Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• bbchris

senior tag

válasz rudeee #49 üzenetére

Igen megróbálhatod ezt is , bár nem hinném hogy alapban belezavar . Nekem ha ki van kapcsolva a tuner akkor bármilyen erős is a jel mármint a kábelon akkor sosem zavart bele akármilyen vidkarim volt . Próbáld letiltani a vezérlőpult beállításoknál a Tunert hogy ekkor mit reagál rá és utána visszakapcsolni . Bár nem akarok vészjósló lenni a de az alaplapi chipset-tel lesz a baj mert voltak bizonyos Nforce-os chipsetek amik valamiért nem kezelték jól a Tunereket , na ilyenkor áldottam a jó öreg Bartonhoz az AsRock alaplapot ami SIS-es volt igaz nem volt tuningbarát de legalább ment benne a Tuner . A mostani N-Force 2-es lapok meg állítólag megint félrekezelik a Tunereket . A mostani címszó alatt értem azt hogy amit az utóbbi egy évben adtak ki . Amiben ment azt tudom hogy Abit NF7 volt még úgy kb most már 2 éves lap és abban ment minden gond nélkül . Szal most kezdem igazán áldani hogy Inteles lapom van ebben aztán tényleg nincs semmi problem .
    Sok sikert a próbához , ha van bármi írd meg hátha tudok még segíteni talán . Esetleg nem tudsz valakitől kölcsönkérni egy szobaantennát vagy valamit ami független lenne a kábelTV-től az sok mindent kiderítene .

Aktív témák