- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
Ahhoj
aktív tag
válasz
Hacked_4093 #7 üzenetére
OFF:
{asm}: te az az asm vagy, akit én régebbről ismerhetek irc-ről a #budapest csatiról? :) -
Dr.Momo
tag
Hali! Nekem is Miro PCTV Pro kartyam van, de meg a 848 as chippel. Xp alat ment a legujabb driverrel, eleinte szoptam vele, mert nem mind1 hogy melyik PCI slotba rakod. SUSE Linux 7.1 alatt minden gond nelkul ment. Felismerte, es KDE alatt ment.
Szerintem erdemes MIRO-t venni, mert eleg jo a kepe, meg szoftverei s rosszak. De a legjobb megolas szerintem egy All in wonder Radeon. (mondjuk a 9700 :)))
Na udv! -
Bagoly
senior tag
XP (ill. akármilyen nt vonal-beli oprendszer) esetén csak wdm drivereket tesz fel a kártya, ez azért érdekes, mert az összes külső capture program (csak az iuvcr-t ismerem ellenpéldaként) VFW-s driverekkel megy csak -> csak saját vision szoftverével tudsz capture-ölni (nem a legjobban konfigolható, meg kicsit erőforrásigényes is). Linuxhoz lövésem nincs....
-
CsendPenge
őstag
válasz
Hacked_3890 #1 üzenetére
Hát, xp alatt uti, hogy megy. Linux alatt is megy elméletileg, barátom most foglalkozik ezzel, a probléma ''csak'' annyi, hogy a beállításokat manuálisan kell megcsinálnod, bár lehet, hogy legújabb verziók már megcsinálják ezt is. A manual szerint biztosan megy. A többi rajtad múlik, mint linux alatt az esetek többségében.
-
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=5470[/L]
Linuxhoz a 23-24-es hozzászólás-ban szereplő linkeket érdemes megnézni -
válasz
Hacked_3890 #1 üzenetére
XP alatt biztosan tudod használni nekem is ott megy.
Suse linux-ot én is most akarok felrakni a gépre így engem is érdekel milyen programokkal lehet itt használni a PCTV-t. (BT878) -
Hacked_3890
csendes tag
UDv All!
Vennek egy Pinnacle System PCTV Pro tvkartyat, az lenne a kerdesem, hogy tudom e hasznalni XP es SuSE linux alatt?
Hasznalja vki? Tapasztalat, otlet, ... , esetleg masik kartya, ...
Segitsegeteket elore is koszi.
PrinczA
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips LatteGo 3200 automata kávéfőző
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Motorola G54 5G Power 256/12GB 2év garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest