- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
gondoltam,hogy nem olyan egyszerü,de reménykedtem benne,hogy már van valami hasonló kész folyamat ilyenre, mivel elég sok helyen jól jönne ha egy weblapon lévő katalógust vagy árlistát szerkeszthető formátumban egy táblázatba le kéne menteni.
-
repvez
addikt
ja azt elfelejtettem írni,hogy fingom sincs semmilyen programozáshoz, ezért is nem tudtam,hogy hol kérdezzem meg, így sajnos amit mondtatok se mond sokat nekem ez a dom meg parsolás.
Tehát az biztos hogy nem tudnám én megcsinálni magamtól a dolgot hacsak nincs valami szájbarágós útmutató,hogy hogyan is kell ez megoldani. -
repvez
addikt
lehet hogy nem jó topicban érdeklődök,de azt meglehet valahogy oldani,hogy egy weblapról kinyerni adatokat excel formátumban?
Lehetőleg olyan ami nem kell hogy módosítson az eredeti weblapon semmi beavatkozást
A tipmix oldaláról akarom leszedni az adatokat, hogy tudjam szűrni az adatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest