Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Örülök hogy hasznosnak bizonyul az oldal!

Éppen oda tervezek valami jobban működő forgalomszámláló megoldást! Persze időm az még nem volt.
A history-t kimentettem, átnyálazom, köszönöm az uraknak!
udv
letix -
letix
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Tisztelt Sk8erPeter, Speeedfire!
Este áttanulmányozom a hozzászólásaitokat, és nekiállok!
Köszönöm szépen a segítő készségeteket és az időtöket!
udv
letix -
letix
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kedves Speeedfire!
Igen, erre már magam is gondoltam, de első körben szeretnék elkerülni mindennemű külsős cuccost. Ha más lehetőség (amit magam is össze tudok ütni) nem lesz, akkor ezt választom.
Köszönöm!
udv
letix -
letix
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tisztelt Sk8Peter!
Köszi a javaslatot, megszívlelem.
Egy kis támpontot ha tudnál adni, hogy merre induljak az nagy segítség lenne. Megmondom őszintén ezen a téren nagyon kezdő vagyok.
A szolgáltatómmal valamit esetleg le kellene zsíroznom, vagy magam is össze tudok ilyet ütni PHP-ben? Vagy itt már SQL alapokon illene működnie a dolognak?Köszönöm!
udv
letix -
letix
senior tag
Az a furcsaság a történetben, hogy a weboldal 2008 július óta üzemel, azóta ez _soha_ sem fordult elő (napi átlag 80-180 megjelenítés mellett), most pedig, hogy a számláló megütötte a 12xxxx. megjelenítést, most meg kétszer is előjött.
Mivel úgy látom, hogy a "lock"-olást egy magamfajta laikusnak könnyebb megoldani, így utána járok.
Köszönöm a javaslatot, észrevételt!
-
letix
senior tag
Üdv az uraknak!
Egyszerű kérdésem volna, amire én nem igen tudok rájönni.
Adott egy kis saját szórakoztatásomra íródott weboldal, aminek látogatottságát az alábbi php kód számlálja.:
Látogatók: <?php
$File= 'counter.txt';if (file_exists($File)){
$fp = fopen($File,"r");
$num = fread($fp, filesize($File));
fclose($fp);$num=$num+1;
$fp = fopen($File,"w");
fwrite($fp, $num, 10);
fclose($fp);
echo('<b>'.chop($num).'</b>');
}
?> 2008.07.14-tőlA PHP-hoz nem értek, ezt a kódot a netról ollóztam.
Az érdekesség, hogy 126000 környékén járt a counter.txt, amikor is azt vettem észre, hogy 300 körülire leesett. (ez már másodjára történik meg, manuálisan visszaütöttem saccra.)
Mi lehet a probléma okozója?
Mint teljesen laikus, én arra gondoltam, hogy a változó $num mely az aktuális értéket tárolja, lehet hogy olyan típusú változó, mely nem képest nagyobb értéket fölvenni?
A counter-be fölvettem egy sokkal nagyobb számot, ami szépen az oldalon meg is jelent, tehát a fentebb írott ötletelés nem helytálló.A kód tiszta, a kiszolgáló fizetős, azt mondják nincs náluk gond, és tiszta a gép is ahonnan hozzáférek.
Köszönöm előre is az ötleteket!
udv
letix
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Anime filmek és sorozatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest