Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Persze, hogy tudjuk fogni ezeket.
Korábbiakhoz: Érdemes capture esetén valami köztes gyengén tömörített formába tárolni a felvételt. Én általában sima aviba mentem el a felvételeket PAL felbontásban, igaz így sok helyet elfoglal, de a mai HDD-k mérete és teljesítménye lehetővé teszi ezt. Ezután ráugrasztok valami MPEG2 konvertálót és kész. Saját S-VHS kamerával készített felvételeket nyomtam már át DVD-re és tökéletes volt. A hang ugye nem a TV kártyába kell menjen, hanem a hangkártyába, ugyanúgy mint ahogy TV adások hangját is át kell vezetni a hangkártyára.
Sajna sok kábelszolgáltató nem igazán hangolja be jól a hálózatát, így a kábelen gyakran elég erős 50Hz-es nagyfesz jelenik meg, ami zavarhatja a készülékeket.
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Coca Cola Vanilla
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest