Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacmann
csendes tag
FW frissítve (1.21), NERO frissítve (7.9.6.0), DAEMON pirosan jelez ... CD még mindig semmi. DE, legalább nem rontja el, mivel pörgetni sem nagyon tudja (úgy hallom próbálkozik, de semmi)!
talán mad ha lesz időm átrakom a másik gépbe ...
azééé köszi -
Pacmann
csendes tag
értem értem ...majd megnézem, és visszajelzek mire jutottam, köszi
-
-
Pacmann
csendes tag
Szia mindenkinek,
Most vettem egy hete egy Pio 112D-t FW.:1.06! Az lenne a hatalmas gondom, hogy a CDket nem kezeli, ma reggel beraktam egy Philips CD-t, Én galád gondoltam kiírok egy két dolgot (álltalában nem írok CD-re, ezért csak most tűnt föl), betettem, indítom a nero-t .... pörgeti a CD-t... leál, végre elindul ... áthúzogatom amit ki akarok írni, elkezdem az írást ... elkezdem ... buffer feltöltve .... hallom sikít az író, nem tudja pörgetni ... elrontja (de kiadja üresen a CD-t, még leht használni újra). oké, nincs semmi baj, a philips nem nagy márka, jöhet egy Verba ... aha, ezt nem is látja. Vki találkozott ien gondal? vagy vmi vmi tippe? mellékeljek vmi képet, vagy akármit? vki segítsen pls... az előző írom egy NEC optiarc 7071 (talán) volt, az 2 hónapig bírta, útán teljesen tönkre ment (a vizsgaidőszak miatt bírta 2 hónapig, nem értem rá vele írni ...)
annál volt FW frissítés, ennél még nem mertem, nehogy a gari bánja ... azért nem viszem most azonnal vissza a srácnak akitől vettem, mert 301 km-re van!!
Van olyan, hogy kifogok 2 rossz DVD írót???
Új hozzászólás Aktív témák
- (új, bontatlan) 250GB WD Blue SA510 (Foxpost:+1400Ft)
- Kingston A2000 M.2 SSD (1000GB)
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest