajnos

Bár nagyon meglepő volt, ahogy átvariálták az ugrándozós helyeket. Tech plant talán?

Érdekes, hogy csak a védők tudnak ugrándozni és hogy bekerült pár plusz lift meg ilyenek. Előnyére változott szerintem. Tök jó! Plusz ha jól láttam a bejárat is megváltozott, egész más lett...
-
Zebu
addikt
Lesz PhysX support official mostantól!
-
Zebu
addikt
-
-
Zebu
addikt
És ma is egy 62MB-os patch.. nem tétlenkednek! Várok még pár napot a belépéssel

-
Zebu
addikt
Na ma is egy 40MB-os peccsss....

-
Zebu
addikt
Jah meg kell szokni. alapból a haverok kékek a többi piros jelzésű. De csak onnantól piros, ha már lőttetek egymásra

A cimbiket mindig jelöli kékkel.
Amúgy a csapattársak rendszeresen lelőnek. Elég bosszantó tud lenni.
Sőt 2 napja azt történt ,hogy telepítettem egy sundy-t, jött egy csapattárs egy másik outfit-ből. Leszedte a Sundy-mat majd telepítette az övét. Na ez nem kicsit szomorú....

-
Zebu
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Jah a fejlesztésnél én is még bajban vagyok.... pár apróságot vettem, de inkább várok.
Sundyra költöttem eddig. Deployment valamit vettem és páncéltörőt.
Megosztok pár személyes véleményt:
Az utóbbi időben inkább support karaktert játszottam, lehet inkább engineer irányba megyek.
- Light infantry:l nem tudok sokat kezdeni vele. Igaz jó helyeket meg lehet csípni velük a jetpack miatt..
- Heavy: RPG nem rossz, hogy van nála, de az alap fegyverrel elég nehéz szerintem távolról lekapni a járműveket... a plusz páncél meg úgy kivilágít, hogy szinte könyörög, hogy lőjenek agyon.
- Medic: ha jó csapat van, szerintem nélkülözhetetlen. EZÉRT gondolkodom ,hogy ő legyen.
- Engineer: Nagy csatáknál baromi hasznos szerintem. az alap fegyver sem olyan gáz, a fix ágyú sem rossz, plusz még muníciót is oszt. Szerintem az egyik leghasznosabb karakter. Szerintem ez leszek!
- Inflitrator: Ezzel is sokat játszom. Jó pozícióból okosan lehet vele játszani. plusz még egész jól be lehet settenkedni az ellenfél mögé. komolyabb pisztolyt mindenképp érdemes venni neki. Terranoknál talán jobb az alap pisztolya mint a vanu-nál.
- MAX: Na erre érdemes gyúrni a leginkább!
-
Zebu
addikt
Jövök én is ,de hang nélkül!
Majd max te beszélsz én meg azt teszem amit mondasz
RichieTri: Én is általában így játszom. Milleren van magyar outfit... Szajo-t keresd
engem is ő húzott be egybe. Mármint ha a Terran-t választottad.JackFeryll: Jah okosan kell csinálni, az sem mindegy melyik class-t aprítod. Egy heavy pls nehezebben fekszik le.... főleg ha felnyomja magára a plusz pajzsot is.
1-1 CERT pontért már lehet minimál upgrade-eket venni az armorra és mindig az aktuális terveidhez készítsd magadnal loadout-okat és váltogasd pket. -
Zebu
addikt
Örülök ,hogy tetszik!

Beszállsz egy nagy csapatba és akkor nincs baj.Amúgy érdemes menet közben váltogatni a karakter osztályodat. Megesik ugyanis, hogy jobban elkél a csapatban egy medic vagy éppen engineer. Nem süzkséges feltétlenül kötődni egy class-hoz.
Szerintem játsz egy darabig, várd meg amíg elérsz egy 10 feletti sizntet. Addigra kb kialakul majd, hogy melyik játékstílus tetszik és akkro kezd el fegyverekre, vagy upgrade-re költeni...
Járművekre szintén lehet. Sundyra mindenképp vedd meg az upgrade-et, amivel spawn point-ot csinálsz belőle!
-
Zebu
addikt
Tök jó a Vanu menü zene

-
Zebu
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
ohhhh akkor ez most így nem nyerő?
-
Zebu
addikt
Planetside2 account miért nem működik a Sony online oldalán? Hogy van ez?
-
Zebu
addikt
Egyszerűbb ha engineer-rel teleszóród a pályát a biolabnál munícióval Crown-nál

Ott aztán akkor pörögnek az xp-k
-
Zebu
addikt
Csjú durván nyomja azember a röpzivel! tutira nem billentyűzettel tolja:[link]
Mattyokar: Mostnaság a Milleren játszom, de a Ceresen is van egy karakterem a Vanu frakcióban. Ha gondolod kooperálhatunk. Természetesen ha te is vanu lettél

Jah most nézem ,hogy Terran. Akkor így nem teljesen ok

-
Zebu
addikt
-
Zebu
addikt
Hazajöttem! Ma benézek egyet

-
Zebu
addikt
válasz
devisking04
üzenetére
Én Ceresen a Vanuval és Milleren a terrannal.
-
Zebu
addikt
Hogyan tudok a Sunderer-rel re-spawn point-ot csinálni?
Megvettem az AMS vagy mi a neve CERT-et, elvileg ha jól olvasom a B lenyomással lehetne.
Mégsem csinál semmit.
Mi kell még hozzá? -
Zebu
addikt
válasz
Kicsikaszás
üzenetére
Igen vannak ilyen ugráló holmik, kb. mint a Quake vagy UT-ben

-
Zebu
addikt
Találtam egy jó kis starter guide-ot.
-
Zebu
addikt
válasz
Kicsikaszás
üzenetére
Milyen város?
Biolab-ra gondolsz?
Am0g az ellenfél tartja, addig nem nagyon tudsz bemenni. A generátorokat kell kilőni. Legalábbis úgy tudom
-
Zebu
addikt
Hm akkor nemtom.... kellene valami jó csapatot találni. alapvetően még nem tudom a mikrofont miként kellene belőni.
Én már beléptem 2-3 platoon-ba. Véletlenszerűen. Odateleportáltam a leaderhez. Megnéztem a térképet és ctagok szanaszét voltak mindenfelé. Kvázi mindenki belép, de nem dolgozik össze.
Nem tudom hogy kell ezt csinálni, vagy hogy szokott menni. Ez az első FPS amit multiban nyomok!

Hogy kell ezt csinálni?
Mesterlövésznél a hijack skill mire jó? Hogy lehet használni?
myckey: Először én sem tudtam ki kivel van. Most már 10-15 óra játék után kezdem átlátni a dolgokat. Már meg tudom különböztetni a csapatokat és végre értem, hogy a bázison miket kell szétlőni, hogy kell elfoglalni és mit csinálnak a generátorok

Mondjuk a jármű használat még nem világos. Parlagon hever egy quad. Rá akarok ülni és azt mondja, hogy nem tehetem.
-
Zebu
addikt
Igen Indaron volt. Igen Crown közelében még egy kisebb kis "outpost"-nál, hegyen völgyön keresztül!
Nagyon király volt. Bár nem tudom elképzelni hogy lehet kicsit összehangoltabban játszani a szakaszokban.
Azt látom ,hogy kb senki sem figyel rá.Nem nagyon látok kisebb csapatmunkákat. Inkább mindenki megy és úgy kb érzésből segít a másiknak, vagy bekerít, vagy fedez meg ilyenek. Jól helyezkednek meg ilyenek ,de sokkal hatékonyabb lenne, ha legalább 1 szakasz szervezettebben működni.
Viszont rohadt bosszantó, hogy a csapattársaim a tankokkal folyamatosan elütnek.... megközelítem oldalról, hogy javítsam mert kb. szétlőtték, erre elüt.... Nem egyszer történt meg tegnap.
-
Zebu
addikt
Hú ma megint nagy összecsapás volt.
Ceres szerveren elfoglaltuk majdnem az egész térképet a havas pályán!
Végre vezettem csapatszállító repülőt is 6 emberrel! 
Igaz a végén lezuhantunk, de majdnem megvolt!
Először alig voltak emberek a játékban majd hirtelen puff! tele lett játékosokkal. Nagyon király volt!
Na este megyek is és nyomom újra! Már nemsokára 10-zes szintű leszek
-
Zebu
addikt
Én a Ceres-en a Vanu Sovereignty frakcióban.
Kevesen? Engem a múltkor nem engedett belépni, mondván hogy túl sokan vannak bent. 10 perc után végül sikerült belépnem és hatalmas harcok folytak több fronton is.
A legjobb amikor mind a 3 frakció összecsap, akkor végképp nem lehet tudni, hogy ki kivel van!

-
Zebu
addikt
Csjú kaptunk s 2,6GB-os patchet tegnap!

kik azok akik aktívan játszanak?
Nem akartok egy PH-s platoont?
GeryFlash: Szerintem a 4 mag az számít. Én a 775-ös 8400-zas procimat cseréltem egy 4 magosra, (igaz i5 3450-re), de brutál változás volt....
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Én is próbálkozom a játékkal, bár nem igazán látom még át a dolgot. Jópofa, de valahogy kicsit olyan, mintha mindenki csak össze-vissza rohangálni és lőne mindenre ami mozog!

Egyébként biztos frankó, még próbálkozom vele, csak nem vagyok túl tapasztalt az FPS kategóriában

Jó lenne egy platoon-ba beszállni és valahogy csapatban nyomni.
Lucid Virtu-val próbáltátok? Működik?
Amúgy valamiért nekem most a menü megbolondult, mert a képernyő fele az tök fekete. Ez mitől lehet? Korábban nem volt ilyen...
STEAM-mel kapcsolatban annyit jegyeznék meg, hogy én ott szedtem le és be lehet állítani az európai szerverre. Viszont arra figyelni kell, ha nem az európain regisztrálsz, akkor azon nem fog beengedni az account-tal. Ez sajnos fordítva is így van.
Új hozzászólás Aktív témák

- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest