Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
gondoltam,hogy nem olyan egyszerü,de reménykedtem benne,hogy már van valami hasonló kész folyamat ilyenre, mivel elég sok helyen jól jönne ha egy weblapon lévő katalógust vagy árlistát szerkeszthető formátumban egy táblázatba le kéne menteni.
-
repvez
addikt
ja azt elfelejtettem írni,hogy fingom sincs semmilyen programozáshoz, ezért is nem tudtam,hogy hol kérdezzem meg, így sajnos amit mondtatok se mond sokat nekem ez a dom meg parsolás.
Tehát az biztos hogy nem tudnám én megcsinálni magamtól a dolgot hacsak nincs valami szájbarágós útmutató,hogy hogyan is kell ez megoldani. -
repvez
addikt
lehet hogy nem jó topicban érdeklődök,de azt meglehet valahogy oldani,hogy egy weblapról kinyerni adatokat excel formátumban?
Lehetőleg olyan ami nem kell hogy módosítson az eredeti weblapon semmi beavatkozást
A tipmix oldaláról akarom leszedni az adatokat, hogy tudjam szűrni az adatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Update 11.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest