- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ment privát.
cucka: Köszönöm a hsz-t. Magam is tudom, hogy nem fogom 100%-ban elsajátítani a programnyelv minden csínját-bínját. Nem is cél, hisz nem ebből keresem a betevőt. Ez csak hobby a részemről, ahoz pedig elég ez a szintű tanulás.
Egy megvalósítási ötletnek jobban örültem volna, hogy legalább tudjam milyen kulcsszóra keressek tovább...
-
Úgy látom nehezen értjük meg egymást. A kérdéses problémára vonatkozó kód ennyi. AZ oldal többi része teljesen mássel foglalkozik.
Az email küldő form innen van a fórumról, ami már korábban elhangzott.
Az email küldő form-ból nekem mindössze ennyire van szükségem amit bemásoltam az előbb és működik is ezen mód. Csupán a $link2 értéke marad le valamiért a végéről.
Nekem csak egy parancssor kellene, ami $link értékét átkonvertálja hagyományos statikus szöveggé $link2 néven. Ennyi. Nem kell helyettem megoldani a problémát, csak azt sem tudom milyen néven keressem a parancsot.
Most már világosan fejeztem ki magam?
-
Szia.
Milyen kódot szeretnél hogy bemásoljak? Szabvány email küldő form, ami a neten található sok felé. Ez a rész hibátlanul megy. A $link érték begyűjtése is megvan. Ezt az értéket kellene nekem hagyományos szöveggé alakítanom, de nem ismerem a "tetszőleges tartalom-hagyományos szöveggé konvertálás" parancsát.
Erre gondolok:
$cimzett = "sajat@email.cimem";
$targy= "fájl linkje a tárhelyen";
$link2 = szöveggé konvertálom ($link változó tartalmát);
mail ($cimzett, $targy, "A következő üzenet érkezett a weblapodról: \r\n".$link2);A mail-t elküldi, meg is érkezik, de a $link2 tartalma nem lesz benne, hanem egyszerűen kihagyja, mintha ott sem lenne. Ebből gondolom, hogy változóként nem tudja értelmezni, sima szöveg kellene belőle.
Vagy rosszul gondolom?
-
Sziasztok.
Magamtól próbálok php-t tanulni, de most elakadtam egy (szerintem) alap problémával.
A megoldandó feladat az lenne, hogy a php egy emailt küld nekem, egy tárhelyen található fájl linkjéről. $link változó. A $link beolvasása és képernyőre kiíratása működik.
A probléma az, hogy a mail küldő form nem tudja értelmezni a $link értékét, ezért nem is lesz benne a mail tartalmában. Anélkül küldi el a mailt.
Gyanítom a $link tartalmát konvertálnom kellene szöveggé és itt akadtam el.
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest