Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Szia!
Igen, nekem jól jönne, és ha jól sejtem w-nek mire kell (amire nekem), akkor nagyjából tudom, mit kell tudnia
Szal peltar, Andie, bármelyikőtök: Egy olyasmit kéne összeütni, ami egy előre beállított billentyű leütésére elkezd visszafele számolni 45 másodperctől, majd fél perc letelte után csipog egyet, és 45 mp letelte után csipog gyors egymásutánban kettőt.
Ezekután leáll, és ha újra megnyomom a beállított gombot (pl u gombot) akkor ismét elindul a művelet.
Remélem meg tudjátok oldani
!
Advanced-verziónak jó lenne egy olyan, amelyben konfigurálható az általam megadott két érték, tehát nem 30, és 45mp után csipog így, hanem a user által megadott idő letelte után...
Szóljatok, ha megoldható és értitek, mert még egy fokkal tovább bonyolítanám
!
És előre is nagyon köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Tavaszi hardvernyitány
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Iqos cigaretta
- Linux kezdőknek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!