Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
owatana
csendes tag
válasz
TheBikerider #70 üzenetére
Megkérdezném, mi nem jött be a telefonnal kapcsolatban, hogy már el is passzoltad?
-
owatana
csendes tag
Előrendeltem. Ráadásul ki is fizettem. Telefon még sehol. Idéznék a Samsung weblapjáról:
"Mit jelent az előrendelés?
Egyes termékekre előrendelést adhatsz le a Samsung webáruházban, hogy az elsők között kaphasd kézhez és próbálhasd ki legújabb termékeinket."
Konkrétan többen már a telefonnal a kezükben szaladgálnak, akik nem is rendelték elő. Soha nem rendelek elő többet semmit. Mire megkapom, már tele lesz a piac 2 hetes - 1 hónapos "csak kipróbálva volt" telefonokkal, ami az árat is lejjebb viszi majd, addig a Samsung köszöni a zsét, használja.
Ne legyetek olyanok, mint én. Legyetek okosak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez a One UI 7 hivatalos startja is, a frissítéssel viszont még vár a Samsung.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest