Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosakosz
csendes tag
Nekem lenne egy ilyen, eladó.
Alig volt használva, szép állapotú.
Privátban vagy elérhetőségeimen keressen, akit érdekel!
Üdv mindenkinek! -
Maksifül
senior tag
Valaki tud újabb firmware-ről a DVR112D_FW128EU óta? Én nem találtam...
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
hazai
tag
pont ilyet keresek pioneer 112d eladot
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
sznorbi2
senior tag
To protect and serve!
-
sznorbi2
senior tag
B@sza meg nem jól írtam be, hogy linkként jelenjen meg és lejárt módosítási időm.
To protect and serve!
-
Kicsi88
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy csak nekem kerülte el a figyelmemet, de tudnátok nekem segíteni abban, hogy hol találok olyan oldalt, amely összeszedi a közel összes, vagy a legáltalánosabb MID-ket. A DVD-Teszt oldalon nagyon hiányos...
LégyszíííííííííííííííííííFontos lenne, mert kell a szakdogámhoz...
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
Sziasztok...
Tiszta szégyen de elfelejtettem hogyan is kell Pioneer 112D dvd iromon firmwaret frissiteni!
Amit most fel akarok rakni az a 1.28
Letöltöttem kicsomagoltam van benne 2 files az egyíi az inditó és a másik a bin.
az inditó után ki irja hogy "Aviable Tarnet Not found"
hogy is kell ezt csinálni....??D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
legenda
válasz sznorbi2 #570 üzenetére
attól, hogy vannak laikusok, akik nem mindent értenek meg elsőre, még nem lehet valamit másnak nevezni, mint ami! a laikus meg vagy ne is foglakozzon vele, vagy járjon/olvasson utána - legalább minimális szinten -, vagy kérdezzen meg hozzáértőbb ismerőst - ha picit is érdekli a dolog, vagy valamennyire érintett abban...
senki sem úgy született, hogy ért valamihez - főleg nem mindenhez -, de ez még nem ok arra, hogy dolgokat olyan módon egyszerűsítsünk le, hogy az már ne fedje a valóságot, fogalmak keveredjenek...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sznorbi2
senior tag
Ismét köszi!
De ha egy laikusnak mondod, hogy MID vagy médiakód, akkor azt mondja, hogy az meg mi a francot jelent.
Valóban nagyon tág az alapanyag szó jelentése de talán érthetőbb egy kicsit még ha nem is szó szerint alapanyagról van szó.
Teljesen igazad van a MID és a médiakóddal kapcsolatban, de kevésbé érthető.
Még jó, hogy vannak ilyen fő zsenik itt akik megmondják a tutit![ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
Mathiask
senior tag
Akkor jól értem hogy Ricoh 8x-os DVD+R DL jó?
Konkrétan [innen] néztem a Ricoh Fullprint OEM 8X DVD+R DL-et 200ért, meg a Ricoh Silver 8X DVD+R DL-et 250-ért. Vagy legyen márkásabb? Pl MKM-es Verbatim 400-ért vagy ki tudja milyen Maxell 300-ért?
-
sznorbi2
senior tag
Köszönöm szépen, hogy ismét kijavítottál de a médiakódot alapanyagként is írják és mondják mivel a lézerezhető felület meg persze a többi felület nem ugyanaz egyértelműen és emiatt mondják alapanyagnak!
Nekem pl. a Verba DL-el nem jó a tapasztalatom ugyanis pont a hétvégén volt nálam kettő is és 3 dvd is nagyon nehezen vagy nem is játszotta le(nem volt sem sérült, sem karcos). Pedig előtte nem sokkal ha jól emlékszem valami külhoni Maxell DL volt benne azt simán játszotta bár lassabban olvasták azt is.
Akitől kaptam a Verbát neki meg gond nélkül olvasta a lejátszó.Még a szomszédja is panaszkodott rá.
Nekem momentán a Philipsekkel és egyéb Ritek MID-del nem volt eddig semmi bajom. Igaz most Ricoh-t használok már egy ideje.
Jut eszembe a Ricoh véletlenül nem kiszállt a cd és dvd korongok gyártásából?
Idézek egy nagy forgalmazótól: "Elfekvö készlet, a RICOH média üzletágát megszüntette, tehát nem lesz már utánpótlás!"
Akkor hogy is van ez a Ricoh MID?
Talán még a TDK és a Memorex van Ricoh médiakóddal RICOHJPN-D01-67,RICOHJPN-D01-001[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
paquito
csendes tag
Ha valakit érdekel, akkor tegnap jöttek ki a teljes 112-es szériához az új, hivatalos firmware-ek. (igaz ez, a 212, 115, 215, 116, 216-os típusokra is)
Ha valakinek a ropogós A12J-s verzió kellene, akkor:
[link]
(alul, a jobb oldali választógomb)Bár, gondolom, ez az A12J megegyezik, a nem japán nyelvű gyári oldalról
letölthető A12LF firmware-rel[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz sznorbi2 #563 üzenetére
nem alapanyag, hanem főként médiakód függőek (de néhány más szempont is számíthat!)
dvd+r dl esetén a verbatim és a ricoh (utóbbi lehetőleg külsőre is, nem csak mid szerint) az ajánlott! a philips például ritek mid esetén kifejezetten zsákbamacska, átlagban 10 különböző típusú íróból 8 nem szimpatizál vele...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sznorbi2
senior tag
válasz Mathiask #562 üzenetére
Hello!
Azért a Philips sem rossz választás ami egy picit olcsóbb normál tokban.(340 Ft körül)
De nézz szét a neten található lemezáruházakban is és találsz magadnak megfelelőt.
TDK, MAXELL, PHILIPS ezek is egészen jó minőséget képviselnek igaz alapanyag függőek!
To protect and serve!
-
Mathiask
senior tag
Az ajánlott Verbatim 8x DVD+R DL (400Ft) helyett tudtok valami jó 8x DVD+R DL-t olcsóbban?
-
feco88
tag
Sziasztok
Van egy olyan problémám, hogy 2 napja bármilyen DVD lemezt teszek a DVD írómba lejátszás közben leáll az olvasás és az egész gép befagy és csak a reset gomb segít
Pioneer DVR-112-es DVD íróm van. Ha valaki tudd segíteni, hogy mi a gond azt nagyon megköszönném -
pigsty
aktív tag
Ajánlott a témában a tapasztalt fórumozókon kívül a burn.hu oldalt nézegetned, azon belül [talán ezt még].
A Verbánál a színváltozás csak design-váltás miatt volt.
Kb. Verbatim DVD+R MCC vagy TY a legjobb (mindegy melyiket veszed), persze, ha 10 évig okés lemezt szeretnél, vegyél aranybevonatút. Kb. 200-500 forint egy ilyen hosszú élettartalmú lemez. A "sima" lemezek gyakorlatilag hamarabb, bár még nem tisztázott idő alatt el oxidálodnak, elreagálnak.
Ehhez viszont hozzáértő írás szükségeltetik, ügyelj, a jó lemezre, íróra, firmware-re, hibátlan kábelekre, arany középutas írási sebességre.Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
pigsty
aktív tag
Érdemes ide nézned, ez a topic foglalkozik a DVD lemezekkel, melyik jó.
Verseny úti piacon elég olcsón kapsz jó lemezt, bár médiakódot a kis buták általában nem tudnak, így sakkozni kell, mi TY-s, MCC.... Egy MCC-s Verba DVD-R az 46 Ft, télen még 10 Ft-tal drágább volt!
Verbatim elég divatos lett, médiakódot kell elsősorban figyelni egy lemeznél, egy márkán belül is több gyártó lehet, több fajta lemez, így minőségi szórásokkal.
Ha már új lemezírót veszel, vedd a legújabbat a márkán belül, ez most 115D(IDE)215D(SATA), ha jól tudom. Mivel Pioneernél rossz szokás, szinte mindig egy újabb modellnél abbahagyják a korábbi írók firmware frissítését, ez utóbbi dolog is kell egy tartós lemezhez!
Persze egy 112/212 is elég sokáig még a legtöbb lemezzel elboldogul.[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
Yurp
csendes tag
Hello!
Érdekes, hogy pont én válaszolom meg (legalábbis félig) a saját kérdésemet, de találtam egy listát a pioneer weboldalán, ami választ ad a kérdésre. Ebben a pdf fájlban fel vannak sorolva azok a gyártók, amelyeknek a lemezeivel kompatibilis az író. Feltételezve, hogy a számozás mindig megegyezik a kompatibilitás fokával a az íróval ezek a lemezek működnek együtt legjobban:
-R-es 8x-os sebességnél:
1. Sony
2.Taiyo Yuden
3. Fuji
4. TDK
5. Maxell-R-es 16x-os
1. Sony
2. Maxell
3.TDK
4.TY
5. MKM (MCC)+R-es 8x-os
1. MKM (MCC)
2. Sony
3. TY
4. Maxell
5. Philips+R-es 16-os
1. MKM (MCC)
2. TY
3. Sony
4. Maxell
5. TDKNa ennyi.
Ha valakit érdekel a pdf (benne vannak a DL-es és egyéb DVD-k is)
[link]Más írókhoz:
Üdv
Yurp
-
Yurp
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a következő kérdésem lenne hozzátok.
Van nekem egy Pioneer DVR-112D íróm, amihez eddig 16x-osan írható Benq lemezeket használtam. Az írással nem is volt baj, kb 98% sikerességel írta meg. Azonban a lemezek nagyjából 1-2 éven belül (ha nem gyorsabban) elkezdenek tönkremenni, ami nem túl gazdaságos (ugyanis így egyrészt újra le kell töltenem a rajtuk tárolt filmeket, aztán meg ki kell írni őket). Meg roppant idegesítő is természetesen.
Ezért keresek olyan lemezt, amely az adott íróval a legjobb párost alkotja, vagyis csekély veszteség mellett a legtovább lesz működőképes (lehetőség szerint azért min. 4-5 évig, de nem sértődnék meg a 10-en sem, bár lehet, hogy ez csak álom).
Arra már rájöttem, hogy nem érdemes gyengébb minőségű lemezbe befektetni.
Viszont a kérdésem az, hogy véleményetek szerint melyik lemezt érdemes megvennem?
Kb. ezekre szűkítettem a dolgot:
Verbatim DVD-R 16x cake 50 - Taiyo Yuden - 65Ft/db (lila-kék)
Verbatim DVD-R 16x cake 50 - Taiyo Yuden - 68Ft/db (sárga-kék)
Verbatim DVD-R 16x cake 25/50 - MCC vagy MKM 60Ft/db
Verbatim DVD+R 16 cake 25/50 - MCC 60Ft/db - 63 Ft/db Amúgy mi a különbség a sárga-kék és a lila-kék Verbatim lemezek között?
Verbatim AZO DVD-R cake 100 67 Ft/db
Valamint találtam egy olyan oldalt, amely elvileg Taiyo Yuden és RICOHJPN alapanyagból készült Memorex DVD+R és -R-es lemezeket árul 63 ill. 50 Forintért. Ez egyrészt reális, másrészt milyen a japán Ricoh alapanyag, mert én csak jókat hallottam/olvastam eddig róla.Ezen kívül szívesen veszek bármilyen itt fel nem sorolt lemezt.
Mellesleg egy másik kérdésem az, hogy van-e értelme Pioneer DVR 212-re váltani, ha most 5000 Ft-ért tudok venni, és ahhoz melyik lemez passzol leginkább.
Előre is köszönet a válaszokért.
Üdv
Yurp
-
pigsty
aktív tag
válasz sznorbi2 #549 üzenetére
ezt azért kicsit meredek kijelenteni, hogy egyértelműen rossz a 112(D); ez a típus - nem pedig széria - biztosan népszerű és elég gyakran vásárolt termék, ráadásként többnyire hibátlanul megy; Ppeter a szériahibát is cáfolta korábban, legalábbis pl gyártási dátum alapján nem lehet kijelenteni, rossz egy széria.
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
pigsty
aktív tag
Örömmel használom eme meghajtót, csak egy kérdésem van:
2008-ban, egy innovatív, régóta elismert cég lemezírója miért nem támogatja a CD-TEXTet írásban? Ez valami óriási nehéz implementálás lenne?
Persze-persze, kicsi jelentőségű funkció, de azért érdekelne, hiányzik. Tényleg nem tudom, mibe kerülne belerakni.Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
sznorbi2
senior tag
válasz kopizoli79 #552 üzenetére
Szoftverben ajánlom az Ashampoo 6 Free-t ha csak alap írásra használnád, nézd meg a kábelt mert esetleg okozhat memo zavart(pufferelés).
Viszont különböző progik is bekavarhatnak nagy eséllyel.
De lehet akár író puffer hibája is ami nagyon ritka hiba de létezik.
Próbáld meg másik kábelre tenni az írót, vagy másik írószoftver tegyél fel és inkább 1 legyen rajta mert szeretnek kavarni pl: a ALCOHOL120% vagy a CLONEDVD.To protect and serve!
-
kopizoli79
csendes tag
sziasztok
nekem az a problémám, hogy nem indul be a pufferelés, és ki is dobja a dvd-t, nem tudom az író működik szarul, vagy valami szoftverhiba lehet esetleg -
sznorbi2
senior tag
Megkaptam a cserét a 112D helyett 115D-t kaptam. Közben nem bírtam ki író nélkül és vettem egy NEC-t. De ez már másik topikba tartozik.
Majd kiderül, hogy teljesít a 115D!To protect and serve!
-
sznorbi2
senior tag
Hello!
Amint kicsit fentebb olvastad a 112-es széria elég ipari veszélyes hulladék volt a többihez képest. Nálam meg pláne hulladék. Érdekes, hogy a 111-esek szintén jól bírták a gyürődést (Zoz írása és tapasztalata szerint).Tömegcikkek lettek!
De úgy tünik a 115(ATA) és 215(SATA) széria eddig egészen jónak bizonyul.
Én meg a PIO mellé most akarok próbára tenni egy NEC-t vagy egy ASUS-t.
Nemsokára eldől, hogy melyik lesz az áldozatom.
Én azt mondom próbáld meg a PIO-t szerintem nem gyengébb mint az NEC.[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
Tocika
aktív tag
Hali
Épeen DVD Író vásárlás előt állok és segítséget kérnék, hogy melyiket éri meg venni?
Eddig NEC- párti voltam de az új Pioneer-ekröl is jót hallottam.
Valaki esetleg tud tanácsot adni?
Előre is köszi -
sznorbi2
senior tag
Kérlek szépen ha neten, ha boltból vetted akkor is kell rá garanciát vállalni.
Legalább 1 évet, igaz 10000 Ft alatti termékekre a törvény nem kötelez garanciát de számítástechnikai cuccokra mindig szoktak.
Azért én a helyedben felvenném a kapcsolatot az értékesítő oldallal ha a másik gépben sem akar menni.
Unokatesómnak a 111D van és meg is lepődött, hogy már a második 112 D-m pusztul meg, pedig ő már legalább 500-600 lemezt megírt gond nélkül és ráadásul elég sok a noname hulladék lemeze amiket én még hírből sem halottam(Aro, Maxtec).
Én meg picit több mint 100-at.Várom a válaszod, hogy mi történt az íróddal.
To protect and serve!
-
Mui
tag
válasz sznorbi2 #540 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Tudod nekem ebből a fajátból már ez a harmadik íróm, és az első kettővel semmi baj nem volt, ezért is lepődtem meg!
Most egy másik gépbe van, de még nem nagyon tesztlgettem hogy ott hogy megy, de ezek után megteszem!
Sajna csere nem jöhet szóba, mert a neten vettem, és nem boltba! -
sznorbi2
senior tag
Szia! Mui!
Igen járt már más is így!
Én az elsőt 8 dvd és kb. 4-5 cd írása után visszavittem ahonnan vettem és kis idő múlva ki is cserélték mert valami lézerhibája volt.
Ha egy picit fentebb olvasod az írásom elég érdekes ami nálam történik azz íróval.
Még mindig nem vittem vissza a másodikat a kereskedésbe mert még gyomrozom egy kicsit.
Most már olyat is csinál, hogy a sötét szitázott dvd-ket nem hajlandó olvasni és írni sem.
Jelzem a jó öreg LG dvd-rom pedig gond nélkül elbánik az olvasásával(amit régebben írtam az íróval) és az asztalim is gond nélkül olvassa amit az író nem igazán olvas be semmilyen formában sem.
Továbbra is használják az ismerőseim gond és hibamentesen ezt az írót(éppen 2 napja kérdeztem) nekem meg már a második is hamarosan elhalálozik.
Előbb tedd bele egy másik gépbe és ott próbáld meg a cd-ket, ha nem megy akkor irány a kereskedés ahonnan vetted!To protect and serve!
-
Mui
tag
Sziasztok!
Most vettem újonan egy ilyen meghajtót, és az történt vele hogy a cdket nem igazán akarja se olvasni, se írni, se semmi!
Járt már valaki így? -
sznorbi2
senior tag
A másik gépes dolgot mindenképp kipróbálom, nem battyog pio-ban mert ultra DMA-ban megy.A firmware 1.24.
Amúgy meg a lemezminőségéről annyit, hogy az asztali lejátszók(noname,philips,lg,sony) jobban szerették a Ritek alapanyagot mint a TDK-t mert a tdk-val sokkal többet pörgött és hangosabb is lejátszás közben vele mint a ritek-el pedig max 6X-an írom mindet, én is furcsállom de egy TTH02 MID-es nem müködik tökéletesen ez több mint furcsa.
Bocsi, hogy a Maxell-be belekötök(azt mondod szar) de az eredeti MXL(HITACHI) vagy RICOH mid-es az lehet jobb mint a TDK(TTH02).Köszi a válaszodat és ebben a pillanatban jutott az eszembe, hogy még garis az író jelzem ez már a 2. garos mert az első az nyolc lemez után elköszönt a müködéstől, úgyhogy ha másik gépben sem megy akkor repül vissza gariba és nagyjából le tudtam szürni az írásodból, hogy valószínű ez is kipurccanó félben van. Hát ez nagy pech részemről.
To protect and serve!
-
3x3y
aktív tag
válasz sznorbi2 #536 üzenetére
Nézd meg az íródat másik gépben, ha ott jó, akkor a te konfigodban van valami hiba. Előtte azonban megnézhetnéd, hogy a Pioneer-ed nem ballag-e UDMA mód helyett PIO módban. Ha igen, akkor ne csodálkozz, mert a Windows visszvette a tempóját. Ha a hiba ennyire általános, akkor még lehet firmware gond is, frissíts. A felsorolt lemezeidből, a TDK-t leszámítva, nem is minőségi lemezekkel dolgozol, szóval...ezek a lemezek szarok...
[ Szerkesztve ]
PF
-
sznorbi2
senior tag
Sziasztok!
Van az adott dvd íróm ami 112dbk ugye és a gond az lenne, hogy az utóbbi időkben kb. utolsó 8-10 lemeznél egyre nagyobb hibák jelennek meg persze a megírása után .
A lemez felülete meg sokszor 3-4 árnyalatos lesz, vagy foltos.Gondolom kalibrációs hiba.
Ugye a pio nem igazán alkalmas minősegi tesztre(Nero CD speed) de igazából eddig rendben müködött amit ellenőriztem vele( kb.97-99%-osak) de az utóbbi időben már csak egy NAGY 0.
A sebességtesztet szinte mindig megszakítja valami uncorrectable error-al.
A kb. uccsó 8-10 lemezből max 2-3-t tudott rendesen(megfelelően) beolvasni az lg dvd-rom-om a többit ő is a fent említett hibával leállítja az ellenőrzést..
Eddig írás közben még neteztem is és mostmár semmit nem tudok csinálni mert megáll az írása.Sőt ha csak az írás megy akkor is leáll menet közben az írás és kis idő után megy tovább.Az írási sebesség pedig eléggé ingadozik.Néha 6X-osnál csak 3-4X-esen és néha pedig 4.3-5.9X-en ingadozik.
Kábelekkel már variáltam,eddig no problem.
Az eddigi lemezek amiket írok TDK(TTH02) TRAXDATA(RITEK G05)ez vált be a legjobban és most MAXELL(RITEK F1) ezt ismerettségem közül szinte zabálják mind az írók és mind az asztali lejátszók igaz még csak 2-et írtam meg de csak az egyik lett jó.
Szerintetek mi lehet a baj?
Ja a win. kb. 2 hetes a gépen.
Bocsesz a hosszúságért.
A válaszokat előre is köszönöm.To protect and serve!
-
beltram
tag
ti milyen cd ill. dvd lemezt használtok az íróhoz, esetleg melyiket nem ajánljátok kifejezetten?
pace be with you
-
twollah
nagyúr
Valaki rajtam kivul talalkozott ezzel a problemaval, hogy a Verbatim MCC 03RG20 korongokat 8xosan irom meg es az iro kegyetlen lassan olvassa vissza rola az adatokat.
Az iron az 1.24es firmware van.
Ugyan ezzel az iroval megirt lemezeket a notebookom GSA-T20N olvasoja/iroja ugy beolvassa, mint a villam.Otletek?
-
jasonka
aktív tag
Volna egy kérdésem : a 112D vajon ír-e dupla rétegű, de ÚJRAÍRHATÓ DVD-t - merthogy a specifikációs adatai szerint dupla rétegű "mezei" 4,7 Gb-os pluszos és mínuszos DVD-t igen.
Másképp fogalmazva: ha egy (CD vagy DVD) író alkalmas dupla rétegű, de egyszer írható adathordozó írására, "automatikusan" írja-e a dupla rétegű újraírható lemezeket is ?
[ Szerkesztve ]
Hja kérem ! A Belváros !...
-
canniball
nagyúr
Próbált-e már valaki A12XL firmwaret tolni az írójára?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
mad1
veterán
122est vagy a 124es a jobb?
valaki?
elore is thx.Ne szemetelj ! = Steam
-
mad1
veterán
jah 112d hez kellene..
Ne szemetelj ! = Steam
-
mad1
veterán
hali,valaki meg tudna mondani melyik az uj fw?ami nem beta es bevallt?
Ne szemetelj ! = Steam
-
Chaser
legenda
válasz IRON STORM #509 üzenetére
Köszi, de úgy néz ki megoldódott
Egy újabb Xaktába futottam úgy tűnik Nem tudom a kissrác mit indított el vagy mit nem, valami kínai írás+kérdőjel kombinációs izét láttam, ma megnéztem kicsit jobban, elvileg csak kicsomagolja magát, de nem települ. Fogtam szépen magam, átraktam újra a p3-as gépbe, és láss csodát működik kifogástalanul, a gyári fw van rajta ami volt, de most jön a légcsavar. Az oké hogy működik, de csak akkor ha 1edül van a kábelen, az mind1 neki hogy slave vagy master. Vinyóval 1ütt ebben a gépben a vinyó megy át kínai azonosítósba...2 kábellel megnéztem, master/slave-ben 1edül mennek, 1ütt nem, ami nem is lenne furcsa, ha pár nappal ezelőtt még 1 kábelen nem ment volna a hdd+odd_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Jaja, nekem is bevillant, megtört kábelnél láttam párszor ilyet. A helyzet az, hogy p3-as gépben volt a cucc, mikor történhetett a baki, de akkor nem használtam. A kábelt nagyon bele kellett gyömöszölni, mert a hdd is rajta volt, a ház meg korlátos hely terén. Ma dobtam át a nagy konfigba, és ez fogadott... slave-en volt a p3-omban, itt masteren be se bootolt a gép ha az odd volt rajta, reggel néztem. Az író neve kérdőjeles volt az eszközkezelőben, 1x olyan nevet is kiírt rá, hogy pio@112d krixkrax Most nem tudom szétkapni a gépet, hogy másik kábellal is megnézzem, mert mennie kell, ha végeztem kábelpróba. Kösz a tippet
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
PPeter
addikt
Nem lehet, hogy a kábelekkel is szórakozott? Az ilyen hibás device ID inkább arra utal.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
Chaser
legenda
Most éppen POERDD-R DR 112 néven fut az eszközkezelőben, BIOS-ban pedig egy darab N a neve.
-
Chaser
legenda
Sürgős help kéne, unokaöcskös kicsit játszadozott a géppel, megtalálta az FW gyűjtő mappát, valszeg elindíthatott valamit, a 112-esemet nem ismeri fel a gép. Valami eltorzult pionner név van az eszközkezelőben, hogy lehet róla lekapni az FW-t? Utsó gyárit próbáltam rádobni, de " target not found" üzi jön csak.
-
sz.j
nagyúr
Köszi srácok, 212D lesz.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz Richter36 #500 üzenetére
Igazság szerint én is gyanakodtam "mellébeszélésre", de mivel nem voltam benne bíztos, inkább negkérdeztem.
Az adatlapomon található konfigok nem mérvadóak, mivel most akarok váltani 775-re, ahhoz meg kimondottan ajánlott a satás cucc.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest