- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Esetleg próbáld ki a gamebooster programot. [link]
Bizonyos esetekben (főleg, ha nagyon rosszul fut egy program) sokat segíthet. Esetedben pl lehet, hogy tovább tudsz játékban maradni.A fejlesztésnél meg érdemes intel vonalon is körülnézni, multiban meghálálja a játék i5-től felfelé.
Egyébként én is minimumon játszom, mert egyrészt nagyobb harcokban időnként beakad (a repülés meg sokszor egyenesen lehetetlen), de főleg azért, mert a sok effekt miatt nem látni semmit abból, ami a harcmezőn folyik.
A fov-ot érdemes maximumra tenni, ha lehetséges, mert a megnövelt látótér nagy előnyt jelent az ellenség észrevételében.
Egyébként pár napja cseréltem le az 5:4-es monitoromat egy 16:9-esre, hát nem semmi az így elért növekedés a periférián. Kíváncsi vagyok, mennyire látszik majd meg a K/D-n.
Új hozzászólás Aktív témák

- Byintek Love U14 Projektor
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsi a létszám, de legalább profik se vagyunk. 
De általában egy halál után.