Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Közben azon is agyaltam hogy miért lehetséges az, hogy sokszor az 1 vs 1 felállásban is előbb fogok padlót, mint az ellen, olyankor is, ha én kezdem lőni előbb. (nyilván a pontosság is számít, meg hogy milyen páncél van az ellenségen), de ezt most kifejezetten a fegyverek oldaláról közelíteném.
Arra jutottam, hogy talán az általam eddig értékelthez képest jobban számít a fegyverek tűzgyorsasága is. Gyorsan átszámoltam a wikia adatlapján a Carbines oldalon a Vanu fegyverek sebzését másodpercre, és arra jutottam, hogy a Venu mérnök alapfegyó 1663 damot tol egy másodperc alatt. Ezzel az mérnöknek elérhető fegyverek közül a harmadik legnagyobb sebzésű, míg az előtte lévők 1906 és 2013 damot tudnak egy másodperc alatt, bár a lőszersebességük miatt nagyobb távra nem olyan jók. Összességében az SMG, és a sörétes is erősen le van maradva (jelenleg nem látom értelmét a használhatóságuknak a papírforma szerint), a battle rifle meg esetleg akkor jöhet szóba, ha valaki messzire akar lődözni a mérnökkel.
Ebből arra jutottam, hogy fegyver vonalon vagy a Serpent VE92-t, vagy a VX6-7-et kellene kifarmolnom. Úgy rémlik, hogy a VX jobbra-fel húzott a lőtéren, de ma ismét meg kell vizsgálnom mindkettőt, mert itt talán számít az is, hogy esetleg kompenzátort meg első markolatot hogy lehet rájuk szerelni.
Vanu mérnöknél ti melyik fegyvereket preferáljátok? Illetve gyalogsági taposóaknak használhatóságáról tudnátok valami tapasztalatot megosztani? Azt az ellenfélnél minden kaszt és mindig látja, hogy hová van lerakva, vagy tényleg meglepetés, amikor alájuk robban?
A szerelőpuskát is húzom, bár a tegnapi játékban a járműharc volt a legkevesebb, főleg gyalogosok nyírták egymást.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 GAMING OC 3X WHITE Eladó!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest