Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Szia!
Igen, nekem jól jönne, és ha jól sejtem w-nek mire kell (amire nekem), akkor nagyjából tudom, mit kell tudnia
Szal peltar, Andie, bármelyikőtök: Egy olyasmit kéne összeütni, ami egy előre beállított billentyű leütésére elkezd visszafele számolni 45 másodperctől, majd fél perc letelte után csipog egyet, és 45 mp letelte után csipog gyors egymásutánban kettőt.
Ezekután leáll, és ha újra megnyomom a beállított gombot (pl u gombot) akkor ismét elindul a művelet.
Remélem meg tudjátok oldani
!
Advanced-verziónak jó lenne egy olyan, amelyben konfigurálható az általam megadott két érték, tehát nem 30, és 45mp után csipog így, hanem a user által megadott idő letelte után...
Szóljatok, ha megoldható és értitek, mert még egy fokkal tovább bonyolítanám
!
És előre is nagyon köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!